Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
ŚWIAT 2005 Przepowiednie!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355
Poprzednia strona | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | .. | 67 | 68 | Następna strona

Witam serdecznie i Zapraszam !!! Mam Nadzieję że pojawią się osoby które Jasnowidzą , podróżują poza ciałem , korzystają z Tarota ...itp. Jak wielu wie zaczęły się Zmiany już wiele lat wcześniej , jednakże Teraz ukazały że Naprawdę to co było mówione Przed , Teraz się wypełnia . Wspomnę iż wcześniej odkrywałem swe wizje , sny , i przeczucia które się ziściły w rzeczywistości fizycznej . Najwiękse sukcesy jakimi mogę się pochwalić to Wyliczenie dokładnej daty ataku usa na irag w 2003 roku oraz grożby Korei północnej wymierzonej w kierunku usa , i możliwych konsekwencjach dalszego scenariuszu na wypadek takiego zdarzenia . Na Szczęście zakończyło się wówczas na Grożbach Korei , i na tym zatrzymało . Ale nie to chciałem tu Zaznaczyć . Parę dni temu rozłożyłem karty na Świat w tym roku - 2005 . Wielu mnie prosiło bym tak uczynił , zaglądając w Arkana Tarota . Poniżej przedstawiam co mianowicie Ujrzałem .... .

Aurell mam pytanko. Co wiesz o jeźdzcach apokalipsy.

Jest ich Czterech , każdy ma przy sobie niespodziankę "ktoś nowy" . Podziel się z nami tym co chciałbyś przekazać , z miłą chęcią zapoznają się ludzie , w tym ja sam , z opinią tego jak ty to widzisz względnie do Jeżdców Apoklipsy :) Pozdrawiam :)

Ja jestem wolnym czytelnikiem. Rzadko coś napiszę. Odpowiedz na moje pytanie co wiesz na temat jeźdzców apokalipsy. Jestem ciekaw co ty o nich sądzisz i co wiesz? Potem także i ja się podziele co ja o nich sądzę. Więc jak będzie?

otwarcie tobie mówię że nie wiem :) kim są , a co sądzę hym. ze to żywioły ogień - woda - wiatr - ziemia . Podobnie jak w Tarocie i zwykłych kartach gdzie kiery to puchary , piki - miecze , trfle - Pałki a kara denary . Wiem że w Bibli jest o nich mowa , lecz nic nie potrafie sobie przypomnić na ich temat , z wolnej stopy sądzę iż są to Potężne Duchy Żywiołów zwiastujące nadjescie Czasów Apokalipsy z biblii zawiadamiających o ostatecznym rozsądzeniu ludzkości i jej grzechów . To tyle ;) Pozdrawiam :)

Ci jeźdźcy to mogą być klęski żywiołowe (powodzie, pożary, trzęsienia ziemi, huragany).

No cóż także sądzę, że jeźdzcy odpowiadają żywiołom. Od dłuższego czasu są na Ziemi. Ostatnio mocno dają o sobie znać. Mam do nich trochę dziwne podejście, tzn.: co by było gdyby to byli Aniołowie; jest taka możliwość. Aniołowie to duchy, można tak powiedzieć, zamieszkujące niebo. Ostatnio pogoda i trzęsienia ziemi dają nam wszystkim popalić, to oznacza, że dzień sądu ostatecznego jest bardzo blisko. Ja w to wierze, a inny, od nich zależy.

Dzięki za Posta "Ktoś Nowy" . Masz rację , dają Znać i są na Ziemi . Podoba mi się twoje przypisanie do Aniołów . Przypomniałeś mi jedno zdarzenie przed Tsunami w Azji . W Wigilie 24 grudnia 2004 nieświadomie usiadłem przed zasiadnięciem do Stołu , w kuchni mając przy sobie Biblię . Pomyślałem sobie w duchu " Co mi powiesz mój Aniele" . Otworzyłem na chybił - trafił Apokalipsie Św.Jana . Była mowa o Aniele który wysłany został na Ziemie w celu wzburzenia Wiatru i wylaniu pucharu goryczy na ludzkość . Nie pamiętam dokładnie słów , tylko to jedno - Pieczęć Została Złamana - . Po Wigilii nie mogłem zasnąć , czułem że Czegoś się dowiem niebawem . 27 Grudnia 2004 !!! Wypełniło się . Doszła liczba "27" . W 2003 roku raz ujrzałem ją w trakcie ćwiczeń obe - wyłapałem obraz , następnie cofłem się do Dziennika który wtedy prowadziłem i zacząłem szukać . Znalazłem . Wizja Trzesienia ziemi a raczej dwie i to mocne . Sądzę że odnosiły się do Azji i Tsunami . Zamieszczam poniżej w raz z datą . Kwiecień 2003 i Pażdziernik 2003 2003 - Sen z Dnia 17 Środa na 18 Czwartek : „Trzęsienie ziemi w Indiach”. Odniosłem wrażenie że wiszę , unoszę się nad terenem pokrytym Dżunglą .Intuicyjnie wiedziałem że są to Indie , a dżungla nad którą wisimy jest terenem zagrożonym Trzęsieniem Ziemi . Osoba z którą wisiałem w powietrzu , była mi dziwnie bliska .Lecz tak naprawdę Obca . ....KLIK .... Ujrzałem falę sejsmiczną w dwóch miejscach Dżungli . Z góry . Jej przejście przypominało wzburzone Morze . .... Poczułem chęć znalezienia się tam , i naraz się tam znalazłem . Chciałem poczuć paniczny lęk , przerażenie tych ludzi z Indii , gdy uciekali przed walącą w środek jądra ziemi dżunglą . .... KLIK .... Dotarłem do miejsca gdzie była droga , i stał samochód terenowy należący do jednego z geologów . Z tego miejsca ujrzałem masy przerażonych ludzi wybiegających z Dżungli , w naszą stronę ( uciekali przed śmiercią ) .. Reszty nie pamiętam , obudziłem się . Przypis: Wizja tego Obrazu ziściła się w rzeczywistości fizycznej , w Azji 2004 roku 26- 27 Grudnia. :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: PAŹDZIERNIK 2003 Sen z Dnia 16 czwartek na 17 piątek : „Wyrocznia w Indiach” Śniły mi się Indie , w których znalazłem się dzięki uprzejmności Starszej pani ( mojej Duchowej przyjaciółki) . Zafundowała mi podróż . Zwiedzaliśmy zabytki . Potem pojawiliśmy się na Wielkim Bazarze znajdującym się po środku placu otoczonego Starodawnymi Budowlami , które były Dawną Świątynią . Razem z nią szukałem kogoś kto zajmuję się Numerologią Wedyjską . Chcieliśmy poznać swą Przyszłość . Trafiliśmy na jednego . Siedział za stołem na którym leżały tablice służące do zaglądania w przyszłość . Wziął od nas zapłatę za wyrocznię , i powiedział że zaraz wróci ( że po coś idzie) , już nie wrócił . Okazał się zwykłym złodziejem naciągaczem . Mimo wszystko nasze chęci dowiedzenia się czegoś o swoim życiu nie zmalały , tylko wzrosły . Dostrzegliśmy na targowisku dwie kobiety wokół których było pełno ludzi . Zajmowały się Numerologią , też miały podobne tablice do wyznaczania cyklów losu człowieka oraz karty . Zbliżyliśmy się do jednej z nich ( tej młodszej).Mówiła jednej z kobiet o tym co ją w jej życiu jeszcze czeka i spotka . Korzystała z Tablicy, karty leżały z boku. Byłem ciekaw co to za karty . Nie pytając się o pozwolenie wziąłem je do ręki i zacząłem je Tasować . Potem wlosowałem trzy i zakryte położyłem na stole . Kobieta ( wróżka) zauważyła to i przerwała opowiadanie zwracając się do mnie : „widzę że pana ciekawość nie zna granic” . Potem dostrzegłem malującą się na jej twarzy ciekawość . Powoli odkryła te karty . Były białe , czyste, puste . Na jej twarzy widać było szok . Ludzie ( hindusi ) , byli przestraszeni , zaczęli odsuwać się od stoiska . Ta młoda hinduska szybko wzięła drugą talię z sąsiedniego stolika . Potasowała i na szybkiego odkryła trzy przypadkowe karty . Też były puste . Ludzie zaczęli uciekać przewracając stoiska . Słońce przybrało złowróżbny kolor ( czerwień wymieszana z pomarańczą) . Młoda hinduska szybko chwyciła mnie za rękę i powiedziała bym zabrał ją w bezpieczne miejsce , że zostało mało czasu , zaraz się zacznie . Schowaliśmy się pod jednym z filarów , w jednej ze świątyń otaczających plac .Nastąpiło trzęsienie ziemi . Z nieba zaczął padać grad kamieni o średnicy 1,5 m. Siejąc na zewnątrz zniszczenie . Nam na szczęście nic się nie stało, osłonił nas filar świątyni pod którą się schowaliśmy . Na zewnątrz wszystko było totalnie zorane . Trzęsienie ziemi ustąpiło razem z padającym gradem kamieni . KLIK.... Zabrała mnie na pagórek , jedyny pokryty zieloną trawą pośród slumsami najbiedniejszych . Zaczęła mi opowiadać o swoim życiu o marzeniach dotyczących wyrwania się z jej kraju . Pokochałem ją . Tyle nas łączyło. Ona . dziewczyna z Indii , Ja z Polski . Powiedziałem że wymyślę coś , i zabiorę ją ze sobą , do polski ............... .obudziłem się myśląc o niej i o naszych trzech białych kartach, co znaczą ?? Kim jest ta Osoba ?? Czas odsłoni Prawdę ! Przypis: Sądzę iż Wizja we Śnie z tego roku wypełniła się w Indiach , a raczej ogólnie Azji 2004.26-27.Grudnia.

Czterej jeźdzcy Apokalipsy to nie są żywioły... Sądzę, że to są etapy życia na ziemi. Napiszę o tym jeszcze.

Świetnie :)

o tych jeźdźcach słyszałem i czytałem, można to rozumieć różnie są ku temu powody, nie mniej jednak skutek będzie ciągle ten sam

Aurel kiedy sie cos stanie takiego ze naprawde sie cos zmieni ? bo kupi co to jak bylo gownianie tak ejst kupa gadania i nic sie nie zmienilo :( dalej nas gnebia zli ludzie wladcy swiata i dalej w UE nic sie nei zmienia, w USA tez nic nadal..... moze w kwietniu co walnie w koncu ...

Dawid R . hehe teraz się zmienia , powoli ;) Czas jest Machiną Przemian . Poczekamy zobaczymy Dawid .

Z Faktu :P Al-Zarkawi chce uderzyć na USA? Terroryści szykują się do ataku na szkoły, kina oraz restauracje w USA - donosi "Time", powołujac się na przecieki z amerykańskiego wywiadu. Wg tygodnika o planach ataku siejącego postrach w Iraku mordercy z al-Kaidy na tzw miękkie czyli zupełnie niechronione cele w USA. CIA wie od zeszłego tygodnia. - Te doniesienia są wiarygodne - przyznaje S. Hadley, doradca prezydenta Buszmena ds bezpieczeństwa narodowego (Ha, ha, ha - Strumyk, Co to jest bezpieczeństwo narodowe? - ja się pytam? :P). Wg "Timesa" informacje o planowanym ataku na amerykańskie szkoły przekazał aresztowany niedawno współnik Zarkawiego. Twierdzi on, że terroryści spróbują dotrzeć do Hondurasu, a stamtąd przez Meksyk do USA. Co gorsza, jest niemal pewne, że niektórzy bandyci już przedarli się do Stanów. Kiedy uderzą? Tego, niestety nie sposób przewidzieć? Aurell, kiedy <:)? Czerwiec? :) Ja tak obstawiam, przyjmujemy zakłady :))))

Połowa kwietnia !!! Co jest nagrodą:))???

może skrzynka piwa?

szkoda tylko że terroryści to spiskowa teoria dziejów a mogliby istnieć na prawdę i troszkę posprzątać :))))

Aurell... co określa Tarot na pozostałe miesiace roku?

Strumyk nie mam teraz czasu . Wybacz Zmiany wnikły w moje życie i muszę się im podporządkować jeśli chcę iść dalszą Drogą . Mój czas powoli na płąszczyznie Wirtulanej się kończy . Gdy Znajdę chwile wytchnienia opracuje ,a na razie niech koło Przeznacznia się toczy . http://img.epuls.pl/members/pictures/221/221487_s.jpg Pozdrawiam!

Dokladnie 14 kwietnia zaatakuja szkoly w USA.

Aurell,a co sądzisz o roku 2012.czy bedą na ziemi jakies istotne zmiany,cosie wydarzy [%sig%]
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355
Poprzednia strona | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | .. | 67 | 68 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.