| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Jak samemu usunąć ducha, maga, klątwę ,opentanie. | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 245 |
|
Od praktycznie zarania dziejów naszej planety jej budowniczowie pomyśleli o swego rodzaju wentylu bezpieczeństwa dla ludzi i zbudowali świetliste tunele których zadaniem jest oczyszczanie i podnoszenie wibracji tym którzy potrzebują pomocy , a sami nie mają wiedzy i możliwości sobie z tym poradzić.
Ludzie parający się czarną magią nie odpuszczą dobrowolnie komukolwiek kogo im się udało zdominować, ale nie mają żadnych szans z każdym kto poprosi Opiekuna -Anioła stróża o pomoc dla siebie czy bliskich .Tak samo złe duchy nie mają żadnej możliwości przeciwstawienia się i dalszego wampirzenia w aurze człowieka który wszedł do tunelu.
Są wyjmowane z aury człowieka i odprowadzane tam gdzie ich miejsce przez obsługę tunelu.
Procedura jest tak prosta jaki skuteczna.
Prosimy swojego Opiekuna i swoją duszyczkę aby poszli do świetlistego tunelu-komory oczyszczającej w celu oczyszczenia energetycznego ze wszystkiego,na co pozwala najwyższe dobro i ABY TO BYŁO W ZGODZIE Z NAJWYŻSZYM DOBREM.
To pozwala naszemu Aniołowi Stróżowi pomóc nam w najlepszy istniejący sposób.
On zawsze wie gdzie to jest.
Często trzeba to powtarzać kilka razy w odstępach tygodniowych.
Przeważnie 6-7 takich wizyt starcza.
To zależy od tego jak jesteśmy zabrudzeni energetycznie.
Jeśli poprosimy Opiekuna aby powiedział naszej duszy jak często i ile razy tam chodzić to ona tego przypilnuje.
Jest to w stu procentach sprawdzona metoda.
NIE WYMAGA ŻADNYCH DODATKOWYCH PROCEDUR.
|
|
|
alkazam znam to powiedzenie i mowiac szczeze spodziewalem sie jakiejs dyskusji ale cos chyba poszlo nie tak
|
|
|
|||
Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi... |
|
Ta czy inaczej, ale na poziomie duszy medytacja się udała , było tysiące osób i na forum jak na razie nie udało mi się namierzyć żadnego szkodnika.
Zostało totalnie oczyszczone.
Jak już pisałem na poziomie duszy działamy bardziej zdecydowanie niż świadomością fizyczną.
Były tylko pytania wynikające z troski czy to się powiedzie i powiodło się.
|
|
|
Hej Kris. Nie wiem czy ja tam byłem czy nie, ale jak usunąłeś mojego ducha to masz pozew murowany! ;)
Chciałem wiedzieć, co to za duch, skąd się bierze i czy przypadkiem nie jest to mój motor. Czy nie jest to ta "energia" która zmusza mnie do "poszukiwań nieznanego" :)
Tak czy inaczej- jeśli ten duch był moim "napędem", a Ty go usunąłeś to... No kurde przesrane... Od wczoraj nic mi się nie chce robić- tylko w jakieś durne filmy patrze. A może ten duch się tylko schował? Zerknij no jeszcze raz na mnie i powiedz mi czy jest tam jeszcze, czy już się wyniósł... OK?
Pozdrawiam.. :)
|
|
|
|||
|
Mój duch to kawał skur... nie chce mi pomóc -egoista:P
|
|
"Kto boi się zrobić błąd, ten nigdy nie będzie tworzył historii."!!! |
|
Duch, to w starym polskim jezyku powiew wiatru. Niespodziewany powiew wiatru czasem ludzi przestraszyl, bo a to cos spadlo, a to sucha galaz w lesie sie urwala, a to szaty zafurgotaly. Relacja ze stanu pogody czesto byla taka - wczoraj, to taki duch byl, ze czapke mi zerwalo.
W jezyku rosyjskim duchy, to perfumy.
Polakom pomagaly zawsze Anioly, a szkodzily diably.
|
|
|
Wreszcie mam chwilkę.
79277 Tobie nie odpowiem bo po co mam czytać pozwy.
WiLdCaRd: u Ciebie aż się prosi aby popracować nad czakrą podstawy , wierz mi, jak ją podgrzejesz na jasno czerwony kolor to Ci totolotek nie potrzebny bo połączysz się z bogactwem Ziemi i zapomnisz co to niepowodzenia.
Ja tez tak miałem , pracowałem po 12 i więcej godzin a kasa jakoś się mnie nie trzymała.
Gdy obudziłem czakrę podstawy wszystko się poprawiło i choć nie gram w totolotka to na życie mi spokojnie starcza.
magda16165 czysto u Ciebie ale też nad czakrą podstawy popracuj bo troszkę potrzebuje Twojej uwagi.
Magowie to ludzie którzy umieją świadomie zabierać drugim energie przy czym im szkodzą ,aby ich osłabić a często pozbawić zdrowia a nawet życia.
Było głośno jednym czasem że w szpitalach na pomorzu umiera dużo noworodków , znam te sprawę bo poprosiła mnie jedna osoba o pomoc dla jednego z noworodków który bardzo chorował i wydało się że tam działa kilka grup magów ,specjalistów od szkodzenia noworodkom.
Miałem sporo pracy aby ich zneutralizować ale już nie działają.
Zmora to swego rodzaju duchowa istota która w czasie snu zabiera energię i potrafi solidnie poddusić ,tak, że można się na prawdę przerazić a jaki się człowiek czuje osłabiony przez następny dzień .
|
|
|
|||
|
Właśnie teraz jak czytam Twój post.
Ale sobie zafundowałeś z konś 1 maga którego zresztą nieco pogoniłem.
|
|
|
|||
|
Kris!
Dziekuję, że zadziałałeś w moich sprawach. Chyba kogoś przepędziłeś, bo jest mi lżej. Nie czuję zagrożenia ze strony złośliwców. Mam nadzieję, że nie prędko się im przypomni. Może dadzą trochę spokojnie pożyć. Wystarczy kilkanaście lat udręki z ich powodu. Unikam ich, jak tylko się da. Zasłużyli sobie na to, że nie chcę ich znać. Są zdolni do wszystkiego, a ja nie potrafię sie bronić. Chociaż racja jest po mojej stronie - nie walczę, daję sie upokażać, poniżać i pomawiać, bo z nieobliczalnymi nikt jeszcze nie wygrał. Nakręca ich to, że ktoś się broni i walczy. No to ja odwrotnie reaguję - przyjmuję pozycję ofiary i nadstawiam drugi policzek.
Żal mi ich. Mają mnie na sumieniu i ciężko będzie im tem ciężar dalej nieść, zwłaszcza na łożu śmierci. Ale to nie mój problem. Wiedzieli, jak dokopać - powinni też wiedzieć, jak zadośćuczynić.
Ja chcę zapomnieć i nie wracać do zamkniętej księgi przeszłości. Będzie to możliwe dzięki odcięciu im drogi do mnie i moich bliskich, żeby nic nowego złego się nie wydarzyło.
Kocham spokój i łagodność, więc nie dążę do zwady.
pozdrawiam :)
|
|
|
Diablu Polak daje tylko ogarek. Ciemnota wiec go wreszcie wykonczy !
|
|
|
a jak tam wygladaa moje kolory nad jaka czakra przydaloby sie popracowac :)
|
|
|
Jest taka prawidłowość że jak mamy rozjaśnioną czakrę podstawy na jasną czerwień to ona podaje energie następnej i tak dalej aż do korony.
Opisałem jak zasilać się biologiczną energią i dekret fioletowego płomienia i to bym polecał na razie.
Jak się obudzi czakra podstawy to i łatwiej się żyje ,bo zaczynamy mieć dostęp do bogactwa jakie daje ziemia.
|
|
|
A co powiesz o opieraniu się plecami o brzozy?
Dziś w pracy poruszyłem takie tematy i jeden gość stwierdził, że będzie się w nocy bał. Ja mu powiedziałem, że to jest dobre, i że nie ma się czego bać - że natura jest dobra.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Im bliżej przyrody tym lepiej.
Brzoza jest silnym energetycznie drzewem i można się od niej napromieniować co nieco.
W ogóle drzewa mają dużo energii bo wyłapują ją z promieni słońca.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 245 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |