| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Apel do wierzących Katolików | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 224 |
|
Oto mój manifest, manifest uciskanego Katolika. W naszym świętym kraju panoszą się legiony nieczystych. Ateiści, sekciarze muzułmanie i ich plugawa ideologia stają się coraz bardziej u nas popularne. Oni chcą zatracić Naród, zatracić Polskę, oddać nasz kraj w obce ręce. Jeśli nic nie zrobimy Niemcy, Francuzi, Anglicy wejdą z butami do Polski by zasiać ziarno zła i wybudować swoje centra handlowe i przedsiębiorstwa.
Jak wspomniał mój proboszcz, natchnieni przez szatana ateiści i inni heretycy planują zburzyć Polskę. Na diabła wcielonego nie pomoże woda święcona. Tu potrzeba otwartego i zdecydowanego sprzeciwu. Tylko w jedności siła. Kiedy my, Katolicy zjednoczymy się, będziemy w stanie zdetronizować nieczystych i położyć kres plugastwu.
W naszym kraju dzieje się źle, dlatego, że jesteśmy manipulowani przez ludzi, którzy chcą zatracić Naród. Nie wiem, jak królowa Polski najświętsza Maryja Panna może na to patrzeć. Nieczyści chcieli mną manipulować. Wmawiali mi absurdalność Katolickich dogmatów, ale powiedziałem sobie w duszy „dość” nie dam sobie nic wmówić.
W tych czasach to Kościół jest najbardziej szykanowany, a Katolicy nie maja absolutnie nic do powiedzenia. Oto szykuje się tajny spisek przeciwko kościołowi.
Mój proboszcz, podobnie, jak i inni duchowni uważają, że nasz naród jest zły i rozpustny i trzeba go sprowadzić na dobrą drogę, póki nie jest zbyt późno. Widziałem smutek swojego proboszcza, kiedy na czele narodu stanął sługa szatana. Sam w duszy płakałem. Cała parafia głosowała, na pobożnego pielęgnatora i strażnika polskich tradycji. Nasz ksiądz mówił, że tylko JK mógłby w naszym kraju zrobić coś dobrego. Mam nadzieję, że u nas w parafii nie było zdrajców narodu. Takich trzeba tępić.
Nie oszukujmy się. Na naszych oczach umierają tradycje i świadomość narodowa. Ludzie coraz rzadziej chodzą do kościoła, na tacę rzucają drobniaki, a ostatnio, kiedy była składka na remont dachu kościoła, dawali po złotówce, a inni nie dawali wcale. Najwyższa kwota to było 10 zł.
Pragnę dla naszego narodu wzajemnego szacunku miłości, braterstwa i tolerancji. To wszystko. Czy to tak wiele?
Oto wypowiadam wojnę wszystkim ateistom, heretykom i innym nieczystym i apeluję do prawdziwych Katolików- Niszczcie plugastwo!!
|
|
|
Zbyszek,
W tej sytuacji walka zbrojna wydaje się być jedynym słusznym rozwiązaniem
Ancik,
Z całą pewnością. W warszawie i ogólnie w woj. mazowieckim mam dużo rodziny. Tylko na okres lata przyjechałem walczyć do tegoż województwa. Jednakże obecna sytuacja nie wymaga tam mojej obecności, więc siedzę w domu :)
|
|
|
|||
|
Wojowniku! Zaczepię cię jeszcze raz, skoro nie chcesz rozmawiać.:)
Twierdzisz, że pracujesz w administracji publicznej. Zadziwający to fakt. Z tego, co mi wiadomo, pracownicy administracji publicznej powinni być a'polityczni, bezstronniczy i swoje przekonania religijne zachowywać tylko dla siebie. Sprawa wyznania jest prywatną sprawą i nie należy jej upubliczniać. Jesteś podobno wykształcony, więc powinieneś to wiedzieć :)
Nie rozumiem, jak ktoś tak zionący nienawiścią może sprawować jakikolwiek urząd? Czy twoi przełożeni niczego nie dostrzegli? Twoje zachowanie budzi niepokój, wielu ludzi irytuje albo wręcz wkurza! Albo lubisz mącić i masz z tego pożywkę, albo jesteś tak niezrównoważony, że cię aż tak ponosi.
Mogłabym tak jeszcze na twój temat pisać, pisać, pisać, ...
Ale zostawię resztę na potem :)
Miałam poprosić Darka, żeby kasował wszystko, co tylko napiszesz, ale tego nie zrobię. Pisz sobie do woli, jeśli musisz - im więcej psioczysz i "mordujesz" (to przeciesz przestępstwo, czyż nie?) z nienawiści, tym bardziej robi się razniej, bo dzięki temu widzę ilu jeszcze jest normalnych ludzi (ujawniają się przez zbulwersowanie, irytację, odrazę, ...)
Dobrze ci życzę, więc trochę wystopuj Panie Mąciwodo! :)
Chyba, że podnieca cię działanie na nerwy innym. Jeśli chodzi o mnie - nie robi to na mnie żadnego wrażenia :) Walcz sobie z wiatrakami wojowniku Don Kiszocie :) W końcu gdzieś te jaja trzeba mieć :)))
|
|
|
szkoda cokolwiek pisać Ancik 1410, Ci bardziej mądrzy ode mnie puszczają temat na wstępie nie podejmując go, tylko mi przyszło do głowy ( przez wrodzoną przekorę ) wsadzać kij w mrowisko :-) no i trochę Tobie
prawda co piszesz- ale mi się wydaje że to albo nic nie da, albo to mała prowokacja, bo mi się to momentami w głowie nie mieści
momentami gość pisze całkiem składnie i inteligentnie a za chwile puszcza tekst typu- dyć to łon- piątek łap za widły
|
|
Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi... |
|
a może to taka nowoczesna natura katolika
Wiara czy fałszywa moralność?
http://interia360.pl/artykul/wiara-czy-falszywa-moralnosc,42849
|
|||
Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi... |
|
|||
|
|||
|
Po prostu tych ludzi nauczono wiary straszeniem, poprzez zastraszenie, a oni powielają ten schemat i myślą, że to zadziała, jak na nich kiedyś zadziałało. Tylko, że z miłością nie ma to nic wspólnego, bo albo kochamy, albo boimy się, straszymy, nienawidzimy. Im zrobiono krzywdę, zwichnięto psychicznie, a oni powielają te błędy "wychowawcze".
No cóż - zatrzymali się na etapie starotestamentowej wizji Boga i jakby nie zauważyli radosnej nowiny przekazanej przez Jezusa.
My się Boga nie boimy - My go Kochamy :)
Pamiętajcie, że tylko przy pomocy wibracji/energii Miłości możecie dotrzeć do Źródła. Wizje Boga powstałe pod wpływem negatywnych emocji są... negatywne :)
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Nieladnie zwracac sie tak do kogos personalnie. Chyba nikt tutaj kadrowcem nie jest ? Mozna dyskutowac o sprawie, a nie tykac kogos personalnie. Jest to bardzo niskie !!!
|
|
|
Gosiu, przecież on sam o sobie pisał, wychwalając się i wywyższając. Jest przemądrzały i zarozumiały, jednocześnie też zaślepiony wąsko obraną ścieżką. Ten facet nie myśli. Sam sobie zaprzecza, bo jak można być tak dwulicowym człowiekiem. Myślę, że coś sobie zmyślił, ale to już nie moja sprawa.
:)
|
|
|
Kazdy o kazdym ma inne zdanie i dlatego nikt nie potrzebuje Twoich sugestii. Swoje zdanie zachowaj dla siebie. Nie wolno nikogo wyzywac za to jakim jest. Wolno ganic tylko jego czyny. Epitety zostaw dla siebie. Oceniac kazdy sam potrafi !!!
|
|
|
Nie zauważyłam w moich wypowiedziach żadnych wyzwisk. Napisałam to, co o nim myślę. Jest mąciwodą i zdania nie zmienię :)
|
|
|
Małgosiu, dodam jeszcze, że to on wyzywał wszystkich, straszył śmiercią "bezbożników". Robi to od wielu miesięcy. Jeśli chcesz,odnajdę to wszystko i zacytuję ci wieczorem, bo teraz nie mam już zbyt wiele czasu.
|
|
|
Mozna ogolnie sie wypowiadac, bo zawsze sa jakies grona ludzi, ktorzy badz to maca, badz to uragaja rzeczywistosci. Uwaza, ze mozna napietnowac grupe i jej poczynania, ale nigdy nie wolno na publicznym forum dotykac nikogo personalnie ! Forum, to nie kolezanka, mama czy siostra. Forum publiczne w glupkach wyrabia opinie. Nie wolno wiec tego robic. Wielki i dorosly czlowiek nie powinien bawic sie ze smieciami spolecznymi. Zrozumialas mnie ?
|
|
|
|||
|
Ja na tym forum jestem juz 6 lat. Moze teraz ktos potrzebuje sponsora, zeby tutaj zaistniec ? Ja nie !!!
|
|
|
|||||||
|
|||
|
Na razie dyskutujemy z Gosiaczkiem bo ją zapiekło, to na co jest uwrażliwiona, zabolało ją dociekanie kto kim jest i kto za nim stoi.
Specyficzny odruch uderz w stół nożyce się odezwą.
Wyruszyła z misja ratunkową bratniej duszy.
Gdyby to co Gośka pisze o sobie na forum było prawdą to dawno by Ją tak rozłożyło psychicznie że nie była by w stanie nic sklecić
a Ona pisze coś co ma rozwalić psychikę innym.
Dawno dla mnie stało się jasne że jest jak nakręcona, nie da się Jej nijak pomóc
bo nie słucha
nie uczy się nie poprawia swojej wiedzy o świecie
bo ktoś kto za nią stoi sprawia że nie nie ma prawa słuchać
nie ma prawa się dawać pozytywnych wzorców.
Ancik1410 jak się przypatrzysz krytycznie jej produkcji to dostrzeżesz te sygnały.
I ten wojownik nieprawdy też jest jakimś oszołomem do prania innym mózgów
nie nadążysz za nim bo raz jest w Warszawie właśnie coś je i już leci pod krzyż a inny raz z gór.
A tak poza tym wszyscy możemy pisać głupoty.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 224 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |