Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
czy na forum jest medium spirytystyczne ?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 428
Poprzednia strona | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | .. | 21 | 22 | Następna strona

interesuje mnie czy na forum jest jakaś doświadczona osoba zajmująca się seansami spirytystycznymi ? chyba Igor coś powinien się orientować w temacie ale nie jestem pewien, po różnych forach szukałem osoby zajmującej się tym ale niestety już większość nie praktykuje, albo jeśli ktoś praktykuje to straszny dziwak

wendol:
Ale dopiero teraz się przyznałem, że to na mnie tak działa, że to lubię itp. :) Kiedyś się spotkamy - jak nie w tym wymiarze, to w innym.
Moze zacznijmy cwiczyc OOBE ,wtedy bedzie szybciej;)?
wendol:
I pamiętam to Twoje zdjęcie z orbami :)
Teraz mam lepsze:P

wendol:
Smok mimo małego...
Ano małego, małego. Nie wszystkim tak dopisuje ;)
wendol:
...wrodzonej małomówności...
bowiem wyznaje zasadę: lepiej uchodzić prze całe życie za idiotę niż raz się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości :)
wendol:
...od razu go polubiłem..
patrz i nic nie powiedział, byśmy się uściskali obmacali czy coś.
wendol:
...gdy go poznałem i zauważyłem, że idzie w dobrym kierunku
to jest nieścisłość - byłem wtedy samochodem ;p

Kris wysłałem maila, mam nadzieje że doszedł

czy duch może wpływać na prace komputerów lub sieci komputerowej ?

Tak, "duch" może wpływać na pracę urządzeń elektrycznych i elektronicznych. Potwierdzone doświadczalnie, choć powiedzmy, że jeszcze nie w 100% ;)

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

lopez:
czy duch może wpływać na prace komputerów lub sieci komputerowej ?
Zgadzam sie z Raptorem ,ale wcale nie musi to byc nic duzego,takie psoty moze robic zwykly chochlik ,ktorego latwo mozna wyzbyc sie samemu z domu.Pozdrawiam.

a zna ktoś jakieś konkretne przypadki wpływu ducha na komputer ?

Ja mialam jakies 8-9 dni temu ,lecz zanim sie zaczely juz rano wiedzialam ze cos mam w domu,po wyproszeniu goscia ,wszystko wrocilo do normy...Nie moglam polaczyc sie z netem,komp sie zwieszal ,co nigdy sie u mnie nie zadrza...

ja znam :-) ostatnia moja zmora to win 32- jakaś odmiana włazi przez pena i drugi ihylec tworzą lub wypakowują się w pliku systemowym autorn i sprawiają że moich skarbów w plikach ukrytych nie widzę ale wytoczyłem im wojnę obłaskawiłem pogromce noda i jak jest już bardzo zle skanuje combodisk-em do tego wrzuciłem zaporę na wszelki wypadek- jaką nie powiem :-) i zmieniłem przeglądarke a i polecam doktora spyhware- ten to jest super pogromca duchów szkoda tylko że sam zjada 600 mb ramu :-)

Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi...

A wlasnie Lopez ,dlaczego podejrzenie ,ze robi to jakas istota astralna?Nie popadajmy w paranoje;)

Ja miałem raczej na myśli ducha ludzkiego, nie jakieś zewnętrzne duchy w sensie zjaw itp. ;) Tak przynajmniej zrozumiałem pytanie. Efektów działania innych duchów, poza moim własnym nie widziałem.

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

nie chodziło mi o złośliwe oprogramowanie tylko o takiego duch co się w nawiedzonym miejscu miejscu zasiedla

wiem o co Ci hodziło :-) to tak w formie relaksu czego oczekujesz lopez w życiu to będziesz mieć w zasięgu ręki caego będziesz się obawiać- deptać będzie Ci po piętach umysł to potężne narzędzie ( :-) ok raptor? kruciutko było :-))

Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi...

z ciekawości napisałem a tu już wielkie refleksje

Sabotaz : http://www.raven1.net/sabotage.htm

Kris, wracaj, bo Cię potrzebuję, a Emocję i jej szamana olej.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

oh Darczku ile jadu przez Ciebie przemawia:)

Gdzie sie tutaj usuwa to pierdolone konto?

wendol:
Kris, wracaj, bo Cię potrzebuję, a Emocję i jej szamana olej
czepiasz sie wrony ,ale wydaje mi sie ze jak ktos czyta twoj stosunek do forumowiczow to raczej niechetnie sie tu bedzie rejestrowal i tracicie ciekawe osoby przez to... usun moje konto prosze bo ja nie widze tutaj takiej obcji gdzie moge to zrobic sama!

To była tylko mała prowokacja, a Ciebie bardzo lubię. Wszystkich lubię. Krisa też chciałem sprowokować... i Wronę w innym wątku. Po co się tak emocjonować? Nie produkuj negatywnych (niskich) wibracji, bo jeszcze coś przyciągniesz. Spoko Emocja. Ja nie mogę usunąć konta - ja tu tylko sprzątam - nie jestem adminem, tylko moderatorem. Kris jest spokojny - jak ja i nie czuję od niego żadnego zagrożenia. Tobie bym nie zaufał w takich sprawach. Znasz mnie od lat, a teraz pod wpływem emocji napisałaś... coś mało sensownego. Wyluzuj.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 428
Poprzednia strona | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | .. | 21 | 22 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.