Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428
Poprzednia strona | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | .. | 571 | 572 | Następna strona

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze. Bardzo Ci dziekuje za odpowiedz, bo potwierdziles tylko moje przypuszczenia. Tak myslalam, ze boi sie zwiazku, tylko powiedz mi czy przy "jakiejs" (choc nie wiem jeszcze jakiej) zachecie on spojrzalby na mnie bardziej przychylnym wzrokiem??? Czy wogole jest jakas szansa? Buziaki :)

fala

ZAKLĘCIA donia 2 dni temu o 11:29 Takie pier.. a w łóżku wie czego chce ? Pozdrawiam Igor Dzieki Igor. Niestety nie wszystko w zyciu opiera sie na seksie. Akurat z tym nie mamy problemow. Chodzilo mi o cos innego,o uczucie, nie o poped plciowy, ale to juz niewazne. Wyczuwam tu jakas niechec z twojej strony w stosunku do mojej osoby, wiec nie bede cie wiecej meczyc. Znikam. Dzieki i pozdrawiam

Witaj Mam pytanie.Czy odnajde sie w nowej szkole???(bede mnieć nowe koleżanki i fajnego chłopaka) prosze odpisz

Igorze ale on mnie zdradza z ta starsza kobieta czy po prostu ktos chce abysmy sie rozstali? starsza kilka lat czy np. mama? odpowiedz to bardzo istotne dla mnie

Hey Igorze!!! Czy on dalej ma kontakt z TA kobietą,jak tak to kiedy z nią skończy??? Co mam robić żeby został ze mna i dziećmi???

Igor:
ZAKLECIA Ania87 2 dni temu o 19:34 Zawsze tak jest jak wcześniej na baranów człowiek trafi
A na co moga wskazywac karty w tym wypadku? Pozdrawiam

moja uwaga jedna... pytajcie Igora o jedną kwestie w pytaniu zadawajcie jedno pytanie - wtedy bedzie konkretna odpowiedz.. a co niektorzy dają pytania i kilka podpytań. Po czym Igor odpowie Wam a Wy znow do tego samego zadajecie pytania. Igor pisał, że tylko raz rozkłada karty na 1 pytanie. :) Pozdrawiam moje pytanie gdzieś zaginęło w odpowiedziach Igora wiec jeśli nadejdzie moja kolejka to prosze o odp. Kiedy dojdzie do spotkania i porozmawiania z Darkiem na żywo? Dziekuje.

Igorze prosze o odpowiedz na moje pytanie Czy moj zwiazek z obecnym facetem na sens????????

Witaj Igorze, mam jedno jedyne pytanie, czy będe z chlopakiem o którym wciaz nie moge zapomniec..>sprawdz co na to karty, troche jestem zakrecona w tym zyciu.dziekuje

witaj Igorze, mozesz powiedziec mi kiedy dostane duza kwote pieniedzy, wiem ze niedlugo ale chcialabym wiedziec kiedy, i czy to bedzie spadek?

ula75

donatella godzin� temucytuj: fragment | całość moja uwaga jedna... pytajcie Igora o jedną kwestie w pytaniu zadawajcie jedno pytanie - wtedy bedzie konkretna odpowiedz.. a co niektorzy dają pytania i kilka podpytań. Po czym Igor odpowie Wam a Wy znow do tego samego zadajecie pytania. Igor pisał, że tylko raz rozkłada karty na 1 pytanie. :) Ale o co Ci chodzi? Ja nie uzyskałam jednoznacznej odpowiedzi wiec mam prawo zapytac chyba jeszcze raz ??

Kiedyś udzielałem korepetycji z matematyki i starałem się jak najdłużej nie udzielać jednoznacznej odpowiedzi - czekałem, aż klient zacznie sam myśleć. Niektórzy mnie później chwalili i polecali innym - że nauczyłem ich logicznego rozumowania. Igor za was zadań nie rozwiąże, lekcji nie odrobi i na klasówce, czy sprawdzianie z wami nie będzie - da wam wskazówki, a reszta do was należy. Są tacy, co rozumieją podpowiedzi, jakie daje im życie, a inni nie rozumieją nawet Igora. Mądrej głowie dość pół słowie. Znacie to przysłowie? Ja od siebie dodam, że innej i dłuższe tłumaczenie nie pomoże. Nikt nie będzie za was myślał.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Nie jestem w stanie bardziej skrocic swojego pytania bo nie bedzie wiadomo o co chodzi :/

A ja nie oczekuje ze ktos za mnie bedzie myslal kolego..i polecam przeczytac moje wczesniejsze posty, a nie sugerowac ze nie mysle.. Pozdrawiam

To było bardzo ogólne stwierdzenie - zresztą używam sformułowań w stylu "niektórzy", czy "inni" - nie wszystkich to się tyczy :) Nie chce mi się szukać czyichś wcześniejszych postów, bo i tak wszystko się sprowadza do problemu w podejmowaniu samodzielnych decyzji. Niektórzy potrzebują tylko wsparcia, pocieszenia, utwierdzenia ich w przekonaniu i zapewnienia, że się uda - za takich trzymam kciuki :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Igor:
ZAKLĘCIA stefa 14 godzin temu Mówi ale tobie to do szczęścia nie potrzebne - to jakby wiedzie co dostanie się na prezent radość znika - pojawia się zadowolenie a to niekiedy za mało. Pzdrawiam Igor
Ale Igor chciałabym wiedzieć przynajmniej część, np jak wygląda chociaż

Igor:
Partnera poznasz 5 czerwca
I to tyle? To nie było moje jedyne pytanie. Chciałabym się trochę wiecej dowiedzieć o mojej przyszłości;). Pozdrawiam

shark

Witaj Igor ;) Mam do Ciebie małe pytanie. Ostatnio w nowej pracy poznalam faceta, ogolnie miedzy nami widocznie zaczyna sie cos dziac jednak nie jestem pewna czy on traktuje to powaznie. Czy bedzie z tego cos powazniejszego? Czy moze nie warto w to wchodzic i odpuscic sobie musze juz teraz? Pozdrawiam

witaj Igorze ponowie swoje pytanie Igor: ZAKLECIA Owsik 19 godzin temu Tarot kartami III Puchary i III Monety mówi, że tak jak przejdzie przemianę ;) kiedy owa przemiana nastąpi? związany jest z tym taki problem,że mieszkaliśmy razem i teraz nie wiem co począć... z związku z tym kieruję moja kolejne pytanie- czy będziemy mieszkali razem po wakacjach ? bardzo dziękuję za poświęcony czas ;) pozdrawiam

Dzięki Igorze, wielkie dzięki Pozdrawiam i miej się dobrze