Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
HAARP straszna bron
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 555
Poprzednia strona | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | .. | 27 | 28 | Następna strona

Pragne Panstwa zapoznac i uczulic na tajna, amerykanska bron HAARP. Jest to bron, ktora dziala w oparciu o wynalazki Mikolaja Tesli. Badania nad ta bronia zostaly zapoczatkowane juz w 1900 roku. Bron ta jest o bardzo wielorakim zastosowaniu. Najbardziej znane wykorzystanie tej broni jest przy zmianach pogodowych, trzesieniach ziemi i tworzeniu tajfunow. Prawie zupelnie nieznane jest uzywanie tej broni do wszelkich wybuchow, do mozliwosci sterowania samolotem czy samochodem a takze kazdym komputerem. Wiadomo jest, ze ta bron korzystajac z biopradow istot zywych na Ziemi, moze dotknac kazdego czlowieka i zwierze w kazdej chwili. Tajne publikacje na temat tej broni mowia o dzialaniu na ludzi tylko w aspekcie badan mozgu ludzkiego i mozliwosci sterowania mozgiem ludzkim. W roznych jezykach mozna na ten temat znalezc wiadomosci. Nie mowi sie nic o dzialaniu broni HAARP na cale cialo ludzkie. Bron ta moze dotykac czlowieka i zwierze na calym ciele powodujac rozne bole i powodujac lub symulujac przerozne choroby. Intensywne dzialanie broni HAARP na ludzkie organizmy zaczeto intensywnie stosowac na calym siwecie juz 1960 roku. Ta dzialalnosc broni HAARP jest zupelnie nieznana szerszemu ogolowi. Najbardziej znaja ja lekarze na calym swiecie, ktorzy wspolpracujac z bronia HAARP zarabiaja pieniadze dzieki duzej ilosci pacjentow. Moje haslo brzmi: "Pamietaj, lekarz o broni HAARP wie. Tylko wtedy bedzie z Toba inaczej rozmawial, jak bedzie wiedzial, ze Ty tez wiesz". Wazna jest w dzisiejszych czasach znajomosc tej broni. Znajomosc jej wielorakiego dzialania [szczegolnie z dzialu HAARP i MEDYCYNA] moze zmienic tok wielu spraw w sadzie. Tyle ogolnych wiadomosci o tej strasznej broni. Jak ona dziala i na czym polega mozna znalezc w linkach: http://outbox.magres.net/hosting/board.php?boardset=9986_FORUM&grupa=9986_FORUM_LBC&msgid=65025 , ale zaznaczam, ze ten link bardzo rzadko sie otwiera, wiec go skopiowalam i moge wyslac na zadanie, i http://niniwa2.cad.pl/raportn.htm Mam trzeci link po angielsku www.haarp.net/#lenews Dobry jest tez ten link www.swistak.pl/aukcja.htm/?id=113741. Na tej wlasnie stonie jest ogolnie opisane dzialanie broni HAARP-a. Mozna tez zamowic sobie ksiazke pod tym tytulem, ktorej nie ma w ksiegarniach. Jezeli ktos zna jezyk angielski, to wiecej na temat tej broni moze dowiedziec sie wystukujac na wyszukiwarce "HAARP weapon". Jezeli ktos zna niemiecki, to prosze wystukac "HAARP Waffe". Jezeli ktos zna rosyjski, to "HAARP oruzje" i w innych jezykach tak samo. Prosze nie bagatelizowac rowniez moich spostrzezen o tej broni, ktore opisuje w dziale HAARP i MEDYCYNA. Goska adres: maryla@iinet.net.au Rozdzial HAARP i MEDYCYNA wysylam na zamowienie. Prosze pisac na powyzszy adres.

Zanim uwierzysz lekarzom, to najpierw zobacz film "ZNACHOR" Dr. Judym byl tylko jeden !!!!

A potem Nieśmiertelny III. Pozdrawiam Igor

Musze napisac i powiadomic, ze podawalam link, ktory jeszcze pol roku temu przedstawial faktyczny Raport Kontroli Umyslu w USA, a dzisiaj ten sam link przedstawia propagande przeciwko Rosji ukrywajac fakt istnienia broni HAARP. Wiadomo, ze Rosja ze swojego programu zrezygnowala, bo nigdy nie dogonila USA. Faktem jest, ze jak zrezygnowala ze swojego programu, to dopiero wtedy zaczela sie domagac zlikwidowania tego programu przez USA. Ostatnia wiadomosc o tym w linku na dole: http://english.pravda.ru/main/2003/01/15/42068.html

Gosiu a masz starą treść artykółu?? [%sig%]

Ten link ma juz trzecia wersje. Ja mam ta srodkowa, ktora w stosunku do pierwszej byla zmieniona bardzo malo. Pierwsza wersja otworzyla mi sie kilka razy, wiec jej nie kopiowalam. Pozniej nie moglam jej otworzyc przez dluzszyczas. Jak sie otworzyl link ponownie, to nieznacznie wersja oryginalnego raportu zostala zmieniona, ale nieistotnie. Skopiowalam ja i ta wersje mam. Ta, ktora jest teraz, to jest zupelnie co innego. To wyglada tak, ze nie dotyczy to broni HAARP. W ogole wzmianki nawet o HAARP-ie nie ma. Zrobili sobie przejscie z tej glownej strony do linkow i szkaluja Rosje. Jak ktos chce, to moge mu przeslac ten raport co mam.

Gosiu możesz mi ją przesłać? To już by było coś ciekawszego... [%sig%]

i na co komu Harrp jak mozna machnac dzialo orgonowe i bedzie lepszy efekt. Tylko bateria alkaiczna wie ze wylewanie sie to rzecz dziedziczna....Paks Beterjax

Wiesz co Gośka, ja ci powiem tak o tym twoim Harpie bo szkoda mi Cię naprawdę, Owego czasu eksperymenty typu OMC prowadzono w wiekszości krajów posiadających takowe komórki do takich badań ale - jest jedno ale nigdzie te badania nie przyniosły zadowalających rezultatów. Nie przyniosły bo jak Ci pisałem wcześniej układ nerwowy aktywuje pewne swoje funkcje tylko w pewnych stanach. Mózg może uaktywnić pewne zablokowane biologiczne funkcje organizmu - jest to fakt jako pierwszy z Fizjologów oipsywał to Sieczenow potem jego uczeń Pawłow, potem bardzo ładnie opisał to Lombrosso w swojej książce geniusz i obłakanie. Z tego tylko wniosek taki, że u ludzi z zabużeniami układu nerwowego dochodzi do odblokowania ukrytych funkcji organizmu. Według np. ksiązki pt. "Zdrowie psychiczne" badania potwierdzają, że super normalni i zdrowi są niezdolni do jakichkolwiek większych odkryć - PARADOKS ale jak znamienny. A wracając do naszych rozważań i idąc dalej, mózg ludzki uakwtywnia pewne swoje dodatkowe mozliwosci tylko w pewnych satanach problem polega na tym, że stan wymagany do działania Harpa to stan odpwiedni stanowi - Agonalnemu - stanowi w którym mózg przygotowywuje świadomość do odesłania do Boga a organizm pracuje na resztakch energii własnej - w języku religijnym mówimy że Dusza Wraca Do Pana + Amen. W tym czasie uruchamiane jest połączenie międzywymiarowe - to co nazywamy światami równoległymi. To dziwne ale czas biegnie tam tak samo jak unas a inaczej, w jednych szybciej w drugich wolniej. Pisze to dlatego, że wczesniej napisałem o mikro odbiorniku wszczepianym do ciała jako warunku wymaganego do skutecznego dziłania takiej broni jak HARP. Urzadzenia z rodziny Harp nie zaliczane są do broni. Do broni mozna natomiast zaliczyć urzadzenie dzialające podobnie do Harpa ale już które miało niszczyć organizmy. Nazywało się EWD - Electric Wave Destroyer. Inspiracja do prac na użądzeniem były przykłady dośc nieliczne ale jednak występujące w naturze samospalenia organizmu ludzkiego - chodzi o ssaki. Dodatkową inspiracją były zapisy w księgach z sprzed 10 000 tysięcy lat pisane w jakimś sanskrycie - mówiące: " I skierował Pan Laskę Swoją na nieprzyjaciół a spłoneli w chwili nieuchwytnej dla oka"." no i wtakim przypadku mamy do czynienia z bronią faktyczną, najnowsze badania z dziedziny bioniki zaczynają powoli przerażać samych badaczy ale o tym to innym razem bo już mi się chce naprawdę spać. Nie dziwię, się sceptycznie nastawionym osobom do Ciebie bo poruszasz tematy z pogranicza choroby psychicznej ale niestety cena za rozwój jest duża. Polecam do przeczytania pozycje wymienione przezemnie + jakąs podstawową literaturę z Bioniki i Fizjologii organizmu ludzkiego wtedy reszta przestanie wydawać się tak bardzo nie zrozumiała. Pozdrawiam Wszystkich Serdecznie IGOR ;;;))))))))

Igor male masz pojecie i wiare w dzisiejsza nauke. Nie opieraj sie tylko na tym co podaja Ci naukowcy, bo oni podaja Ci tylko to co jest im wygodne do ukrycia wielkiego sekretu. Mnie jest obojetne co o mnie sadzisz. Ja podalam temat, ktorym zajmuje sie w tej chwili caly swiat. Wejdz na strony amerykanskie, angielskie, niemieckie , rosyjskie czy japonskie i dopiero wtedy wyglaszaj swoje tyrady.

Twój temat to naprawdę nic nowego, uwież mi. JA sądzę o tobie bardzo pozytywne rzeczy, natomiast temat jest stary a nawet bardzo stary. Sprawa sięga lat 50 tych. Nic nowego tutaj niema. Na wszystkich stronach pisza na ten temat a najwiecej na Chinskich i Japonskich a nie amerykaniskich. Ja nie rozumiem w rozmowie z toba jeszcze tylko jednej rzeczy - dlaczego po karzdym zadanym pytaniu lub wygloszeniu pogladu sprzecznego z twoimi oczekiwaniami stajesz się agresywna. Kwestie Tesli i innych odkryć poruszanych przez różnych autorów to rzadne nowości. Wielki wynalazek Tesli jesli chodzi o zastosowanie wojskowo okazał się do kitu. Mianowicie przesylanie energii na odległość. działało Tylko do lini horyzontui tylko tyle. Reszta wynalazków w zsatosowaniu działała podobnie.

Igor ja nie jestem agresywna. Staram sie tylko wyjasnic co nie dosc jasne. Na stronach Angielsko-jezycznych sa tony wiadomosci na temat broni HAARP. Trzeba wystukac na wyszukiwarce "HAARP weapon" lub "Human and HAARP" lub "Secret HAARP" Sa doslownie tony roznych wiadomosci. Gazetowych rowniez. Ja wiem, ze temat jest bardzo stary, ale w Polsce ludzie nie znaja tej broni. Jezeli chodzi o wynalazki N. Tesli, to chyba musisz sie z nimi lepiej zapoznac. Ponad horyzontalne przesylanie energi jest wlasnie ukrywane. W 1908 roku sam Tesla przeslal energie z Ameryki na Syberie do Rosji i spowodowal wielki lej w Turgundii. Jest to rowniez ukrywane, po to zeby ludzie nie kojarzyli sobie tego faktu z tym, co mozna zrobic w takim razie w tej chwili. Wiekszosc wynalazkow Tesli jest od poczatku istnienia okryta tajemnica. Bylo ich bardzo duzo. Ogolnie dostepnych jest tylko kilka. Mam taki urywek o N. Tesli. Przeczytaj sobie. TREŚĆ: Wypowiedzi na szkolnym forum: Wiem, że to może wydać sie dziwne, ale zawsze podziwiałem Mikołaja Teslę. Człowiek ten przez wielu nazywany jest Geniuszem wśród geniuszy, a przez innych nazywany jest zwykłym szaleńcem. Urodził się w 1856 r w Chorwacji, od najmłodszych lat wzbudzał sensację. Władał 6 językami, miał fotograficzną pamięć, oceniał z odległości rozmiary przedmiotów z dokładnością do dziesiętnych cześci milimetra, wykonywał w myslach skomplikowane obliczenia. Zawsze interesowały go wynalazki, zwłaszcza elektryczność, która w jego czasach była w powijakach. W szkole lepiej od profesorów rozumiał ją i po pewnym czasie wszystkich ich przegonił. Już wtedy miał plan budowy silnika indukcyjnego, którego teraz używamy my wszyscy (np. pralki). Współpracował z T.Edisonem, który w tamtych czasach popierał prąd stały. Natomiast Tesla był zwolennikiem prądu zmiennego. Już wtedy pracował na urządzeniem, które umożliwiłoby komunikację bezprzewodową. Zbudował urządzenie do tego, które być może było pierwszym radiem, służacym do nadawnia i odbierania. Do innych jego znanych wynalazków należy: Induktor Tesli, który wywołuje potężne wyładowania elektryczne i owiane tajemnicą Promienie Śmierci (tak, wiem, że to brzmi głupio). Promień Śmierci to wynalazek Tesli, który podobno wywołał wielką eksplozję w rejonie Tunguskim w 1908 (powstał tam nagle ogromny krater, w rzeczywistości nikt nie wie co się tam stało). Jednak nie za te szalone teorie go podziwiam (nie do końca wierzę w ten Promień. Teslę podziwiam za to, że wyprzedzał swoje czasy, był wizjonerem, wielkim geniuszem, nie bał się szerzyć swoje "szalone" teorie, nie poddał się nigdy, przekonywał do swoich pomysłów wielu ludzi, jego dorobek jako naukowca jest ogromny, wpisał się na stałe do fizyki (jest nawet taka jednostka - Tesla), a induktor Tesli jest często pokazwany w szkołach). To jest właśnie człowiek, którego podziwiam - Mikołaj Tesla. --------- Tesla Nikola (1856-1943) - inżynier elektryk pochodził z Chorwacji, od 1884 roku mieszkał w USA. W 1891 roku wynalazł transformator elektryczny wielkiej częstotliwości (tzw. transformator Tesli). Konstruktor maszyn i układów elektrycznych. W 1898 roku zbudował radiostację o mocy 200kW . http://www.gm2-bilgoraj.interszkola.pl/technika/odkrycia.htm ======= Tesla Nikola (1856-1943), Chorwacki elektryk, syn popa, naturalizowany w USA, gdzie przebywał od 1884. Pionier radiotelekomunikacji, wynalazca transformatora wysokiej częstości, konstruktor elektrycznego silnika bezszczotkowego. W 1895 zbudował elektrownię wodną napędzaną przez wodospad Niagara. http://www.sciagawa.pl/a/1758.html -------------- Ludzie nauki----- Ten urodzony w 1856 r. fizyk pierwszy zrozumiał, że kluczem do upowszechnienia elektryczności jest prąd zmienny.----- Silnikiem na prąd zmienny nie mógł jednak w Europie nikogo zainteresować. Przeniósł się więc do Ameryki, ale nawet u Thomasa Edisona nie znalazł zrozumienia. Dopiero, kiedy jego patenty kupił George Westinghouse, zastosowanie prądu zmiennego umożliwiło gwałtowny rozwój sieci elektrycznej. Tesla miał wreszcie pieniądze, aby urzeczywistnić inne pomysły. Eksperymentował z bezprzewodową energią, radiem, rezonansem ziemskim. Coraz bardziej też dziwaczał, odrzucał teorie Maxwella i Einsteina, snuł fantastyczne rozważania. Powstała legenda o setkach tajemniczych pomysłów, które w całości utajnił rząd USA zaraz po śmierci (1943 r.) wynalazcy. http://serwisy.gazeta.pl/nauka/0,34157.html -------------------- To prawdziwy geniusz XX w. Czytalem o nim ksiazke "Man who Invented the 20th Century"... ------- Edison byl technikiem a Tesla byl Dr. inzynierem. Edison zatrudnil Tesle i potem mu nie zapalcil i tu sie zaczelo. Kolesiem Edisona byl Henry Ford, ten sam ktory dostal zelazny krzyz od Adolfa i ten sam ktory zostal wymieniony w Mein Kampf. Tesla mial juz przerabane. Edisona finansowal J.P. Morgan i nagle przestal Tesle finansowac, dziwnym zbiegiem okolicznosci. Wiele historii o Tesli sa legendarne, wiele z nich ma podstawy byc prawdziwymi. Jedno jest pewne ze napisal mnostwo patentow, pieknym pismem, doskonale opracowane (tak ze nikt z nich nic nie wie vide Tesla Turbine. Gdyby nie te patenty to by o nim nawet nie wspomnianao a tak nie da sie juz tego ukryc. ---------- Żebyscie wiedzieli jakie patenty opracował Tesla..., Einstein to przy nim mały Pikuś. Jest to genialny wynalzca super silników np. praktycznie bez awaryjny i super oszczędny silnik tarczowy, generatorów prądu, automatycznej skrzyni biegów oraz wielu innych ciekawych wynalzków tajnie ukrywanych przez rząd US. Nawet silnik indukcyjny zawdzięczamy Jemu... jeżeli kogoś interesuje głębszy opis to proszę dać znać a mogę pokusić się o artykuł na ten temat. -------- Tesla byl inzynierem, potrafil przewinac silnik i opracowac teorie pradu zmiennego oparta na wyzszej matematyce, Einstein byl w zasadzie matematykiem, stad trudno ich porownaywac. I gdzie mozna znalezc szczegoly tych utajnionych wynalazkow Tesli? Pozdr. Kagan, kiedys inz. elektryk ale tylko w teorii)... ;) -------- Dr Inz a nie inzynier. Silnik tarczowy to Tesla Turbine tyle ze z gaznikiem dostosowanym do paliwa. Szybkoobrotowy. Wiertarka dentystyczna to wlasnie turbina Tesli. ----------Byl tez film p.t. NO SEX THANKS! WE ARE BRITISH... -------- MAN WHO INVENTED THE 20TH CENTURY -------------- Byla to fabryka w Czechoslowacji. Pordukowano rowniez lampy elektronowe. Stop: wrzuc na google a dostaniesz tyle ze mozesz sie zaczytac na smierc jak nie przestaniesz. A na koniec bedzie jedno: patenty sa, sa nawet zdjecia, sa eksperymenty o znaczeniu wojskowym (podobno Tunguska to byl rezultat Tesli...) ogolnie jest duzo deception and misconception ale jest duzo fajnych rzeczy. Umarl w nedzy otrzymujac skromna emeryturke od rzadu Yugoslawianskiego. W Detroit do dzis stoja przesla trakcji elektrycznej do fabryk Forda. Piekne przesla jak nowe. Nie wiem czy byly kiedys uzywane- chyba robota Edisona. Matka byla genialna. --------- Gość portalu: Tesla napisał(a): Byla to fabryka w Czechoslowacji. Pordukowano rowniez lampy elektronowe. Stop: wrzuc na google a dostaniesz tyle ze mozesz sie zaczytac na smierc jak nie przestaniesz. A na koniec bedzie jedno: patenty sa, sa nawet zdjecia, sa eksperymenty o znaczeniu wojskowym (podobno Tunguska to byl rezultat Tesli...) ogolnie jest duzo deception and misconception ale jest duzo fajnych rzeczy. Umarl w nedzy otrzymujac skromna emeryturke od rzadu Yugoslawianskiego. W Detroit do dzis stoja przesla trakcji elektrycznej do fabryk Forda. Piekne przesla jak nowe. Nie wiem czy byly kiedys uzywane- chyba robota Edisona. Matka byla genialna. K: Edisona czy Tesli? I o jakiej trakcji mowisz? W Washington DC sa np. stare slupy trakcji eektrycznej na kolei, juz bez drutow... USA kaput...;( Pozdr. :) AUTOR: Search Engine E-MAIL: WITRYNA: DATA: 8/29/2004 4:41:06 PM IP: 212.14.56.149

I jeszcze jedno Małgorztko, twój Harp tylko zakłócać może, dowód znajdziesz w Polsce, zapytaj oficerów byłych oddziałów ZOMO. To na czym probowano zbudować HARPA - tj. fale typu ELF one oddziaływują, faktycznie i zakłócają działanie ale nie pozwalają sterować. Pierwszym co próbował sterować za pomocą fal był Pawłow i inni co podłanczali prąd do układu nerwowego człowieka. Ale fale nie moga oddziaływać kooperatywnie bezpośrednio na świadomośc czyli na algorytm zarządzajacy procesami myślenia. Mogą tylko zakłócać i to nie zawsze ale tylko po spelnieniu określonych warunków. A warunki są zmienne, popgoda ciśnienie, wizja na oczach itd. Dlatego urządzenia oddziałujące na organizm są beznadziejne i nie zawsze działają tak jakbyśmy chcieli. Nasze ciało na bierzaco zmienia swoje parametry, a to temperature a to ciśnienie i inne. Dlatego sterowanie bezwarunkowe może się odbywac tylko po włącznieu w system transmitera a zarazem kompilatora sygnałów sensorycznych. Pozdrawiam, Tępa, Bezczelna, Zarazem Beznadziejna Igorzyna

Igor HAARP to jest bardzo tajna bron od ponad 100 lat. Przez ten czas wielu ludzi w roznych czesciach swiata zaczelo na wlasna reke odkrywac wiele rzeczy. Pierwsze radio wynalazl Tesla. Na Tesli wynalazkach oparl sie Markoni i wynalazl swoje radio. Popow wynalazl swoje radio prawie w tym samym czasie co Markoni. Nie wiem, czy Popow oparl sie na wynalazkach Tesli. Mysle ze tak. Dla czlowieka z polotem wystarczy czasem tylko mysl i reszte zrobi sam. Taka mysl mial wlasnie Tesla. Bezprzewodowe przesylanie fal i pradu. Mysl o falach w tamtym czasie udalo sie wykorzystac, natomiast mysl o bezprzewodowym przesylaniu pradu dla szerokiego ogolu zarzucono, bo Edison chcial na pradzie zarabiac, wiec doprowadzenie kablowe pradu do odbiorcy dawalo ludziom namacalny fakt dostarczania pradu, z ktorego nie mogli sie wycofac i temu zaprzeczyc. Musieli placic. Tesli idea byla inna. On chcial swoim wynalazkiem ogarnac caly swiat i przesylac bezprzewodowo prad do kazdego. Zeby jednak na pradzie mozna bylo zarabiac, najpierw puszczono w niepamiec wynalazek Tesli, a pozniej go utajniono i kto wie do czego wykorzystano. Wykorzystuje sie go do dzisiaj i to niebylejak, bo skoro ponad 100 lat temu byly takie mozliwosci, to jakie sa dzisiaj ???? Pola magnetyczne tez wymyslil Tesla, wiec teraz sobie to poskladaj, wiedzac o tym, ze kazdy czlowiek ma w sobie prad, ktory mozna zbadac zwyklym woltomierzem.

Gosiu to broń jeszcze starsza, Tesla nic nie odkrył tak jak nic nie odkrył Kolumb. Tesla coś znalazł podobnie jak Kolumb swoja map. I chwała mu za to, że mu się chciało bo innym do dzisiaj się nie chce. Pozdrawiam Igor

Haaalooo????? czy ktoś/coś tu jeeest?? Podpisano: MÓZGOJAD;] pozdro dla was. człeki

Czekamy na Małgorztkę. Pozdrawiam

Nooo.... Chyba się dziś żarcia nie doczekam Wasz kochany MÓZGOJAD...

Jak poprosisz to się doczekasz.

Już nie ma co prosić. Tu i tak dla mnie żarcia nie bedzie. WASZ KOCHANY MÓZGOJAD (NIE MYSLIĆ Z MÓZGOJEB**)

Poczytajcie ten link po angielsku, ale moze macie zainstalowane translatory. http://www.assassinationscience.com/HERFData5_files/index_files/Rmiddle.htm
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 555
Poprzednia strona | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | .. | 27 | 28 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.