| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| wywoływanie duchów ( sposoby) | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094 |
|
Chciałabyśmy sie dowiedzieć w jaki sposób można wywołac duchy... Tak aby można jemu zadawać pytania ... Przy wywoływaniu nie bedziemy same beziemy z naszymi 2 przyjaciółkami z Góry Dziekuję...prosimy o wmiare szybką odpowiedź...
|
|
|
Ja na waszym miejscu niewywolywal duchow. To jest zbyt niebezpieczne. I mam pytanko 1 : Zna ktos legende o placzacym chlopcu > jesli tak to napiszcie tu albo dajcie link
|
|
|
w jaki sposob mozna wywolac jakie sa puzniej skutki tego doswiadczenia
|
|
|
ja tam próbowałam wywoływać z przyjaciółmi, i nie wyszło... A jeśli chodzi o sposoby, to jest ich mnóstwo.. (NAJLEPSZY ZACZYNA SIĘ OD: WEŹ OD TATY Z SZAFKI PÓŁ LITRA...)A tak na serio to poszukaj w internecie, jest tego mnóstwo, ja szukałam i znalazłam, a fakt, że nic mi się nie wywołało, to już inna sprawa. My próbowaliśmy sopsób z talerzykiem i kryptosokopem..;]PZDR for GARAGE SQUAD
|
|
|
dajcie mi odpowiedz na pytanie jak czrowac i wywoływac dobra energie?
|
|
|
Dudi uspokuj sie z takimi tekstami a przynajmniej mów za siebie. "Nasz Pan" a jaki on mój?? Może twój to on jest ale na pewno mój to nie. A co do wywoływania duchów: nie potrzebujesz żadnych świeczek, określonej pory, specjalnyxh zaklęć, itp. aby to coś do ciebie przyszło. Musisz według mnie odpowiednio się skupić (znam po sobie). Ale prosze nie róbcie tego. Jeśli nie chcesz mieć myśli samobójczych, albo cos takiego że nagle ogarnia cię niesamowity strach nie do opisania taki który cie paraliżuje i nie potrafisz normalnie funkcjonowac tylko myślisz aby sie skulic ze strachu i tak pozostać. chyba że na tym ci zalezy to wtedy możesz probować. Mówie wam nie warto z checią cofnąłbym tamtą chwile lecz nie da rady więc chociaz ostrzegam innych.
|
|
|
Najlepiej modlic sie do szatana, serio krotka szczera modlitwa i masz jazde ze sie posrasz z wrazeniam... aha i zadnych tam ofiar z kurczat po prostu walisz czego oczekujesz oddajesz dusze i juuuuuuuuupi.. no "duchy" to napewno ujzysz.. Zastanowcie sie raz jeszcze czym wy sie tak wogole zajmujecie - zycie wam sie znudzilo?
[%sig%]
|
|
|
zbytnio wam nie radze poniewaz dusza ta bedzie miala trudno powrocic do miejsca skad przybla. ale jesli juz naprawde chcecie wywolywac to nie robcie tego w domu. bo byl przypadek ze wywolali ta osobe co nie mieli i ona ich zabila. wiem bo to byli moi znajomi,
|
|
|
przepis na zobaczenie duchów zaczyna sie od słów: "Weź od taty z szafki pół litra..." Reszte sobie dopowiedz
|
|
|
pojebalo was czy co kurwa duchy kurwa chcecie wywolac ;/ wescie sie uspokujcie :)
|
|
|
a wywołujcie sobie to pozniej sie nie odczepia od was na zawsze hehe
|
|
|
widze ze macie niezle z bania!! po jakiego ch*** odstawiacie takie cyrki, ze namawiacie innych zeby zrezygnowali z wywolywania duchow?? jak chca, to niech robia jak im sie podoba! ja osobiscie wywolywalam duchy i byl niezly odjazd jak jakies zjawy siedzialy kolo nas :D POLECAM wywolanie duchow np szatana :D nie macie sie czego bac, przeciesz on i tak odejdzie, a gdy bedziecie chcieli pogadac z nim w przyjacielskich warunkach, to moze zostac waszym dobrym kumplem ;)
|
|
|
Zdużo sposobów na wywoływanie duchów, ale nie takie, które dadzą nam możliwość zapytania o cokolwiek. Duchy, na które zna sposoby wywoływania mają za zadanie uśiercać osoby, które im wskażemy. Najbardziej znanym duchem, na którego znam sposób wywołania to duch, o którym zapewne wszyscy słyszeli, czyli nikt inny jak Biała Dama. Oczywiście nigdy jej nie wywoływałem, ponieważ to zbyt niebezpieczne, dlatego, że po tym jak wykona swoje zadanie trzeba szybko odesłać ją z tam z kąd przybyła, bo inaczej sami staniemy się jej ofiarą. Jest to pewny sposób na pozbycie się znienawidzonej osoby, albo kogoś innego. Ale czy warto ryzykować także swoie życie?
|
|
|
A Ty jesteś pojebany bezmuzgi orangutan robiący laski
|
|
|
dominika takiego fenomenu to jeszcze nie słyszałam żeby duch kogoś zabił.
A co do duchów to loeij z nimi nie zaczynać, ale i tak każdy z was zrobi jak zechce, więc nic tu po moim zaklinaniu.
|
|
|
no coz co za ciekawy i jakze uroczy swiatopoglad.. nie lubie kogos to nasle na niego "ducha" zeby go zabil... aj Fanel i Egzortcystka - ślepi przewodnicy ślepych. MArnie ja widze wasze zycie w takim podejsciu do tych spraw oj marnie.
[%sig%]
|
|
|
Nie wiem co to za dudi.. ale gada jak potluczony. Ja wiem ze duchy istnieja. Czoje je na co dzien. Tez chcialabym dowiedziec sie jak sie skontaktowac z kims kogo nie ma juz wsrod zywych... ale nie z ciekawosci. Mi jest to poprostu potrzebne zeby zaczac znow normalnie zyc po stracie bliskiej osoby... Czoje ze jesli nie skontaktuje sie z nia dlugo tu nie wytrzymam.... Ludzie wierzcie w duchy. Cialo umiera ale dusza przetrwa wszystko... Nie po to Bóg ja stworzyl zeby po 50 latach poprostu znikla. Nie po to.
|
|
|
Ja miałam dwa dziwne przypadki z duchami. I nie radzę NIKOMU ich wywoływać!!! Naprawdę z całego serca ostrzegam przed tym. Ja wywoływałam je z koleżanką jakimś głupim sposobem z internetu. I nagle pogasły wszystkie świece, a moja koleżanka zaczęła coś mówić w jakimś dziwnym języku i rzucać się po podłodze jak przy ataku padaczki. Strasznie się bałam. Zaczęłam odmawiać wszelkie modlitwy, jakie znałam. W końcu wszystko ustało świece zapaliły się spowrotem a koleżanka...nic nie pamiętała... . To było dwa lata temu. Ta koleżanka już nie żyje. Miała wypadek samochodowy. Boję się, że mnie może spotać to samo. Nie popełniajcie mojego błędu!!!
|
|
|
Wiola przeczytaj to jeszcze raz i zastanow sie:
"Coz wywolywanie duchow. Moze najpierw zapewnie wszystkich ze cos takiego jak "duchy" istniec nie ma prawa. Dlaczego? Wynika to z istniejacego wbrew pozorom ladu i porzedku tego swiata. Posluze sie tutaj osobiscie najblzszym memu sercu chrzescijanskim punktem widzenia. Bog jest nieomylny. Bog stworzyl swiat. Bog wie wszystko. Wie ile wrobli lata po Polsce. Wie ile masz pojedynczych wlosow na calym ciele. Wie on zapewne wszystko o wszystkim. Kiedy czlowiek umiera w najprostrzym (najbardziej naiwnym) sposbie rozumowania idzie do nieba albo do piekla (o czyscu nie wspomne bo jego istnienie jest sprzeczne z biblia). i tu poki co konczy sie jego wedrowka. Wiec prostym tropem dochodzimy do jakze oczywistego wniosku. Skoro dusza zostaje osadzona i trafia w odpowiednie miejsce, jak moze sie z niego wydostac? Nie moze. Nie ma przepustek dla dusz czy w "niebie" czy w "piekle". Raz osadzeni nigdy juz nie powroca do tego swiata. Takze wywolywanie duchow nie ma najmniejszego sensu. Bo nie przywoluje sie osoby zmarlej... wiec co? Bo cos napewno. I tu pojawia sie druga strona medalu. Obecnosc sil ciemnosci. Szatana i jego demonow. Wokol Nas ciagle kraza demony. Krocza za Nami gdziekolwiek pojdziemy. Kusza. Podsycaja. Obserwuja. Znaja Nas od urodzi az do smierci. Pamietaja swoich ulubiencow. Wiedza o Nas wszystko. O naszych dokonaniach, nawykach o znajomych o tym co mowilismy, jak zylismy. Demony sa wszedzie. Wywolujac "ducha" absolutnie nie kontaktujemy sie ze zmarla babcia czy wujkiem. To diabel wykozystuje mozliwosc nawsadzania nam nieprawdy, oklamania nas. Bilia mowi o tym ze szatan umie przybrac postac nawet "Aniola swiatlosci" by kusic i klamac. Nie ma duchow. Sa tylko one. I tylko czekaja by moc nas przekonac do nieprawady jak najdalej odsunac od ciepla Bozej milosci i prawdy. Skad ja niby o tym wiem? I czemu czrzescijanie maja miec racje? Swiadczy o tym moje i wasze zycie. Zastanowcie sie zanim ktorekolwiek z Was zacznie bawic sie w wywolywanie duchow. Bo nie tylko na klamstawach musi sie skonczyc.."
[%sig%]
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |