| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| do kogos kto potrafi wrozyc | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531 |
|
chcialabym sie dowiedziec czy bede w koncu szczesliwa, czy skoncza sie mooje problemy finansowe i czy uda mi sie byc z Krzysztofem? Pilnie prosze o odpowiedz
|
|
|
Witam, mam problem związany z obecną sytuacją w firmie. Nie mam pojęcia, czy moj pracodawca przedluży mi umowe na czas nieokreslony. Wydaje mi sie, ze ktos nie zyczy mi najlepiej. Czy powinnam szukac nowej pracy, czy cierpliwie czekac na dobre czasy w ciaglej niepewności? Proszę o jak najszybszą odpowiedz :)
|
|
korag |
|
Może mi ktoś powiedzieć, czy mój mąż ma przyjąć propozycję pracy załatwioną przez kolegę z którym był w pewnym momencie w konflikcie. Kolega odchodzi niedługo z firmy w której razem pracują. Próbuje namówić również mojego męża by z nim przeszedł, bo mąż też szuka pracy a ten znajomy dostał wysokie stanowisko w innej firmie. Boimy się czy nie przysporzy sobie tym większych kłopotów, czy nie wyjdą jakieś problemy z przeszłości i nieporozumienia związane z pracą w obecnej firmie.
pozdrawiam aneta
|
|
|
chce sie dowiedziec czy bede szczesliwa i bede miala dzieci?
|
|
|
Jestem ! Jestem !
Bylem w lesie u szamanow. Ktos w koncu musi odprawiac rytualy, a nie znam lepszych w tej materji niz oni. No i babalaos i babalorixas, Pae i Mae dos Sanstos, ale tylko niektorzy.
Dajcie m i kilka minut i odpowiadam na pytania....
pozdrawiam
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
|||||||||||||||||||
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Wrocilismy do siebie:D ale jak sie potoiczy ten nasz zwiazek czy wszystko bedzie dobrze? Cos mi chłopak mówił że chce wyjechac do angli.ma tam siostr ja sie boje ze jak pojedzie to juz nie wroci:(
|
|
|
|||||||||
|
Crap, ile razy tu wejde zawsze jest coś o wróżbach. Gdzie się podział ten jeden temat "Wróżki" ?
I kiedy ludzie się nauczą, że przepowiadanie przyszłości jest grzechem i grozi za to ekskomunika i palenie na stosie!! :P
|
|
|
|||||
|
Omineles mnie Romku ,czekam na odpowiedz
Witam serdecznie .Widze ,ze pomagasz zatroskanym ,wiec moze i ja skorzystam.Czy wroci do mnie mezczyzna o ktorym ,nie moge zapomniec.Czy jest szansa by go odzyskac?Jest mi tak bardzo zle.Pozdrawiam
Witaj Romeczku.U mnie nic sie nie dzieje mimo ,ze minelo juz prawie 1.5 miesiaca .Powiedz czy jest to mozliwe ,ze wreszcie cos sie zmieni?ze rytual podzila ? Serdecznie pozdrowiam..
|
|
|
romku,ale ja nie mówie ze Ty mnie namawiasz,nie miałam tego na mysli.Wiesz co a mógłbys mi powiedziec jesli oczywiscie mozna to określic..za jaki okres czasu moja sytuacja finansowa zacznie sie poprawiac,bo ja wierze bardzo mocno, mimo wszystko ze tak bedziePozdrawiam Cie serdecznie
|
|
|
romku,ale tymi numerami to mnie troche dobiłeś,naprawde.....
|
|
|
Romku spiesze doniesc ,ze cos sie chyba w mojej sprawie ruszylo ,dzis z nim rozmwialam przez telefon i oczywiscie umowilam sie z nim na kawe.Czy naprawde jest mozliwe zebysmy do siebie wrocili?
|
|
|
romek to poważniejsza sprawa ;)
mimo zastosowania porad nic się nie zmieniło ...
a tak na serio to jestem rozczarowana swoim przeczuciem - byłam pewna ,że spotka mnie coś dobrego -stało się dokładnie odwrotnie,coś takiego czego wcale się nie spodziewałam,przegrałam :(((
|
|
|
Romek czy możesz mi powiedzieć czy mój były wrócił do dziewczyny?
|
|
|
czy K. mnie kiedyś pokocha, czy będziemy jeszcze razem??
|
|
|
|||||||||||
|
Witaj Romku .Ten moj przypadek to chyba jakis ciezki .Dzis wypilismy razem kawe/zaprosilam go ,jak zalecales/ ,byla mila rozmowa ,ale na dobra sparwe nic sie nie zmienilo.Dlaczego tak jest?Dlaczego tak ciezko go odzyskac?
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |