Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
do kogos kto potrafi wrozyc
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531
Poprzednia strona | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | .. | 26 | 27 | Następna strona

chcialabym sie dowiedziec czy bede w koncu szczesliwa, czy skoncza sie mooje problemy finansowe i czy uda mi sie byc z Krzysztofem? Pilnie prosze o odpowiedz

Witam, mam problem związany z obecną sytuacją w firmie. Nie mam pojęcia, czy moj pracodawca przedluży mi umowe na czas nieokreslony. Wydaje mi sie, ze ktos nie zyczy mi najlepiej. Czy powinnam szukac nowej pracy, czy cierpliwie czekac na dobre czasy w ciaglej niepewności? Proszę o jak najszybszą odpowiedz :)

korag

Może mi ktoś powiedzieć, czy mój mąż ma przyjąć propozycję pracy załatwioną przez kolegę z którym był w pewnym momencie w konflikcie. Kolega odchodzi niedługo z firmy w której razem pracują. Próbuje namówić również mojego męża by z nim przeszedł, bo mąż też szuka pracy a ten znajomy dostał wysokie stanowisko w innej firmie. Boimy się czy nie przysporzy sobie tym większych kłopotów, czy nie wyjdą jakieś problemy z przeszłości i nieporozumienia związane z pracą w obecnej firmie. pozdrawiam aneta

chce sie dowiedziec czy bede szczesliwa i bede miala dzieci?

Romku ,gdzie sie podziwasz? Czekamy na Ciebie.

Jestem ! Jestem ! Bylem w lesie u szamanow. Ktos w koncu musi odprawiac rytualy, a nie znam lepszych w tej materji niz oni. No i babalaos i babalorixas, Pae i Mae dos Sanstos, ale tylko niektorzy. Dajcie m i kilka minut i odpowiadam na pytania.... pozdrawiam

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

marysia:
Wiesz ja nie jestem hazardzistka!
- Witaj ! Ja nikogo nie namawiam do hazardu ! Przypomne co napisalem: ..."Powinnas pomyslec nad jakims bardziej wymiernym (namacalnym) sposobie zarabiania. Szczescie nikogo nie opuszcza, czasami tylko nie umiemy go dostrzec, lub szukamy tam, gdzie go nie widac."... A co sie zas tyczy podanych numerkow, to podam link: http://servicios.montevideo.com.uy/azar/5DEORO1_20080924.html - sa to numery, ktore padly jeden, badz dwa dni po tym jak je umiescilem na forum. Padly tutaj w Urugwaju.
madzikowa21:
czy sa szanse ze z któryms mi wyjdzie. mozesz mi powiedizec z którym?
- Wyjdzie ! Z ktorym? To zalezy TYLKO od Ciebie samej. Tobie wychodzi, ze mozesz liczyc na obu i na ktoregokolwiek !
kamisiek:
ciagle siedzi mi w glowie :).
- Jasne ! Dzwon do niego !
ewelek:
dzięki za odpowiedź
- Pisze prawde, ale lekko podkreca, zeby dodac kolorow.
maniusia:
Ile trzeba czekac na efekty rytualu???
- To bardzo zalezy od samego rytualu, od opozycji, od roznych zbierznych i rozbierznych energii, przychylnosci badz wrogosci istot itp. Normalnie okolo 7 do 14 dni. Czesem jednak efekty sa widoczne juz nazajutrz a czasem dopiero po trzech miesiacach. Najtrudniejsze sprawy to oczywiscie zdrowie, praca i finanse. Choc i milosc, yuczucia itp, tez sa dosyc wazne i ciezkie do poprawienia.
milka1:
moje życie uczuciowe to ruina ...
- Zanim zaczniesz pisac takie rzecvzy, to idz do fryzjera, ubierz sie i idz na dobra kawe. Najlepeiej taka z alkoholem. Potem mi napisz.
aszeti:
czy kiedys coś zacznie sie okładać
- WSZYSTKO BEDZIE DOBRZE ! czasem idzie po grudach, czasem trudno, ale wyjdzie na prosta. Uwierz w siebie !
naattaallkkaa:
czy bedziemy wkoncu razem?
- Jasne ! Ale nie wymuszaj na nim tego. On juz sie zdecydowal, a teraz sie musi przyzwyczaic (zaakceptowac) wlasna decyzje.
truskawka84:
czy kiedykolwiek bedziemy razem
- zalezy w duzej mierze od Ciebie samej. za moment bede odpisywal reszcie ... pozdrawiam

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Milo Cie widziec Romeczku.Dobry wieczor.

Wrocilismy do siebie:D ale jak sie potoiczy ten nasz zwiazek czy wszystko bedzie dobrze? Cos mi chłopak mówił że chce wyjechac do angli.ma tam siostr ja sie boje ze jak pojedzie to juz nie wroci:(

korag:
mam problem
- Wszystko bedzie dobrze. Z drugiej zas strony, skoro juz myslisz o szukaniu pracy, to dobrze jest ZAWSZE szukac czegos lepszego. Owszem jest ktos, kto wolalby widziec cie zdruzgotana, ale mozesz odnosic zwyciestwa. Nie czekaj biernie, szukaj lepszych mozliwosci, a w miedzyczasie dawaj w obecnej pracy jaknajwiecej z siebie. Moze awans jest lepszy niz zmiana pracy?
aneta9:
Może mi ktoś powiedzieć
- Kazda propozycja musi byc dobrze przemyslana, i to bez wzgledu na to czy jest skladana przez kogos, kto juz kiedys cos zawalil, czy tez nie. Trzeba gleboko rozwazyc wszystkie za i przeciw. Majac zas na uwadze, ze kiedys byli w konflikcie, trzeba decyzje rozwazac kilkakrotnie.
joannajoanna:
chce sie dowiedziec
- JASNE !
smutasek:
Milo Cie widziec Romeczku.Dobry wieczor.
- Bardzo mi milo ! Dobry wieczor ! Gorace i sloneczne pozdrowienia dla Was WSZYTKICH !!!

Crap, ile razy tu wejde zawsze jest coś o wróżbach. Gdzie się podział ten jeden temat "Wróżki" ? I kiedy ludzie się nauczą, że przepowiadanie przyszłości jest grzechem i grozi za to ekskomunika i palenie na stosie!! :P

wyckret:
palenie na stosie!!
- Az sie cieplutko robi ! Witaj ;)
naattaallkkaa:
Wrocilismy do siebie:D
- No widzisz? GRATULACJE ! pozdrowienia

Omineles mnie Romku ,czekam na odpowiedz Witam serdecznie .Widze ,ze pomagasz zatroskanym ,wiec moze i ja skorzystam.Czy wroci do mnie mezczyzna o ktorym ,nie moge zapomniec.Czy jest szansa by go odzyskac?Jest mi tak bardzo zle.Pozdrawiam Witaj Romeczku.U mnie nic sie nie dzieje mimo ,ze minelo juz prawie 1.5 miesiaca .Powiedz czy jest to mozliwe ,ze wreszcie cos sie zmieni?ze rytual podzila ? Serdecznie pozdrowiam..

romku,ale ja nie mówie ze Ty mnie namawiasz,nie miałam tego na mysli.Wiesz co a mógłbys mi powiedziec jesli oczywiscie mozna to określic..za jaki okres czasu moja sytuacja finansowa zacznie sie poprawiac,bo ja wierze bardzo mocno, mimo wszystko ze tak bedziePozdrawiam Cie serdecznie

romku,ale tymi numerami to mnie troche dobiłeś,naprawde.....

Romku spiesze doniesc ,ze cos sie chyba w mojej sprawie ruszylo ,dzis z nim rozmwialam przez telefon i oczywiscie umowilam sie z nim na kawe.Czy naprawde jest mozliwe zebysmy do siebie wrocili?

romek to poważniejsza sprawa ;) mimo zastosowania porad nic się nie zmieniło ... a tak na serio to jestem rozczarowana swoim przeczuciem - byłam pewna ,że spotka mnie coś dobrego -stało się dokładnie odwrotnie,coś takiego czego wcale się nie spodziewałam,przegrałam :(((

Romek czy możesz mi powiedzieć czy mój były wrócił do dziewczyny?

czy K. mnie kiedyś pokocha, czy będziemy jeszcze razem??

smutasek:
1. Omineles mnie Romku... 2. cos sie chyba w mojej sprawie ruszylo... 3. Czy naprawde jest mozliwe?
- 1. Nigdy, nikogo nie omijam 2. No wlasnie. 3. Jasne ! Jest mozliwe.
marysia:
za jaki okres czasu moja sytuacja finansowa zacznie sie poprawiac
- Ogolnie na swiecie jest teraz kryzys, wala sie w perzyne systemy ekonomiczne wspolczesnego swiata. Wali sie system finansowy zachodniej cywilizacji. Wyjda z tego, ale musza miec cierpliwosc. A Ty ? Ty oczywiscie tez ! Ty juz wkrotce osiagniesz sukces ! Ale badz rozwazna i cierpliwa, oraz pracowita.
milka1:
przegrałam :(((
- Tak ? A mnie sie zdaje, ze to jest wygrana. Przyjyj sie temu obiektywnie. Popatrz na to z perspektywy. Wszystko bedzie lepiej niz dzisiaj bys chciala.
ewelek:
czy możesz mi powiedzieć?
- Nie. Mam za malo danych, ale chyba jednak nie.
betka:
czy będziemy jeszcze razem?
- to w duzej mierze zalezy od ciebie samej. Wyglada na to, ze nie ma ku temu powazniejszych przeszkod. pozdrawiam slonecznie

Witaj Romku .Ten moj przypadek to chyba jakis ciezki .Dzis wypilismy razem kawe/zaprosilam go ,jak zalecales/ ,byla mila rozmowa ,ale na dobra sparwe nic sie nie zmienilo.Dlaczego tak jest?Dlaczego tak ciezko go odzyskac?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531
Poprzednia strona | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | .. | 26 | 27 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.