| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| 3 WOJNA ŚWIATOWA. | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 464 |
|
Podejmuję temat inspirowany artykułem w 35 numerze "Wprost". Krótkie wprowadzenie: "Syjoniści dobrze wiedzą, że jeśli ośmielą się zaatakować nasz kraj (Iran), dostaną nauczkę na całe życie. Ten sztuczny twór zniknie raz na zawsze z powierzchni ziemi. Na pierwszy ogień pójdzie Dimona (izraelski ośrodek atomowy), potem spalimy Tel Aviv i Hajfę - mówi gen. Idalla Dżiwani, jednen z dowódców irańskiej Straży Rewolucyjnej. Wg niego, największe izraelskie miasta i ośrodki wojskowe znajdują się już od pewnego czasu na muszce irańskich rakiet balistycznych SHAHAB-3. Izreal nie pozostaje dłużny. - Musimy zniszczyć irańskie reaktory (jeden z nich jest budowany w Buszer, oddanie do użytku - 2005 rok - STRUMYK), zanim będzie za późno. Trzeba się spieszyć, ponieważ już za chwilę Teheran będzie miał broń atomową - alarmują telawiwscy generałowie i członkowie parlamentarnej komisji obrony Knesetu. To nie czcza pogróżka, wiedzą o tym wszyscy, którzy pamiętają, że to właśnie atak izraelskiego lotnictwa pozbawił Saddama Hussajna szans na zbudowanie bomby atomowej".
No właśnie, jest to troszkę niepokojące, a może nie ma się czym martwić??????????? Co o tym myślicie? jakie jest wasze zdanie? Czy możliwa jest 3 wojna światowa? Jeśli tak, to gdzie, kiedy, jak? ;). Jakie kraje wg was posiadają broń atomową i jakie mogą ją wkrótce zdobyć? Proszę Was o zabraniu udziału w KONSTRUKTYWNEJ dyskusji :)). Zbierajcie wszelkie materiały, linki i wklejajcie je w posty. Zapraszam was do pisania.
|
|
|
już zaobserwowano że Rosja skupuje na giełdach ogromne iloci złota w sztabach(200 ton) wiedzšc iż Dolar to juz dzisiaj zwykły mieć,zakręciłš też już sprytnie kurek ze sprzedażš platyny i wanadu oraz molibdenu i kobaltu i tytanu na rynki wiatowe za ruch pocišgów wokół URALU i w centralnej gigantycznej "Macierzy" zbrojeniowej kolosa ukochanej niezwyciężonej Matuszki Rassiijjii, robišcej w niebywałego konia Zachód sprzedawaniem mu jawnie fałszywych danych o rzekomym katastrofalnym stanie rosyjskiej gospodarki, czyli od Czjeljabińska poprzez Swierdłowsk(Jekatierinburg) po Barnauł ,Kużnieck i Novosibirsk wzrósł w cišgu ostatnich lat o 50%,to samo dotyczyło wzmożonego ruchu ciężkich LKW i PKW po transazjatyckich magistralach drogowych rosyjskiego kolosa łšczšcych Syberię z europejska częciš naszej podstępnej Matuszki, co wynika z tysięcy obserwacji satelitarnych US-satelitów szpiegowskich.Wniosek:Rosja szykuje się przynajmniej od dwóch ostatnich lat do wojny...
i zbroji sie po zębuchy Niedżwiedzicy a nawet kły niedżwiedzia ...jak nigdy dotšd...
nie chciałbym dożyć chwili kiedy "zawyyyyyyje swoooim ryyyykiem wciekłej Polarnej Niedżwiedzicy" .......jeli nie spełna rozumu awanturnik Bush zaatakuje leżšcy już w jej strefie wpływów IRAN ....towarzysze...
|
|
|
Dolar jest sztucznie przytrzymywany przy "zyciu" na sile i desperacko.. tego ukryc sie nie da..
Korea polnocna zasypuje azje falszywymi dolarami.. Iran sie zbroi, Chiny sie zbroja, USA probuje udobruchac Chinczykow wizytami dyplomatow oraz ciaglymi probami "kupienia" gospodarki i przestawienia na amerykanska nute..
Globalizm coraz bardziej postepuje..Chiny przeprowadzaja manewry wojskowe z Rosja i buduja flote oceaniczna z zxasiegiem na caly swiat, Japonia sie odcina od Azji i postawila na Ameryke.. swiat sie coraz bardziej i wyrazniej polaryzuje pod wzgledem politycznym, ideologicznym...
do Tego dochodzi fakt iz usa wstrzymalo wydobycie ropy z czesci swoich zrodel i stara sie zagarnac jak najwiecej ropy lezacej na bliskim wschodzie. mowi sie ze to wojna o rope, oby nie wojna o rope na wojne....Chiny juz podpisaly kontrakty o zakup iranskiej Ropy, Europa jak zwykle "wstrzasnieta" i bezradna.. a Polska? podlizuje sie USA a za rogiem czycha Rosja.. i ostatecznie pewnie jak i po II WS wszyscy nasza kochana pospolita wydupcza.
zle sie dzieje.. oj zle.. chyba ze histeryzuje ;)
|
|
|
chyba nie.... co jest na rzeczy....
może już w przyszłym roku do czego dojdzie :>
|
|
|
Moim skromnym zdaniem, Rosja poddala sie globalizacji !!! Teraz juz dla niej sa wazniejsze manewry wojskowe z NATO. Dla wojsk NATO otworzyla "korytarz" w Rosji. Podpisala na to umowe z USA. Rosje zbyt wiele laczy z USA jezeli chodzi o kosmos i sprawy nauki. Rosja ma udzialy w wielu programach naukowych Anglosasow. Tak jak Niemcy i Japonia.
Jedno jest pewne, ze Rosja nikogo nie napadnie, ale co przyjdzie do glowy Anglosasom - tego nikt nie wie !!! Oni mysla o prawdziwej i nieograniczonej wladzy na calej Ziemi i moga zechciec miec w Rosji swoja anglosaska wladze.
|
|
|
tak czy siak ;) III W ma byc, to pewnie kiedys bedzie.. ja pamietam jak juz w 97' zaczalem sie bac po przeczytaniu przepowiedni nostradamusa, ktorych populranosc nasilala sie az do roku 99'-2000.. jakos o tym zapomnialem.. dzis te nastroje powracaja, a ja sie ciesze kazdym kolejnym rokiem przezytym we wzglednym spokoju.
|
|
|
wzgledny spokoj jest tylko dla Ciebie. Na Ziemi tocza sie 33 wojny !!! Nie wspomne trzesien ziemi, huraganow, powodzi, niespotykanych upalow czy mrozow.
|
|
|
Tak scoop - tylko dla Ciebie ;)
Nie dajmy się zwariować.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
w telewizji rzad, na ulicach nierzad..
ale glodny na szczescie nie chodze, mam co ubrac, mam dach nad glowe i dostep do mediow.. zyje w miejscu ktorego nie tykaja trzesienia ziemi, wojny nie znam z doswiadczenia, huragany to piardy w porownaniu do tych z zatoki meksykanskiej... powodzi rowniez nie doswiadczylem.. Ty gosiu pewnie tez masz spokojne zycie poza nanomuchami ktore szpieguja Cie w imieniu haarpa ;)
naprawde zal mi ludzi, ktorzy maja gorzej ode mnie i dlatego jestem wdzieczny Bogu, rodzicom, szczesciu? że zyje tak jak zyje, bo mogloby byc po stokroc gorzej.. Ty gosiu tez sie zastanow, bo ciagle narzekasz ze Cie haarp goni i sciga, sklepiki zlotnicze na osiedlu piora brudna forse itd. wolalabys moze zyc w ogarnietej susza, wojna i glodem Afryce? .. i przedstaw jakis konkretny powod dlaczego tenze HAARP mialby Cie ciagle monitorowac?
Moim zdaniem to psychoza maniakalna.. tak to nazywa sie w psychologii.
pozdrawiam
Dariuszu ;) tak, tylko dla mnie ;D jestem wybrancem ;D hahahah ;P
|
|
|
Powodow nie moge Ci podac, bo ich nie znam. Domyslam sie tylko, ale to sa tylko domysly, ktore moga byc mylne. Nie zastanawiam sie juz nad tym. Szkoda czasu. Moze to tylko zwykly traf.
scoop, pamietaj, Ty tez mozesz byc monitorowany, tylko robia to tak zebys nie czul !!!! Posluchaj starej Goski.
|
|
|
1. Nikt się tobš nie interesuje - HAARP Ci to daje.
2. Brak seksu - HAARP Cię gwałci.
3. Fascynacja technikš przy braku wiedzy na ten temat.
4. Jeste masochistkš.
5. Jeste w centrum zainteresowania, jeste ważna, wybrana - dzięki HAARP-owi.
6. HAARP się Tobš opiekuje.
7. HAARP Cię kocha.
Resztę dopisz sama.
Zdiagnozuj się.
Wylecz się sama - bez pomocy lekarzy.
Znajd sobie kogo.
Operacja plastyczna.
Poza tym "każda potwora znajdzie swojego amatora".
I nie myl, że jeste skazana tylko na HAARP-a.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
1. Nikt się tobš nie interesuje - HAARP Ci to daje.
2. Brak seksu - HAARP Cię gwałci.
3. Fascynacja technikš przy braku wiedzy na ten temat.
4. Jeste masochistkš.
5. Jeste w centrum zainteresowania, jeste ważna, wybrana - dzięki HAARP-owi.
6. HAARP się Tobš opiekuje.
7. HAARP Cię kocha.
1. Mylisz sie. Moze tylko Ty interesujesz sie mna dzieki HAARP-owi, co stale podkreslasz. Dzieki temu jestes nudny.
2. Nie wszystkie kobiety w moim wieku potrzebuja sexu i o tym mysla.
3.Fascynuje sie technika od dziecka. Podstawy dzialania znam, a budowa nie jest mi potrzebna. Nie wszyscy wiedza, jak zbudowany jest odbiornik DVD, ale to nie znaczy, ze jego dzialaniem nie sa zafascynowani. Przyklady mozna mnozyc.
4. Na jakiej podstawie nazywasz mnie masohistka ?
5. Nie czuje sie wazna i w centrum zainteresowania. To zainteresowanie tworzysz Ty, ktore jest dla mnie kula u nogi.
6.HAARP sie mna nie opiekuje. Nic na ten temat nie wiem i nie mam takich przeslanek.
7.Jezeli HAARP mnie kocha, to dlaczego mnie tak strasznie torturuje ???? Cos sobie wymysliles !!!! Przez tyle lat, to pewnie juz rozni operatorzy sie mna zajmowali.
Staram sie zyc normalnie mimo ciaglego dreczenia przez HAARP-a. Nie uwazam sie skazana tylko na HAARP-a. To HAARP mnie skazal na siebie !!!!
|
|
|
Dariuszu, ale to przeciez bardzo proste...
jezeli ma sie jakies problemy, cos sie nie uda, telefon zepsuje,, zaklocenia kablowki przy ulubionym serialu,bol glowy, katar, niepowodzenia zyciowe, itd itp + brak zaufania do nauki + mit o supertajnej niesamowitej hiperbroni...
najlatwiej jest zrzucac niepowodzenia i problemy na sily wyzsze, na ktore nie mamy wplywu, wtedy jestesmy oczyszczeni ze wszelkich dzialan, ktore musielibysmy podjac sami. najlatwiej usiasc na kamieniu , spojrzec w niebo i powiedziec "wszystko przez tego Haarpa" ,zamiast wstac i zaczac dzialac..
uwierzyc we wlasne mozliwosci, we wlasne sily i niezaleznosc zamiast cala swoja wiare pokladac w czyms, co sie rzekomo sprzysieglo przeciwko nam... jezeli jest jakis problem, to lezy on w duzej mierze w nas, a nie w jakims Haarpie
analogia do farmy mrowek.. to jest idiotyzm, widzisz jakis sens w tym?
wspolczuje.. szczerze..
|
|
|
Prezydent Iranu wzywa do "wymazania Izraela z mapy"
lwa 26-10-2005, ostatnia aktualizacja 26-10-2005 22:24
Ultrakonserwatywny prezydent Iranu Mahmud Ahmadineżad wezwał wczoraj do "wymazania Izraela z mapy" i zapowiedział, że nowa fala palestyńskich zamachów zniszczy ten kraj. - To niesłychane! Przywódca państwa członkowskiego ONZ nawołuje do ludobójstwa. To równoznaczne ze zbrodniš przeciw ludzkoci - odpowiadał mu oburzony wicepremier Izraela Szimon Peres, apelujšc do ONZ o wykluczenia Iranu z grona członków tej organizacji. Deklaracje Ahmadineżada mocno zaniepokoiły główne mocarstwa wiatowe: - To potwierdzenie irańskich ambicji nuklearnych - mówił rzecznik Białego Domu Scott McClellan. - Jest jasne, że Iran stanowi duże zagrożenie - stwierdził Siergiej Ławrow, rosyjski minister spraw zagranicznych. Wyjanień zażšdały też władze Francji oraz Niemiec.
gw
|
|
|
Wcišż słyszę, oni powiedzieli, że on powiedział. Wolałbym usłyszeć to z jego ust
bez ich porednictwa.
To samo czytam w prasie polskojęzycznej i portalach polskojęzycznych.
Cišgle mówiš, że on to czy tamto, ale nie cytujš całych wypowiedzi.
To jest jedna z metod manipulacji, niezwykle chamska i wkurzajšca !
Tego typu informacje należy uznawać za fałszywe, dopóki prawdziwe ródło
wypowiedzi nie potwierdzi lub nie zaprzeczy takiej informacji.
To tyle na temat twojego cytatu scoop, wiem, skšd pochodzi ta wiadomoć.
Brak kontekstu, a to może całkowicie zmienić sens i intencje mówišcego.
Rozumiemy się ?
Pzdr
ps. powód do wojny zawsze można wymylić lub znaleć
|
|
|
ad. 6.
No przecież kiedy Ci wyłšczył korki, by Cię uchronić przed porażeniem pršdem.
Kiedy, gdy napisałem o zainteresowaniu, to ubolewała, że jako tego zainteresowania nie widzisz. Za bardzo się utożsamiasz z HAARP-em. I za mocno tym żyjesz.
Przeczytałem dwie ksišżki o HAARP-ie.
W tym bardzo ciekawš ksišżkę pt. "Tajne operacje". Wklejałem nawet fragment.
Ponad 60% populacji nie rozumie tego co czyta.
|
|
|
Tak, wylaczyli mi korki. Widocznie bylam im do czegos potrzebna. Trzymaja mnie przy zyciu i maltretuja przez tyle dlugich lat.
Zadnym zainteresowaniem sie nie przejmuje i nie ona dla mnie zadnego znaczenia. Nie utozsamiam sie z HAARP-em. Trudno nie myslec o czyms, co 24 godziny na dobe Ci przeszkadza na tysiac roznych sposobow. Przeciez od kiedy zajelam sie HAARP-em, to nie daja mi ani jednej chwili wytchnienia. Trwa to juz od maja 2004 roku. Mysle, ze chca mnie doprowadzic do wariacji. Kazdy nieodpowiedzialny ruch bylby im chyba na reke. Moznaby mnie zamknac w domu wariatow i bym nie miala kontaktu z komputerem i z ludzmi. Bardzo mnie torturowali. Gdzies od tygodnia troche mniej. Mam wiecej spokoju.
Nie czytalam tej ksiazki "Tajne Operacje". Musze poszukac jej w necie.
Nie czytalam tez tego co wkleiles z tej ksiazki. Przeslij mi na e-mail. Bardzo Cie prosze.
maryla@iinet.net.au
Ja raczej staram sie zrozumiec to co czytam. Szczegolnie jak mnie cos interesuje.
Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
Czytalam o tej firmie Raytheon. Ona odkupila tylko niektore projekty HAARP-a. Bylo nawet wyliczenie tych patentow. HAARP dziala dalej i jest firma finansowana przez rzad USA. Mozna sobie wystukac na wyszukiwarce "HAARP 2005".
Nie dajmy sie zwariowac i otumanic. Nikt w bazach wojskowych USA, ktore zajmuja sie kontrola umyslu nie zatrudnia prywatnych firm. Prywatna firma moze za pomoca czipu szukac kota czy psa, bo sie za to placi. Teraz nawet niektorzy ludzie wszczepiaja sobie czipy i prosza o pilnowanie przed porwaniami. Prywatna firma moze swiadczyc rozne odplatne uslugi.
HAARP kontroluje poputacje ludzka i zwierzeca bez czipow. Robi to potajemnie i dziala w imie rzadu swiatowego, ktory dzieki HAARP-owi ma prawdziwa wladze nad swiatem.
|
|
|
Gosiu.. zasmuce Cie.. ale swiatowy rzad nie potrzebuje HAARPA a nie dlugo tym bardziej stanie sie on zbedny ;) zupelnym bezsensem byloby projektowanie maszyny za miliardy, kiedy rzad juz ma kontrole nad tym co robisz ;)
1, jak chce, moze sledzic Twoje ruchy w necie.. choc to juz jest ostatecznosc mysle
2. korzystajac z bankomatow i oddzialow bankowych zdradzasz swoje polozenie geograficzne, poza tym sa w stanie monitorowac ile masz pieniedzy na koncie
3. kupujac karta kredytowa zdradzasz co kupujesz
4. jezdzac srodkami komunikacjimiejskiej z imiennymi kartami elektornicznymi system monitoringu, ktory sluzy do usprawnienia i zoptymalizowania połšczen jest mozliwy sprawdzic dokad i kiedy jezdzi dana jednostka..
5. no i jezeli masz auto z GPSem, czy tez telefon komorkowy, to rowniez zdradzasz swoje polozenie (mowa o telefonach na abonament, dlatego tez wciaz podejmuje sie proby, bynajmniej w polsce wprowadzenia rejestracji uzytkownikow telefonow prepaidowych)
wiec w dzisiejszych czasach znalezienie konkretnej jednostki, czy tez chociazby jej kontrola staje sie z dnia nia dzien latwiejsza. A z czasem stanie sie jeszcze latwiejsze. poprzez wywlaszczenie z gotowki..obowiazkowe to, obowiazkowe tamto...
a jezeli sprobujeszsie wylamac, zostaniesz bardzo zgrabnie odsunieta od spoleczenstwa.. jest to zgrabny i genialny mechanizm dzieki ktoremu my czujemy sie bezbieczni i szczesliwi, godzac sie na coraz wieksza ingerencje w nasze zycie..
spoleczenstwo, bynajmniej jego ogol jest przez to grzeczne i zalezne.. no i o to chodzi :)
wiec pomysl z HAARPEM moim zdaniem jest po prostu technicznym fajerwerkiem, ktorego mozna sie przestraszyc, a prawdziwe niebezpieczenstwo jest tak naprawde niewidoczne..
pozdrawiam.
|
|
|
Wiesz Gosiu - Stany Zjednoczone nie majš nawet własnego banku.
Bank emisyjny jest u nich bankiem prywatnym, od którego rzšd kupuje pienišdze.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 464 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |