| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Rozwiazywanie problemow Koolmana'a i innych | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 896 |
|
Kochani :)
Jak zdarzyliscie sie juz zorientowac pojawiaja sie tutaj przedziwni ludzie z malymi badz wiekszymi problemami.Zgromadzilismy sie tutaj byc moc wam pomoc.Koolman z powodu najwiekszej ilosci problemow seksualnych zostal patronem naszego forum ;)
Kasia&Marta
Pozdrawiamy
P.S. Przepraszamy za blad w druku :)
|
|
|
other do czego zmierzasz? Mi sie na prawde nie chce prowadzic z Toba tej glupiej polemiki, ale musze przyznac ze prowokujesz dobrze. Urazow z dziecinnstwa nie mam, problemow... nawet jak mam radze sobie z nimi doskonale :)) a slowa krytyki z Twej strony, nie mozna tego traktowac powaznie, wybacz.
Bye :)
|
|
|
no coz.... franko jezeli wstapiles tutaj tylko po to,aby pisac kasce,ze ma fajne oko to mozesz sobie do niej na gg pisac..... to jest watek poswiecony rozwiazywaniu problemow......
co do wendola.sadze,ze kazdy moze tutaj pisac...... wendol juz tutaj dlugo pisze wiec niech pisze dalej...a co tam ..chlopak tez sie chce wygadac.... ;)
other.. Ciebie to ja czasami nie rozumiem ,ale ok..kazdy ma swoj swiat..... i tak Cie lubie......
aaaa i chcialabym zauwazyc,ze...
|
|||
|
Hej, kurde ludziska!
Fajni jesteście wszyscy na swój sposób i przestańcie się wreszcie licytować kto fajniejszy.
Jesteście ofiarami systemu, który już opisywałem.
Uwolnijcie się, wyzwólcie - Matrix Was więzi.
Chcecie bateryjki produkować dalej dużo energii, którą żywi się system, a Wy kręcicie się bezproduktywnie (dla siebie samych) w kółko?
Weźcie się wreszcie wszyscy razem spotkajcie, pobijcie, pokochajcie, odreagujcie stres, presję, nacisk systemu i przestańcie być trybikami tej chorej machiny, która dąży ku samounicestwieniu.
Chcecie się dowartościować? Coś ma wam ulżyć? Kozła ofiarnego i wyzwoliciela potrzebujecie?
Zapraszam więc na biczowanie, a nawet krzyżowanie wendola.
Jeśli to komuś w czymś pomoże, to zapraszam.
Tylko, że "ofiara" marna, bo kurwa nic do was nie dociera.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
|||||||||
|
other gdybys byl dla mnie kims waznym i wartosciowym, traktowalabym Twoja krytyke powaznie. A jak mozna traktowac kogos takiego jak ty powaznie? wpadasz tutaj z niewiadomo skad i czepiasz sie wszystkiego, krytykujesz te formu...tak probujesz zyskac znajomych albo zwrocic na siebie uwage? brawo!! ale to dziala troszeke inaczej niz myslisz.
|
|
|
other nie ma za co..... widzisz.. jak chcesz to mozesz byc mily :)))
|
|
|
|||
|
Kaska pisanie zaimkow osobowych z duzej literki Ciebie sie tez tyczy......
|
|
|
|||
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
niechce zwracac na siebie niczyjej uwagi bo to mi do szczescia niepotrzebne ;) nie krytykuje tego forum poprostu wyrazilem swoje zdanie na temat pomocy jakiej zekomo udzielasz kasiu ;)
naprawde jestes zabawna, mnie nie trzeba naprawic, nie czuje sie popsuty ;) moze zamiast osadzac innych ludzi spojrz najpierw na siebie a potem pisz im czy sa popsuci czy nie.... ja tez taki blad zrobilem na poczatku wzgledem marty ;) a zreszta nie musisz mnie traktowac powaznie ;) najpierw sama sie zaczij tak traktowac..
pozdrawiam ;)
|
|
|
other nie wyskakauj mi z takimi tanini tekstami z podrecznikow pseudo psychologicznych. Zabawny jestes ty... szczekasz jak maly piesek :))
|
|
|
Spoko Other - nie drażnij Kasi, jej niewiele potrzeba :)
Wystarczy ją dowartościować, a będzie znośna :)
Ale chyba trzeba by to robić stale :)
Żeby Tobie Other Kasia wybaczyła (ale właściwie co?), to chyba musiałbyś rzeczywiście stać się pieskiem, i to jej pieskiem :)
|
|
|
wendol :))dowartosciowuje sie sama :)) patrzac na to co piszesz i dziekujeac Bogu za ja taka nie jestem:))
|
|
|
|||
|
|||
|
other dla twojej swiadomosci ta dyskusja do niczego nie prowadzi i nie mam ochoty dluzej tego prowadzic. Za niski poziom dla mnie.
Pozdro:))) buraczku
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 896 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |