| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Witam Igorze
Mam pytanie czy możesz sprawdzić w kartach, czy zostanę zatrudniona w tej firmie do której ostatnio wysłałam CV. Czy warto umówić się na videorozmowę z tą firmą?
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.
|
|
|
Igorze,proszę powiedz mi,czy z Jackiem będzie jeszcze tak jak kiedyś?
Odpowiedziałeś mi,że to jego hormony. Trochę za ostro mu powiedziałam co myślę ale tak czułam. Na razie milczy. Zapytaj kart co z tego wyniknie? Czy on mnie okłamuje i bawi się moimi uczuciami? Jeszcze raz serdecznie dziękuję i proszę o odpowiedź.
Ps.Igorze,jak w inny sposób podziękować za Twoja wróżbę?Nie ma u nas pod kościołem takich osób.
|
|
dorka |
|
Pewnie masz rację.
Mam jeszcze pytanie o mojego syna i jego związek:
Po 1. Czy jego dziewczyna jest w ciąży?
Po 2. Czy go oszukuje?
Po 3. Czy będą razem?
Pozdrawiam
Awed
|
|
|
Igor dziekuje za poprzednią odp.
Prosze zapytaj kart czy znajde prace w dużym mieście czy w mniejszym rodzinnym? - kiedy?
ps. jestem po studiach.
Czy D. zmieni swoje podejscie ze swoją zasadą, ze "pali mosty" z kimś kogo zna?
Czy zrozumie to, ze tym sprawia komuś cierpienie i przestanie sie tej zasady trzymac?
dziękuje
|
|
|
Witam Igorze,
nie było mnie tutaj sporo czasu.
starałam się poukładać wszystkie moje sprawy i poniekąd mi się to udało.
mam pytanie do Twoich kart: czy mi oraz Michałowi jest pisana wspólna przyszłość? czy spotkamy się w ciągu najbliższych kilku miesięcy ?
pozdrawiam
|
|
|
Witaj Igorze. Chce zapytać co mnie czeka z Piotrem czy on jest szczery we wszystkim co mi pisze i czy dane bedzie sie nam spotkać ? Z góry dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam
|
|
|
Witam Igorku
Czy mógłbyś sprawdzić w kartach, czy moja Mama otrzyma z PZU odszkodowanie za straty, wyrządzone przez mruz?
Z góry dziękuję i Pozdrawiam
|
|
|
Igorze powiedz mi w jakich okolicznosciach zmienie mieszkanie i czy bede wtedy szczesliwa?
|
|
|
drogi Igorze, bardzo mi na kimś zależy, ale ta osoba jak mam wrażenie sama nie wie czego chce, jakiś czas temu byliśmy ze sobą, on stwierdził że jednak nie powinniśmy być razem. Minął miesiąc odezwałam się do niego i znów się spotykamy mam tu na myśli jakiś spacer, wspólne piwko itd. nie mam odwagi się go spytać czy będziemy jeszcze razem bo boje się, że stracę chociażby ten kontakt z nim jaki już osiągnęłam, a przecież tak ciesze się jakąkolwiek wspólną chwilą. Nie mam już 18 lat i nie chce wiecznie mieć "nadzieii" na to że może on stwierdzi że czuje coś do mnie i będziemy razem, puki co widujemy sięw tedy gdy on tego zechce... moje pytanie to czy widzisz tu jakąś przyszłość, czy powinnam się wciąż starać i czekać wytrwale czy tylko tracę czas bo on nic do mnie ie poczuje.... mam dość walki ze swoimi myślami i złamanego serca czekającego na niego.... :(
|
|
|
Igorze powiedz mi prosze jak potoczy sie sytuacja z moja mama? kiedy sie pogodzimy i jaka bedzie jej decyzja odnosnie mieszkania, ktore ja chce sprzedac?
|
|
|
|||
|
Igorku....
2 lata temu napisales ze strzelec do mnie wroci wciagu 2lat...on nie wrocil, a teraz podobno sie zeni..;(;(;(;(;( do tego slubu dojdzie, prawda? czekalam na marne....? kiedy ja milosc znajde;(;(
|
|
|
Prosze odpowiedz na moje pytania zadane juz tak dawno temu ;(
pozdrawiam
|
|
|
Witaj Igorze, na początku chciałam Ci podziękować za poprzednie dwie odpowiedzi. Okazały się być wyjątkowo trafne.
Teraz po raz kolejny proszę o pomoc. Interesuje mnie jak ułoży mi się w pracy? Czy moja posada jest bezpieczna? I czy moje marzenie związane z pewnym mężczyzną spełni się?
dziękuję z góry za odpowiedź i pozdrawiam :)
|
|
|
Igorze,proszę sprawdz w kartach
1)Czy będę miała przedłużoną umowę o pracę czy mam się już rozglądać za czymś nowym ?
2) Czy podróż, którą planuję dojdzie do skutku, czy nie będzie przeszkód losu.
|
|
mariadorota |
|
drogi Igorze czy w moim zyciu zmieni sie cos na lepsze czy ten ktory mnie zranil przez ktorego cierpie zrozumie swoj blad czy odezwie sie do mnie czy spotka go zasluzona kara za to ze cierpi tyle osob przez niego
|
|
gwiazda581 |
|
ps.dalam biednemu pieniadze usmiechnal sie podziekowal i powiedzial ze nastepnym razem woli cos do jedzenia i cieply usmiech
|
|
gwiazda581 |
|
ZAKLĘCIA
gwiazda581
3 godziny temu
Tarot kartami V Pucharów, Świat XXI, Sad XX i i Rycerz Mieczy mówi, że w twoim życiu zajdzie generalna zmiana a związki oparte tylko na namiętności będą już tylko wspomnieniem ;)
Co do twojego lubego to zbierze co zasiał.
Pozdrawiam
Igor
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |