| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| 2 0 1 2 | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 2036 |
|
2012 - czy slyszeliscie cos na temat tej liczby? Czytalem interpretacje Wielkiego Kalendarza Majów... jak wiadomo uwazali oni go za najwieksze osiagniecie naukowe ich kultury. Jak wiadomo kalendarz ten przedstawial pewne cykle zyciowe, rowniez zawarte w nim byly wszystkie kombinacje lancuchow DNA i RNA czlowieka.. to juz samo w sobie jest zastanawiajace! Tak samo jest zastanawiajace istnienie wielkich ich budowli.. egipskich piramid.. wielkich ksiag. Interpretacja kalendarza zapowiada - przeliczajac na nasz system kalendarzowy - na rok 2012 tzw "przejscie swiata, w kolejny wymiar swiata" (5 wymiar) - wedlug nich. "To co bylo zakopane zostanie odkopane". Podobnie czytalem o przepowiedniach Nostradamusa... i tu kolejne powiazanie do tej sprawy.. rowniez jego przepowiednie polegaly na zauwazeniu pewnych cykli zyciowych. Data nie jest zbyt jasnie okreslona (moze to byc w przedziale 2009-2012)... zdaniem jasnowidza ma nastapic rowniez przjescie ludzi w inny wymiar... nastapi EPOKA PRAWDY. Nostradamus byl bardzo zaglebiony w ewolucje swiadomosci ludzkiej - jak wiadomo! Kolejne powiazanie jest do Biblii: zmarli powstana z grobow.. to nawiazuje do przepowiedni Majów! Kolejnym ciekawym argumentem, ktory laczy to w pewien sposob w calosc jest to, iz na rok 2012 naukowcy spodziewaja sie przelotu wielkiego materotytu... i juz zaczely sie spekulacje czy przypadkiem nie zawadzi o Ziemie... prawdopodobnosc trafienia to: 1/1000 000. Ale nie tym sie przejmuja... Zastanawiaja sie mianowicie: jesli w nas nie trafi.. i przeleci blisko obok naszej planety... czy nie nastapi czasem przemagnetyzowanie biegonow Ziemi!? Strach pomyslec jakie to niesie ze soba konsekwencje. Wydaje mi sie ze temat jest wystarczajaco ciekawy.. zwlaszcza ze wiele faktow z roznych miejsc na Ziemi wiaze to w jakas sensowa calosc. Jestem ciekaw czy posiadacie podobne informacje i rowniez dostrzegacie ta sprawe. Mozliwe ze dowiem sie od Was cos jeszcze wiecej. Pozdrawiam wszystkich i biernie obserwuje Wasze wypowiedzi ma plaszczyznie naukowej jak i religijnej!
|
|
|
x, Jezus to juz chyba byl na Ziemi !!!
Ja bym tak bardzo na tego nieznajomego nie czekala !!!
|
|
|
O Balansie nad Balansem IxIe Zcfany co wybrzydzasz jeden kolor smaków poplštanych.. Słuchaj To com IgreK tobie powie .. każda Rzecz i Ty mi mówisz ... Ja Przyzwalam tylko sobie mówic to Com widzš twoje oczy , umysł za kreuje kredš Myli piszšc , by następnie w Swej Agoniii chęci zaistnienienia , Kropek nad Przecinkiem wstawic .. Ooooooo Balansie .. jeste Cool a ten wywód wez se potrzyj i do sracza wrzuc , niech se się rozłoży ;) heh jakom Blaszak walę browrery nad brawawaowawry by saie bylo liga .. fech letem kurwa szczocha rzucic na plakat ost. dni tego zasranego wiata hahahaha Pozdro Akte Ki - X
|
|
|
~Goska:
Zechcš go sobie zmaterializować dla mitu podtrzymania-to pewne.
i znajdš takowego Frei-era (substancję do ich mylš wypełnienia)
Lecz dla mitu zamknięcia niech to sie już stanie.
Nie czekam - to sie z Boku zdarzy.
Buty PUMA też niezłe.
|
|
|
Ja zdaje sobie sprawe, ze oni kogos szukaja i chca cos podpasowac.
Zastanawiam sie, czy wlasnie mnie nie biora tez pod uwage, ale Anglicy nie chca sie na mnie zgodzic, bo jestem zbyt gruboskorna i na anielice nie wygladam.
Wszystko mozliwe, ze czesc mojej osobowosci podstawia pod kogos. Cos mi sie zdaje, ze wymyslili sobie we mnie jakiegos nowego Jezusa i dlatego mnie tak strasznie mecza. Anglicy sa bardzo zabobonni i ciagle szukaja kotaktow z zyciem poza ziemskim.
Z tego co wiem, to nie mam jakiejs kosci w boku. Mam jeden kreg wiecej w kregoslupie i moze cos jeszcze o czym nie wiem. Pamietam, ze to jest moje drugie zycie na Ziemi. Jestem, jaka jestem. Mam sporo snow proroczych i umiem czytac z chmur. Cos mi sie zdaje, ze to wszystko ich bardzo rajcuje i dlatego nie daja mi spokoju. Oczywiscie opowiadanie o broni HAARP, tez powoduje ich agresje.
Jestem bardzo ciekawa, co wymysla !!!
|
|
|
X do Goki Przyjdze do tych co czekajš. Podobno żyjesz już drugi raz .Kto dał ci to drugie życie.Nie martw się nikt na ciebie nie czai za dużo sobie dodajesz.
|
|
|
może ujmujesz ich "wštki" w siebie dla ich demontazu.
te zbędne częci osobowoci po utylizacji idš w wiat..
tak możesz czuć to "podstawianie pod kogo".
ja też w boku koci niemam więc chyba wszystko gra.
Ma tu kto koć w boku?
|
|
|
Tak Gosiu - bardzo różna...
KwadOrion - niektóre zjawiska sš rzeczywistociš a niektóre wiarš. Gorzej gdy wiara i bujda zaczynajš mieszać się z rzeczywstociš.
X - gratuluję wiedzy...
Natalio - Biblia jak słusznie stwierdziła jest subiektywna :-) Ale dodatkowo przekazuje ponadczasowe prawdy.
Gosiu... jeste niepoprawna...
[%sig%]
|
|
|
Wszechwiat istnieje! Czy to przypadek? Dla mnie nie. Siła stwórcza [dla jednych przypadek,dla innych ewolucja] dla mnie Bóg(odpada siwy dzidziu z brodš) potężna duchowa siła,która doprowadziła do naszego zaistnienia.Siła stwórcza również naszego rozumu, która miala dojć do prawdy[''dšżcie do prawdy, a prawda Was wyzwoli''] teraz w swojej pysze chce Go zdyskredytować.Bóg nie pi i stosownie do czasów starał się nam o sobie przypominać (prorocy ,prywatne objawienia ,JEZUS ,stygmatycy).Zapewene będzie robił to dalej,żeby nasz rozum to wszystko ogarnšł(nie w ciele,a w rozumie jestemy stworzeni na podobieństwo Boga),a jeżeli zajdzie potrzeba użyje do tego bardziej ''nowoczesnych'' i spektakularnych rodków.DO BRATA -IM WIĘCEJ WIEDZY -TYM BARDZIEJ WIDZISZ BOGA.
|
|
|
Pięknie piszesz X , czy imię twoje nosi piętno Adama ? ;) nawaisem mówišc pięknie piszesz i mšdrze uwględniasz mowę innych . Jednak chciałbym dodac swoje "trzy grosze" .. - DO BRATA -IM WIĘCEJ WIEDZY -TYM BARDZIEJ WIDZISZ BOGA. - .......
Im Więcej Wiedzy tym Większym próbom ów Człowiek zostaje poddawany , a Próby te ustawiajš jego szlak piaskowy blisko przepaci , która może pochłonšc jego Wczeniejsze dowiadczenia . Osobicie wolę utrzymywac sie w Tym , iż Wiem nic nie Wiedzšc .. dlatego Niemiertelnoc naszych Dowiadczeń oraz Wędrówki na Planie Ziemskim , nie można przypisac do Pełni Zrozumienia Boga , ponieważ Jego nie trzeba Rozumiec , gdyż jest wród Nas , w wielu róznych Twarzach przejawiony , a plan jego Zródła , jeliby Został Odkryty Teraz !!! wywołaby Haos , Zaskoczenie Miliardów Istnień Ludzkich na Ziemi ... gdyż by Dotknšc Całoci , musimy porzucic Ciała , i wejrzec oczami Duszy w Istote Strategii tegoż Planu , w który wpisane jest Fatum każdego z nas . By nie rozpisywac się , zakończe swoj wywód w Tematcie , ktorego rzecz jasna nie trzyma się me Słowo poprzez Myl wyrażone .
Pozdrawiam Strumyku Cię z drugiej Strony lustra , wyrażajšc Myl -- "Mam Nadzieje że Wszystko u Ciebie , i Twej Rodziny układa się pomylnie" .
Proszę Również o Kontakt Remigiusza na meaila , który zna Aga - "Agu" ... mam Probę Stosunkowo Ważnš , względnie do Zbadania , i możliwej pomocy jednemu Męszczyznie .
Pozdrawiam Wszystkich Życzšc Wspaniałego i Słonecznego Dnia w każdej Częsci wiata , gdziekowliek jestecie .. by Radoc Życia , nie musiała czekac na dzien następny , tylko wypełniła wasze Serca , Myli , oraz Czas Wolny Teraz .
|
|
|
Liczba 44 jest nazywana liczba Boza.
Jak sie odwroci czworki, to wychodza dwa krzesla.
Na jednym siedzi Bog i na drugim siedzi wyslannik Boga, czyli wszyscy ludzie na Ziemi !!!!
Tak widze potege madrosci i mozliwosci Boga !
|
|
|
Brat : rzeczywistosc to uklad lokalny , zdefiniowany przez nas samych , przez nasze postrzeganie , wzorce kulturowe , systemy religijne. Jesli tkwimy silnie w jednym wzorcu rzeczywistosci np: wierze katolickiej , nie jestesmy w stanie dostrzec bujdy jaka sama wytworzyla i zniewolila miliony ludzi przez setki lat. Ile wojen , krzywd , poczucia winy , wmowionego grzechu , cierpien w lochach , przesladowan,i mnostwa indywidualnych tragedii dala ta wlasnie religia. Jakze bezowocne sa wysilki pragnacych utrzymac ta religie w swiele czystosci , i jak wspanialym jest widziec rzesze ludzi dostrzegajacych ta oblude. Biblia to bardzo madra ksiega , az zal pomyslec jak wstretnie zostala wykorzystana do zniewolenia ludzi przez systemy religijne aby nimi manipulawac przez tysiaclecia. Bujde zmieszano z wiara i nakarmiona ja ludzmi ktorzy uznali ja za rzeczywistosc.
|
|
|
Powiedział Uriel: Dšż do Ciemnogrodu.
gupi aniol
Co do odkrywania ródła Planu:
NIE Martw się:
tu każdy dawkuje sam sobie... i więcej niż jest w stanie - NIE WEMIE!
Dowodem na to - sš choćby rozmowy tutaj prowadzone.
Wstrzymujšc Poznanie Planu ródła(jak to PIĘKNIE nazywasz) tym,
którym go trzeba więcej, też szkodę wyrzšdzasz
(podobnš jak wciskajšc go zanadto tym - którzy go nie pragnš).
A, że wstrzymywałe dotšd -wtedy Onym zalewa,
ta fala PRAW-DY Arielu, co haos(lokalny) efektem niekiedy.
..i nikt Cie Całoci dotykać nie zmusza, jeli to Twoje Ciało RozSkrusza.
|
|
|
Oczywicie im więcej widzedzy to problem,ale dla sceptyków,którzy nie czujš boskiego pochodzenia. Bóg nas stworzył i wie do czego mamy dojć itu naukowcy majš jak na razie problem. Zresztš pewnych rzeczy nie trzeba udowadniać naukowo pewne rzeczy zaczynamy czuć duchowo i to jest poczštek nowego.Teraz wyjdę na balkon i popatrzę na kwitnšce bzy ,przelatujšce ptaki i podziękuję Bogu że mogę to wszystko oglšdać,bo przecież swoim duchem jest zawsze wród nas.
|
|
|
GOKA!!- Liczba 99 też napewno jest BOSKA, bo jak jš odwrócisz to będš dwa bujane fotele.Na jednym buja się Bóg na drugim jego wysłannik.
|
|
|
Nie wiem, jak mam Ci dziekowac za te madre slowa. Tego mi wlasnie brakowalo !!!!
|
|
|
Jesli to było serio ,a nie ironicznie
i chcesz BA polansować,
wyjaniam czym jest "BA"
B - to Si-Metryczne sš wiaty (Z -Równo-Ważone już DWIĘKIEM.)
A - jest to ich Rozwój/wrost nieustanny.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 2036 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |