Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
ZAKLĘCIA kamila777 57 minut temu Rozmawiając z nim patrz mu tylko głęboko w oczy a zobaczysz odpowiedzi na swoje pytania. Pozdrawiam Igor ps. tylko nie odpowiadaj na nie sama ale czekaj jak do ciebie przyjdą ;)
zapytałam go po prostu:D rozczarowałam się, inaczej czulam... mimo wszystko dziękuje. Pozdrawiam

czy znajdę pracę w Polsce , jeżeli tak to kiedy, czy powinnam jechać do Anglii, chociaż nie chcę, jak ulożą się moje finanse w tym roku?

ZAKLĘCIA Ikonka 2 godziny temu Tarot kartami Pustelnik IX, VIII Pucharów i Gwiazda XVII mówi, że pracę znajdziesz sama, do Anglii powinnaś pojechać w czerwcu wtedy dopisze ci tam szczęście. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA kamila777 5 godzin temu Sama widzisz jakie to proste ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA poxxx 6 godzin temu Skoro tak powiedziała to tak musi być ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA ulmich 7 godzin temu Dzięki działaniu zawsze pozbywamy się koszmarów ;) Pozdrawiam Igor ps. a czego się boisz, że napisze nie ?

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Szamot 12 godzin temu Tarot kartą II Kije mówi, że będzie chcieć od lutego. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA awed123 Wczoraj o 20:55 W tarocie widać wszystko zwłaszcza jeśli wróżysz sobie, dlatego Bóg cię chroni nie pokazując ci wszystkiego. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA buziaczek354 Wczoraj o 19:41 Wrzuć biednemu pod Kościołem. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA agnulafull Wczoraj o 19:33 Tak jak mówiłem trzeba działać ;) Pozdrawiam Igor ps. bać się niema czego ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze, a czy będę szczęśliwa z moim chłopakiem? czy wszystko się teraz ułoży? zapomnę o tamtym?

Igorku a ja kiedy moge liczyc na odpowiedz???

Witaj Igorku Czy skończą się moje kłopoty finansowe i kiedy?

Igorku! Zadałam te pytania nie bez powodu . W poprzedniej wróżbie napisałeś że Witek byłby najodpowiedniejszy . Więc skoro tak to muszę działać ,ale by działać muszę wiedzieć 1) Czy Witek pozany 4 lat temu ma jeszcze moje zdjęcia? 2) Czy myśli o mnie pozytywnie i często? 3) Czy jest wolny Jeśli napiszesz Nie poprostu dam sobie spokój i już . Z góry dziękuję za odpowiedź .

Witaj Igorze ! Podarowałam w Twoim imieniu datek dla grajka ulicznego ,ponieważ w moim mieście nie ma żebrzących . Mam pytanie dla Twoich kart Który z mężczyzn mnie kocha Pan K ,Pan W,czy Pan N ?

Dziękuję Igor za bardzo szybką odpowiedź.Pozdrawiam

Witam panie Igorze czy mogłabym dowiedzieć się czy mam szansę znaleźć pracę i kiedy.Gorące pozdrowienia.

Igor .... może źle sformułowałam pytanie i nie odpowiedziałeś :-(... Czy będę mieszkać nad morzem??? i kiedy to nastąpi ... Pozdrawiam

Witam Czy mężczyzna o rudych włosach jest mi przeznaczony? Czy jestem w jego sercu? a może jest już w nim inna kobieta?

misia99:
Igor: ZAKLĘCIAmisia992 godziny temuTarot kartami Walet kijów i Królowa Monet mówi, że to chorowity młody człowiek - nie powinnaś brać pod uwagę jego słów.Tak niekiedy jest że, ludzie przenoszą na nas swoje projekcje ;) i najważniejsze po to się jest razem by sobie pomagać na wzajem i tworzyć jeden super mocny organizm. Jednym słowem zacznij słuchać innej muzyki i zmień otoczenie => wtedy się zmienisz na lepsza i wesoła osobę.PozdrawiamIgorps. http://www.youtube.com/watch?v=05IbTF69ki8WIŚNIA MYŚLĘ ŻE TO PRZEDE WSZYSTKIM DO CIEBIE OD IGORA NASTĄPIŁA MAŁA POMYŁKA :-) buźka ......
Hej Igor! Ja też tak właśnie sądze że to bardziej dla mnie była ta odpowiedz, ok. nie będę się przejmować jego paplaniną, tylko zmartwiło mnie, że napisałeś "chorowity"...czy napiszesz mi Igorku o co konkretniej chodzi? Zaniepokoiło mnie to. Pozdrawiam:) Pozdrowionka dla Ciebie misia99:)))