| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Coś co chcecie pokazać | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 7307 |
|
Witam wszystkich. Otóż pomyślałem sobie, że można by założyć temat specjalnie przeznaczony na...właśnie, co?
Wszystko czym chcielibyście się pochwalić, pokazać innym, lub rozreklamować. Można tu wrzucać linki, filmiki, muzykę, obrazki itp.
Czym to się różni od innych tematów? Niczym. Ale żeby nie doprowadzać do sytuacji offtopikowania, przerywania dyskusji, wszystko, co chcecie można tu wrzucić. Co o tym myślicie? Jeżeli, pomysł Wam nie odpowiada, nie piszcie, temat odejdzie w zapomnienie.
Czyńmy dobro! ]:
|
|
|
tak tylko w UK to tradycja i musza byc ubrane tak do szkoly. Wyglada to super bo kazdy ma taki sam ubior. Tylko te spodniczki z podkolanowkami to wyglada BARDZO SEXY. I w tej prywatnej szkole to wiadomo dziewczynki zadbane rodzice maja kase na dobre jedzenie fryzjerow wiec jest na co popatrzec. Nie dziwie sie ze faceci mi zawsze mowili ze chcieliby tam pracowac:)))
|
|
|
Nadgodziny bez ograniczeń w razie akcji ratunkowej
http://biznes.interia.pl/news/praca-nadgodziny-bez-ograniczen,1493795
sie kaganiec ze smyczką zacieśnia na pusku :-)
mało ważne że żona z dzieckiem w domu są zagrożone się topią albo coś... ważne by zakład ratować
|
|
Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi... |
|
|
|
|
Trudnooeci w odnalezieniu siê w wielokulturowym i wielonarodowym
spo³eczeñstwie brytyjskim, kieruj¹cym siê normami zachowañ spo³ecznych
i zwyczajami czêsto Polakom nieznanymi.
Wczoraj znowu znalezli cialo zamordowanej Polki. Juz nie pierwszy raz !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nie zdziwił bym się gdyby po wygraniu przez Jarka wyborów zaszło coś bardzo nie przewidywalnego- w związku z żałobą na lipiec przepowiedzianą
doszedłem do dziwnych informacji( pocztą pantoflową ) w związku z tym drugim obozem politycznym i całego lewicowego partyjniactwa w oparciu o wydarzenia po okrągłym stole po dziś- stoimy w większym gównie niż nam się wydaje- a sytuacja jest wręcz dramatyczna
nie cenie Jarka ale tym razem wybór mniejszego zła to wybór między byle jakością a piekłem
i proszę nie traktować tego jako złamanie ciszy przedwyborczej bo moje posty są kierowane tylko do osób z tego forum
osobiście nie głosuję wcale- wole zachować się jako obserwator
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zejście samolotu w jar było definitywnie dziełem oszukania urządzeń nawigacyjnych
z psychologi znany jest doskonale termin błąd spostrzegania- w lotnictwie objawiał się często katastrofami w związku z podejściem do lądowania na lotnisko które było wyżej niż jakieś punkty odniesienia- np. światła miast itd
analogicznie wykożystano te zjawisko przy zadaniu właściwości urządzeniom pokładowym samolotu
|
|||
|
Smutne to jest Zbyszek jak to sie czyta ale jest to prawda.
|
|
|
To odsuwanie od wladzy, to sa wlasnie dzisiejsze rezultaty !!!
|
|
|
Taa dwutlenek węgla rozbryzgiwany w kawałkach {bo to ciało stałe przy tych parametrach temperatury} w powietrzu przez samolot jest w stanie obniżać temperaturę i powodować mgłę
prymitywne ale coś trochę skuteczne
|
|
|
“Lech Kaczyński stworzył środkowoeuropejski blok energetyczny do którego przystąpiły Łotwa, Estonia, Gruzja, Ukraina, Kazachstan, Azerbejdżan, Czechy i Słowacja.
Polska była rozdającym karty w regionie. Atutem jest nasze położenie na styku Unii i Wschodu i dzięki Kaczyńskiemu nasza pozycja międzynarodowa nigdy nie była tak silna jak wtedy. Pierwszą decyzją rządu Tuska było storpedowanie tego bloku poprzez wycofanie się Polski. 3 miesiące później Rosjanie bombardowali już spokojnie gruzińskie linie przesyłowe. Kiedy wywiad wojskowy informował, że Rosjanie spróbują zbombardować Tibilisi, Kaczyński po prostu tam poleciał fizycznie ratując tych ludzi. Za to został honorowym obywatelem Gruzji. Bernard Margheritte powiedział wtedy : Lech Kaczyński był jedynym który uratował honor Europy”
Malo kto zdaje sobie z tego sprawe, ze mielismy szanse stworzenia bloku niezaleznego od wschodu i zachodu ! Male panstwa, ktore mialy stanowic JEDNO! ale jednoczesnie zachowac swoja suwerennosc .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
http://biznes.interia.pl/news/kryzys-wielki-spisek-finansjery-z-wall-street,1492198,
|
|||
|
http://biznes.interia.pl/gieldy/news/cisza-przed-burza-na-rynkach,1494578
|
|||
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 7307 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |