Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorku kiedy zmienie prace???i co bede robic?kiedy i w jakich okolicznosciach spotkam tego jedynego juz na cale zycie?

Igorze, powodzenie znaczy, że jednak ułoży mi sie z J., czy to sie rozpadnie, a powodzenie przyjdzie później??

Drogi Igorze dziekuje za rade.Czy w moim zyciu pojawi sie ktos kto bedzie ze mna,czy moje klopoty finansowe skoncza sie i czy osoba ktora pisze ze mna w internecie jest ze mna szczera.DZIEKUJE ZA O DPOWIEDZ

gwiazda581

hmm dziekuje Igorku za bardzo wyczerpujaca odpowiedz ;] mam nadzieje ze "tak" to odpowiedz na moje 3 pytania ;) Pozdrawiam.

Igor:
ZAKLĘCIA mojalza Wczoraj o 23:06 To tylko zmiana pogody ;) Pozdrawiam Igor
Dziękuję Igorku Ale wciąż nie widzę wyjścia. I nie wiem czy się podniosę. Pozdrawiam

Aniele...Czy dasz rade ukryć pod swymi skrzydłami me łzy?

Witam Igorze. Dziękuję serdecznie za odpowiedż. Miała bym jedną prośbę do Ciebie czy mógłbyś sprawdzić w kartach skoro UG nie jest najlepszym wyborem, to co było by lepszym? Pozdrawiam Ciepło

Jak zawsze pięknie dziękuję Igorku!:)

Igor:
ZAKLĘCIAzoa3216 stycznia, 21:34Tarot kartami VII Pucharów i IV Kije mówi, że to bardzo dobry rok będzie dla ciebie ;)PozdrawiamIgorps. bogactwo serca ;)
to najlepsza wiadomość od wielu.....nawet lat. pozdrawiam ;-)

Igorku czy jeszcze ja raz moge prosic i rozłozenie kart? Zostalam pominieta:(...................................................................Wielkie dzieki Igorze. Slowa przyniosly nadzieje a zarazem watpliwosci. I masz zupelna racje....ciezki czlowiek. Mam tylko jedno jeszcze pytanie . Czy mozesz zerknac w karty i sprawdzic czy z jego strony jest uczucie? Czy on mnie kocha? Twierdzi ze nie potrafi pokochac. Nie bardzo w to wierze ,Dlatego sie rozstalismy:( Nie chce zwiazku w ktorym jedna strona objawia uczucie:(

Igor:
ZAKLĘCIA misia99 2 godziny temu Tarot kartami Walet kijów i Królowa Monet mówi, że to chorowity młody człowiek - nie powinnaś brać pod uwagę jego słów. Tak niekiedy jest że, ludzie przenoszą na nas swoje projekcje ;) i najważniejsze po to się jest razem by sobie pomagać na wzajem i tworzyć jeden super mocny organizm. Jednym słowem zacznij słuchać innej muzyki i zmień otoczenie => wtedy się zmienisz na lepsza i wesoła osobę. Pozdrawiam Igor ps. http://www.youtube.com/watch?v=05IbTF69ki8
WIŚNIA MYŚLĘ ŻE TO PRZEDE WSZYSTKIM DO CIEBIE OD IGORA NASTĄPIŁA MAŁA POMYŁKA :-) buźka ......

Witam Igorze,dziekuje za odp.ale mam wrazenie ze nie chcesz mi napisac co mowia karty.Przestraszyles mnie swoja odp.i zrobilam gluchy tel.on jest ok.i to sie liczy choc czuje ze cos sie wydarzylo.Pozdrawiam cieplutko....

Pozdrawiam Agni...

Igorze dziekuje za odpowiedź pozdrawiam i duży uśmiech zostawiam :)

Witam Igorku Wysłałeś mi link dotyczacy śmierci Pani Kossak,nie rozumiem spójności z moją suczką . Czy ona wyzdrowieje? czy poprostu nie zajmujesz się sprawami zwierząt?Czekam na odpowiedź :) Pozdrawiam

Witaj Igorku :) Mam pytanie czy Witek jest wolny ? czy ma dziewczynę ? żonę? Straciłam z nim kontakt 4 lata temmu .

Dzięki, dzięki, wielkie dzięki za odpowiedź. Powiedz mi jeśli możesz, skąd wiadomo, że to w maju? Pytam, bo od niedawna kupiłam karty tarota. Oczywiście i książki na ten temat.Zupełnie nie wiem, jak określać czas. I jeszcze jedno. Może wiesz dlaczego jak stawiam innym, to wróżba się spełnia, a jak sobie, to nijak się ma do rzeczywistości. Pozdrawiam Awed

Witaj Igorze. Od 9 lat jestem w stałym związku. 1.Czy ten związek przetrwa? 2.Czy weżniemy ślub?Kiedy? 3.Czy on(Robert) zacznie poświęcać mi więcej czasu? Pozdrawiam.

Igor - to, że Ona teraz nie chce, to wiemy, ale czy będzie chciała?

Igorku! 1) Czy Witek pozany 4 lat temu ma jeszcze moje zdjęcia? 2) Czy myśli o mnie pozytywnie i często? 3) Gdybym ja do niego napisała to byłby dobry pomysł? czy on by odpisał na mój list? Z góry dziekuję za odpowiedź ! Cenię sobie Twoje wróżby ! sprawdzają się :)

Witaj Igorze:) 1.kiedy dostanę pracę w biurze nieruchomości? 2.pewna wróżka powiedziała mi że poznam miłość swojego życia latem tego roku.czy mógłbyś postawić karty i ewentualnie potwierdzić te informację?

ZAKLĘCIA bluangel Wczoraj o 19:58 Wysłałem ci link do audycji radiowych ... Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą