| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| 2 0 1 2 | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 2036 |
|
2012 - czy slyszeliscie cos na temat tej liczby? Czytalem interpretacje Wielkiego Kalendarza Majów... jak wiadomo uwazali oni go za najwieksze osiagniecie naukowe ich kultury. Jak wiadomo kalendarz ten przedstawial pewne cykle zyciowe, rowniez zawarte w nim byly wszystkie kombinacje lancuchow DNA i RNA czlowieka.. to juz samo w sobie jest zastanawiajace! Tak samo jest zastanawiajace istnienie wielkich ich budowli.. egipskich piramid.. wielkich ksiag. Interpretacja kalendarza zapowiada - przeliczajac na nasz system kalendarzowy - na rok 2012 tzw "przejscie swiata, w kolejny wymiar swiata" (5 wymiar) - wedlug nich. "To co bylo zakopane zostanie odkopane". Podobnie czytalem o przepowiedniach Nostradamusa... i tu kolejne powiazanie do tej sprawy.. rowniez jego przepowiednie polegaly na zauwazeniu pewnych cykli zyciowych. Data nie jest zbyt jasnie okreslona (moze to byc w przedziale 2009-2012)... zdaniem jasnowidza ma nastapic rowniez przjescie ludzi w inny wymiar... nastapi EPOKA PRAWDY. Nostradamus byl bardzo zaglebiony w ewolucje swiadomosci ludzkiej - jak wiadomo! Kolejne powiazanie jest do Biblii: zmarli powstana z grobow.. to nawiazuje do przepowiedni Majów! Kolejnym ciekawym argumentem, ktory laczy to w pewien sposob w calosc jest to, iz na rok 2012 naukowcy spodziewaja sie przelotu wielkiego materotytu... i juz zaczely sie spekulacje czy przypadkiem nie zawadzi o Ziemie... prawdopodobnosc trafienia to: 1/1000 000. Ale nie tym sie przejmuja... Zastanawiaja sie mianowicie: jesli w nas nie trafi.. i przeleci blisko obok naszej planety... czy nie nastapi czasem przemagnetyzowanie biegonow Ziemi!? Strach pomyslec jakie to niesie ze soba konsekwencje. Wydaje mi sie ze temat jest wystarczajaco ciekawy.. zwlaszcza ze wiele faktow z roznych miejsc na Ziemi wiaze to w jakas sensowa calosc. Jestem ciekaw czy posiadacie podobne informacje i rowniez dostrzegacie ta sprawe. Mozliwe ze dowiem sie od Was cos jeszcze wiecej. Pozdrawiam wszystkich i biernie obserwuje Wasze wypowiedzi ma plaszczyznie naukowej jak i religijnej!
|
|
|
Widzisz Titos2k?
Nie ma teleskopu Hubbla, bo go nie widziałe :)
A poza tym, skoro na orbicie jest powietrze, to teleskop nie mógłby latać tak szybko.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
... i ta klapka by mu się urwała.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
rozmowa w tokefm archiwum roberta bernatowicza na temat 2012 ogulnie o ksšrzce prorocwo oriona atora patryka geryla
http://www.widget.czest.pl/pobierz.php?plik=pgeryl.rar
|
|
|
Aurell, a w zwišzku z czym pokazujesz te zdjęcie satelitarne Europy Centralnej?
|
|
|
to zdjęcie jest sfingowane w fotoszopie. Nie widzicie?
a jeli jest prawdziwe to satelita które je zrobił też nie został wystrzelony na orbitę.
nic nie zostało wystrzelone na orbitę.
Całe miliony pompowane w NASA czy radziecki program kosmiczny to tylko przykrywka. Oni tymi pieniędzmi zaniżajš sztucznie wartoć złotówki na wiatowych rynkach. Niszczš nasza gospodarkę. Lol. Skończyłem.
Gosiu - może by tak się wystrzeliła na orbitę, co?
|
|
|
Nie masz racji Titos2k.
Te pienišdze idš oczywicie na HAARP-a ;)
[%sig%]
|
|
|
|
|
|
Uważam że wszyscy czujš pismo nosem . poczšwszy od sfery naukowej, aż do religijnej.Cytat z Biblii-''A wdniach ostatecznych polę wam proroka,który będzie miał pieczęć Boga żywego na lewym ramieniu'' ITen człowiek już jest.
|
|
|
|||
|
Tak sobie :
Doszly mnie wiesci, ze Matke Maryje chca oglosic Krolowa Ziemi. Zastanawiam sie, po co jest to potrzebne ? Doszlam do wniosku, ze jest taka potrzeba, zeby ludzie wiedzieli, ze na Ziemi jest jedna krolowa dla wszystkich. Wydaje mi sie, ze ta krolowa juz jest i ze jest nia Krolowa Brytyjska, ktorej jedno z imion jest wlasnie Maria. Jak powiedza ludziom, ze to Krolowa Brytyjska jest wlascicielka Ziemi i wszystkim kroluje, to moga byc opory. Latwiej bedzie obwolac Krolowa Ziemi Matke Maryje, ktora ostatnio czesto ludziom sie ukazuje i mowi im, czego od ludzi oczekuje. Przede wszystkim oczekuje pokory, a Maryja juz dalej ich poprowadzi. Przez Maryje swiatem bedzie dyrygowac Krolowa Elzbieta, a pozniej jej syn. Jedno jest pewne, ze glosy w eter czlowiek umie przesylac juz dawno. Czasami taki meski glos szlysze kolo mego domu. Jest to taki glos z nieba. Tak to brzmi. Roznego rodzaju obrazy na niebie HAARP umie tworzyc tez juz dawno. Ludzi uzdrawiac HAARP tez moze. To zaden problem !!!!! Nie wspomne juz o olejowych lzach czy nawet ruszaniu glowami figurek. Jaki to problem ??? Tak sie ludzi robi idiotow i wciska sie im ciemnote, zeby tylko dopiac swoje zamysly globalistyczne do konca i moc wladac wszystkimi na Ziemi. Ciekawe, kiedy oglosza Maryje krolwa Ziemi ? Mysle, ze na samym szczycie wladzy powstana tarcia, bo sa dwa Narody, ktore zawsze chcialy rzadzic cala Ziemia - Anglicy i Zydzi. Jak juz wszystko razem zdobeda, to jestem pewna, ze o Krola Ziemi beda targi. Jestem bardzo ciekawa, jak to sie skonczy, bo Anglicy maja bron i swiat pod swoja kontrola, ale Zydzi nie beda chcieli ustapic, bo w zdobycie swiata wlozyli duzo pracy i pieniedzy. Juz sie slyszy podzielone glosy, bo Zydzi czekaja na jakiegos Mesjasza w meskiej osobie. Przyszlosc ciekawie sie zapowiada. Najgorsze z tego wszystkiego jest to, Zydzi uwazaja sie za zwyciezcow, a Anglicy nie zdaja sobie raczej z tego sprawy. Stanowisko ogloszonego wladcy swiata moze ich powaznie sklocic.
Zobaczymy !!!
|
|
|
Czy ma kto może cały kod biblii przetłumaczony na jezyk polski?? jełi tak to prosiłbym o napisanie linku na ta strone . z góry dziekuje i pozdrawiam
|
|
|
W jednym z postow KwadOrionie wspomniales o portalu duzej mocy, ktory znajduje sie na terenie podbitego Iraku. Czy to prawda ze ma on najwieksza moc na znanym nam swiecie? Moze sluzyc do manipulowania poprzez generowanie tzw. holograficznych obrazow? Poza tym czy reptole rzeczywiscie czcza Ormethlion (centrum mysli)???
pozdro
|
|
|
Witam!
Piszę tu pierwszy raz. Mam 27 lat i zajmuję się tymi sprawami w zasadzie od urodzenia. Sceptykom chcę opowiedziec tylko jeden epizod z mojego życia. Czy jest w tym głębszy sens czy nie - osšdcie sami. Czytałem 1.5 roku temu artykuł na nnecie "Czy chcecie abymy się ujawnili". Wielu z Was zna jego tresc. Zawsze wierzyłem w potęgę myli, w potęgę wysyłanej energii do innych ludzi. Sam wysyłam jš od dawna majšc nadziejš, że choc trochę pozytywna energia którš wysyłam "zrównaoważy bilans" energetyczny tej nieszczęsnej planety i ludzkoci, która wytwarza mnóstwo negatywnych form mylowych. Przechodzę do sedna. Skupiłem się i wysłałem silny impuls mylowy ma "tak". Wiecie co spotkało mnie po chwili? Dostałem ataku epilepsji. Pierwszego w życiu. Czyżby komu (czemu?) nie spodobało się moje działanie i chciał mi dac nauczkę "bym trzymał się z boku"? Trochę poskutkowało (niestety). Wiem, że sš siły, które "pilnujš starego porzšdku", i przez takie działania tylko pokazujš, że idziemy słusznš drogš szukajšc prawdy i lepszej przyszłoci. Choc to niebezpieczne, bo jestemy mali i słabi, ale mamy piękne dusze i wolnš wolę, nawet jak przez chwilę idziemy ciemnš dolinš. Cieszę się, że szukacie prawdy, bšdcie także przygotowani na konsekwencje jej znalezienia, to trudniejsz niż jš znalec. Powodzenia. Na koniec - pozdrawiam wędrowców.
|
|
|
Hindusi uważajš, że wiat jest podzielony na pewne okresy ich nazw nie przytoczę, ale każdy okres jest gorszy od wczeniejszego i my mamy się znajdować na końcu tego ostatecznego i najgorszego - Kali o ile się nie myle.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 2036 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |