Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

powodzenie z J. czy bez niego?? Dziękuję;)

ZAKLĘCIA Marina 18 stycznia, 09:30 Szansa na związek pojawi się w lutym ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA magda7625 17 stycznia, 21:53 Kochana zapytaj go sama jak to widzi a potem napisz ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA senna 17 stycznia, 17:49 Wszystko ci powiem w swoim czasie ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA olcia5797 16 stycznia, 22:48 Tarot kartami Głupiec XXII i Mag I mówi, że znajdziesz własną drogę w biznesie => musisz działać pierwsza myśl jest dobra. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA olivka30 16 stycznia, 22:59 W styczniu ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA zoa32 16 stycznia, 21:34 Tarot kartami VII Pucharów i IV Kije mówi, że to bardzo dobry rok będzie dla ciebie ;) Pozdrawiam Igor ps. bogactwo serca ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
ZAKLĘCIAolivka3016 stycznia, 22:59W styczniu ;)PozdrawiamIgor
jak w styczniu:) nie zdążę...gneralnie chodzi o to że zimą? a czy poznam kogoś nowego

ZAKLĘCIA PannaNikt 16 stycznia, 14:55 Zapanuj nad emocjami tyle wystarczy ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA donatella 16 stycznia, 13:45 Takie hobby ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze, powiedz mi tylko taka rzecz - nie mowisz mi bo ida zmiany o ktorych nie moge teraz wiedziec? czy dobrze rozumiem?

ZAKLĘCIA porcek 16 stycznia, 13:33 Tarot mówi, że jeśli sienie będziesz uczyć to nie zdasz. Pozdrawiam Igor ps. wybór należy do ciebie

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA naattaallkkaa 16 stycznia, 00:22 Musisz to wiedzieć sama. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze przepraszam:) teraz odczytałam że odp " w styczniu" odnosi sie kiedy kogoś poznam a myślałam ze mam składac pozew o rozwód w styczniu (2 pyt) z 4 dni temu.:) przepraszam za zamieszanie

ZAKLĘCIA senna 9 minut temu Zmiany na lepsze ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA kamila777 57 minut temu Rozmawiając z nim patrz mu tylko głęboko w oczy a zobaczysz odpowiedzi na swoje pytania. Pozdrawiam Igor ps. tylko nie odpowiadaj na nie sama ale czekaj jak do ciebie przyjdą ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

o, to jesli tak to czekam cierpliwie i juz o nic nie pytam:)

ZAKLĘCIA senna 38 minut temu Tarot kartą Król Monet mówi, że polepszy się dzięki pomocy mężczyzny. Pozdrawiam Igor ps. tylko tego nie odrzucaj - nikt inny nie kwapi się do pomocy

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA alicja2010 41 minut temu We wrześniu. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Dziękuje, a możesz powiedzieć mi jeszcze z którym będę szczęsliwa? z nim czy z chłopakiem obecnym?