Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA agnulafull 7 dni temu o 23:02 To smutny Mizantrop. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA betka 7 dni temu o 18:05 Tarot kartami Gwiazda XVII i Królowa Kijów mówi, że czeka cię powodzenie. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA chmurecek 7 dni temu o 13:12 Eeee tam jestem starym 89 letnim dziadkiem, złośliwym, wstrętnym i w dodatku l.......m. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA chmurecek 7 dni temu o 13:08 Wiadomo ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA pyska 21 stycznia, 21:53 Tarot kartami IX Mieczy i cesarz III mówi, że w interesach musisz uważać. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA beata2008 21 stycznia, 20:49 Nowa pracę od czerwca. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA ninaaa 20 stycznia, 18:30 Tak. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

pamietaj Igorze o mnie

Igorze, możesz napisać co myśli o mnie mój przyjaciel, co czuje do mnie??

ZAKLĘCIA wonderland 20 stycznia, 15:27 1. tak 2. tak 3. tak Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA anet 20 stycznia, 10:50 Tarot kartą Król Monet mówi, że czeka go sukces finansowy, kartą V Mieczy mówi, że jest zazdrosny. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA paolka262 19 stycznia, 15:31 Tarot kartą Świat XXI mówi, że przyjaciółmi tak. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA poxxx 19 stycznia, 11:33 1. VII Monet - tak 2. VII kijów - tak Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA gwiazda581 18 stycznia, 20:13 Kochana po co ci kłopoty => sama wiesz dlaczego z tobą był lub czym go od siebie uzależniałaś. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA dorka 18 stycznia, 20:09 To tylko hormony ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA edytka 18 stycznia, 17:39 Jeśli już to luty. Pozdrawiam Igor ps. choć ten UG to nie najlepszy wybór ...

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze powiedz choć prosze cierpilwie czekam czy składac pozew o rozwód danusia 31

ZAKLECIA wisnia 18 stycznia, 12:44 W marcu. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Witaj Igorze! Jestem osoba bardzo samotna,powiedz mi prosze,czy spotkam jeszcze w moim zyciu odpowiedniego mezczyzne?

Igorze odpowiedz blagam chociaz na pytanie kiedy polepszy sie moja syt finansowa