Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

WISNIA Cześć Igor:) Mam do Ciebie dręczące mnie cały czas pytanie.Czy ten facet którego teraz mam na myśli J, czy on naprawdę myśli o mnie tak jak mi mówi? A mówi w większości negatywne rzeczy. Nawet jak nie mówi to patrzy na mnie i czuję że ocenia. Non stop ocenia i nie mogę być sobą, mam wrażenie że muszę stale udawać. Boję się, bo powoli i ja się negatywnie nastawiam(a może już dawno jestem). Czy sprawia mu przyjemność wymienianie moich wad,wymienianie kto co mówi złego na mój temat(choć myślę,że naprawdę nie mają powodów mówić zle)... itd? Już nawet nie pytam czy mnie jeszcze kocha, bo napewno nie kocha mnie i nie lubi taką jaka jestem.Gdy ktoś kocha to przecież dodaje drugiemu człowiekowi skrzydeł, wspiera. Oświeć mnie Igorku czy to moja wina? Bo ja nie potrafię otworzyć się przed tym człowiekiem. Przecież ja też święta nie jestem, może zbyt nadwrażliwa, zawsze jest coś pośrodku,ale nie jest chyba ze mną tak zle jak on twierdzi.Powtarza mi coś, co powtarzał wkółko mój tata, że jestem beznadziejna-ale jak ktoś może uwierzyć w kogoś, skoro sam w siebie nie wierzy,więc słowami taty staram się nie przejmować i wciąż buduję wiarę w siebie.Ja wiem napewno że zasługuję na szacunek. Jak człowiek może mieć inspirację zmieniania się na lepsze, jeżeli druga osoba ma zamiar podkopać to w 5 minut. Może ja to wyolbrzymiam, ale mi naprawdę zaczyna to przeszkadzać. Bo ja chcę żyć z uśmiechem na twarzy i na luzie,żeby pózniej pomagać innym, a nie wciąż słyszeć nad uchem że życie jest twarde. Gówno prawda, życie jest piękne, tylko trzeba chcieć to zauważyć, a nie ciągle być sceptycznym. Gdyby nie to, to byłoby jak dla mnie naprawdę super. Bardzo proszę cię o odpowiedz Igorku, bo ja się pomału tu duszę, a potrzebuję przestrzeni:) Pozdrawiam:) Wiśnia--- jak to przeczytałam to zdałam sobie sprawę że ja czuję sie podobnie ale jest jedna piosenka która wyciągnęła mnie z najgorszego doła i dodaje mi skrzydeł i przede wszystkim daje wiarę może i Tobie choć troszkę pomoże.. Trzymaj się........ http://debill666.wrzuta.pl/audio/3mBcoXAdgTi/prezes_-_kocham_moje_zycie

Pozdrawima

ZAKLĘCIA misia99 2 godziny temu Tarot kartami Walet kijów i Królowa Monet mówi, że to chorowity młody człowiek - nie powinnaś brać pod uwagę jego słów. Tak niekiedy jest że, ludzie przenoszą na nas swoje projekcje ;) i najważniejsze po to się jest razem by sobie pomagać na wzajem i tworzyć jeden super mocny organizm. Jednym słowem zacznij słuchać innej muzyki i zmień otoczenie => wtedy się zmienisz na lepsza i wesoła osobę. Pozdrawiam Igor ps. http://www.youtube.com/watch?v=05IbTF69ki8

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA mojalza Wczoraj o 23:06 To tylko zmiana pogody ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA bluangel Wczoraj o 18:28 http://www.radio.bialystok.pl/simona/index.php Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA beata2008 2 dni temu o 20:42 Tarot kartami Papież V i IX Monet mówi, że chce być sam z przyczyn finansowych. Pozdrawiam Igor ps. wystraszył się związku ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Anja 2 dni temu o 19:59 Tarot kartami IX Pucharów i Wisielec XII mówi, że to była przyjaźń tylko powierzchowna, natomiast kartami III Kije i IV Miecze mówi, że przed tobą satysfakcja ambicjonalna i tryumf własnych idei. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Hej! Dzięki, naprawdę. To naprawdę miłe. Ja mam wzamian też coś miłego na poprawę humorku:))) http://www.youtube.com/watch?v=GOgA2edYdgs

ZAKLĘCIA donatella 2 dni temu o 18:22 Nastąpi oczyszczenie ;) Pozdrawiam Igor ps. jak mu wszystko wyznasz ...

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA awed123 2 dni temu o 12:08 Tarot kartami papież V i IX Monet mówi, że zmienisz na lepszą dopiero w maju. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze!!! Co pewien pan o mnie myśli?

ZAKLĘCIA buziaczek354 3 dni temu o 22:50 Tarot kartami V Monet mówi, że to byłby związek oparty tylko na namiętnościach, natomiast kartami III Puchary i X Kijów mówi, że czeka cię powodzenie na drodze na której jesteś przy okazji wykażesz się sprytem w miłości. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze! Czy mężczyzna który jest mną zainteresowany jest wolny ? Czy ten meżczyzna był kiedykolwiek żonaty? czy ma dziecko? Pozdrawiam bluangel

Bardzo prosze o przybliżenie mi czy to chodzi o lipiec tego roku, w którym mam wyjść za mąż? Bo jestem bardzo zaskoczona poprzednią wróżbą. I kiedy poznam tego mężczyzne za którego mam wyjsć?

ZAKLĘCIA jaaa 34 minut temu Zmienił podejście na lepsze ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA gwiazda581 5 dni temu o 10:40 On - tylko namiętność Brat - zapomnij Pozdrawiam Igor ps. ostatecznie ani jeden ani drugi ...

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA ulmich 5 dni temu o 20:11 Tarot kartą III Monety mówi, że Wituś byłby dobrym wyborem ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze doradź mi czy mam już składać pozew o rozwód w lutym czy czekać i ile będzie trwał proces czy będzie korzystny dla mnie i córeczki czy jeszcze kiedyś poznam normalnego partnera z którym ułożę życie... danusia31

ZAKLĘCIA bialamagnolia 5 dni temu o 10:13 Tak w tym roku czeka cie wiele zmian, tylko się ich nie bój ani nimi nie przerażaj, Tarot kartami Rycerz Kijów i X Mieczy mówi, że okazja do zmiany pracy pojawi się w marcu - dzięki ofiarnej pomocy młodego mężczyzny. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA mada544 7 dni temu o 23:30 Tarot kartami VIII Monet i Walet monet mówi, że on nie jest zdolny do poświęceń. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą