| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| 2 0 1 2 | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 2036 |
|
2012 - czy slyszeliscie cos na temat tej liczby? Czytalem interpretacje Wielkiego Kalendarza Majów... jak wiadomo uwazali oni go za najwieksze osiagniecie naukowe ich kultury. Jak wiadomo kalendarz ten przedstawial pewne cykle zyciowe, rowniez zawarte w nim byly wszystkie kombinacje lancuchow DNA i RNA czlowieka.. to juz samo w sobie jest zastanawiajace! Tak samo jest zastanawiajace istnienie wielkich ich budowli.. egipskich piramid.. wielkich ksiag. Interpretacja kalendarza zapowiada - przeliczajac na nasz system kalendarzowy - na rok 2012 tzw "przejscie swiata, w kolejny wymiar swiata" (5 wymiar) - wedlug nich. "To co bylo zakopane zostanie odkopane". Podobnie czytalem o przepowiedniach Nostradamusa... i tu kolejne powiazanie do tej sprawy.. rowniez jego przepowiednie polegaly na zauwazeniu pewnych cykli zyciowych. Data nie jest zbyt jasnie okreslona (moze to byc w przedziale 2009-2012)... zdaniem jasnowidza ma nastapic rowniez przjescie ludzi w inny wymiar... nastapi EPOKA PRAWDY. Nostradamus byl bardzo zaglebiony w ewolucje swiadomosci ludzkiej - jak wiadomo! Kolejne powiazanie jest do Biblii: zmarli powstana z grobow.. to nawiazuje do przepowiedni Majów! Kolejnym ciekawym argumentem, ktory laczy to w pewien sposob w calosc jest to, iz na rok 2012 naukowcy spodziewaja sie przelotu wielkiego materotytu... i juz zaczely sie spekulacje czy przypadkiem nie zawadzi o Ziemie... prawdopodobnosc trafienia to: 1/1000 000. Ale nie tym sie przejmuja... Zastanawiaja sie mianowicie: jesli w nas nie trafi.. i przeleci blisko obok naszej planety... czy nie nastapi czasem przemagnetyzowanie biegonow Ziemi!? Strach pomyslec jakie to niesie ze soba konsekwencje. Wydaje mi sie ze temat jest wystarczajaco ciekawy.. zwlaszcza ze wiele faktow z roznych miejsc na Ziemi wiaze to w jakas sensowa calosc. Jestem ciekaw czy posiadacie podobne informacje i rowniez dostrzegacie ta sprawe. Mozliwe ze dowiem sie od Was cos jeszcze wiecej. Pozdrawiam wszystkich i biernie obserwuje Wasze wypowiedzi ma plaszczyznie naukowej jak i religijnej!
|
|
|
tzn. Wenus wykonane jakie ruchy, które będš zwiastować nadejcie końca epoki, ale szczerze mówišc niebardzo pamiętam jakie, musiałbym zajrzeć do ksišżki Geryla ;)
|
|
|
"Wenus wykonane jakie ruchy"
Wenus wykona, a nie wykonane ;)
|
|
|
"Wenus wykonuje wstecznš pętlę na prawo nad Orionem wiosnš i latem 2012 roku ne. Jest to przeciwny kod astronomiczny niż poprzedni. Wskazuje na katastrofalnš zmianę pola magnetycznego Słońca i Ziemii".
|
|
|
Ja uwazam, ze nie ma co panikowac. Takie zmiany pola magnetycznego ziemi mialy juz miejsce i nic sie wlasciwie nie stalo. Trudno rzeczywiscie wyobrazic sobie czy cos sie moze stac czy nie ale mysle, ze nie ma co panikowac.
[%sig%]
|
|
|
A nawet jeli, to co nam da panikowanie?
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Co sie przejmujecie :)Wazne jest Zeby zyc zgodnie z przykazaniami Bozymi i czcic Boga w naszym zyciu wtedy nie bedziecie sie az,tak bac "końca"ludzkoci czy własnego życia.
|
|
|
|
|
Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa. |
|
zaciekawił mnie ten kwadrion, co to za gociu i czemu udaje że jest gadzinš? ;-)
|
|
|
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
To bardzo trafne , bycie hybrydš tzn. ludzko-reptoidalnš czy gadziš może wyglšdać jak udawanie. w sumie to nie zależy mi na tym jak to wyglšda i nie chcę aby koncentrować sie na tym kim jestem tylko co piszę.Z punktu widzenia ludzi jestem , nie czarujmy sie Psychopatš lub osobš z nie prawidłowš osobowociš . Jako hybryda mam wiadomoć łšcznoci z kolektywem a jednoczenie zachowuje indywidualnoć. To niewygodne uczucie. Czuję sie wpakowany w czyje cialo z pewnym rodzajem amnezji. Przystosowałem sie jednak. Mogę naladować uczucia , bo wychowałem sie wród ludzi , mało tego mam satysfakcje w generowaniu miłoci co daje mi do mylenia. Gady napierajš na mnie z obszarów niewiadomych , poprzez sny lub stany wiadomoci . Za dużo tego aby tu opisać i mija sie z celem. Powinienem wejć na to forum jako człowiek , ale mam potrzebę dzielenia sie z wami moimi spostrzerzeniami , które odsłoniš trochę inny punkt widzenia. Rozmaitoć danych daje niektórym bardziej klarowny obraz rzeczywistoci , która w szumie dezinformacyjnym wytwarza wiele znieksztauceń.
|
|
|
Odbierz maila.
[%sig%]
|
|
|
KwadOrion, nie obra się, ale na jednej ze stron, które podał Dariusz, było rysunek jaszczura, i powiem szczerze, nie jestecie najpiękniejsi :P
nie no żartuje ;)
a na poważnie
to jak znalazłe się na Ziemii, czy twoi rodzice sš Ziemianami, tzn. ludmi?
i jeszcze jedno, z tego co czytam to plejadianie przedstawiajš was raczej jako te "złe" postaci, które nie majš specjalnie dobrych zamiarów wobec nas :/
|
|
|
jest taki bardzo stary film o jaszczurach który KwadOrion mimowolnie zgłębił z chodaka. Te obrazy głęboko się zapisały i rozwineły w jego podwiadomoci SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSsssssssssssssssssssssssssss.
|
|
|
|
|
|
hahahahaha Dariusz jak postem zajebie to już nic dodać nic ujšć :)
|
|
|
Co nie zmienia faktu, że KwadOrion jest prawdziwym jaszczurem wcielonym w ludzkie opakowanie.
[%sig%]
|
|
|
a więc Dariusz jeste już tego pewien?
czyżby KwadOrion wysłał ci co na maila co ciebie przekonało? ;>
bo do tej pory byłe raczej sceptykiem co do niego, a może po prostu le to odczytałem
|
|
|
ja nadal jestem sceptykiem co do jaszczurostwa kwadriona, zwłaszcza ze myli on pojęcia
|
|
|
Byłem sceptykiem, ale po dłuższym czasie zmieniłem zdanie.
Poczytałem, wczułem się (mam pewne zdolnoci) i stwierdziłem, że KwadOrion jest w jaki sposób podobny do mnie (nie nie, gadem nie jestem).
[%sig%]
|
|
|
Dariusz Wendołowski (---.chello.pl)
"Poczytałem, wczułem się (mam pewne zdolnoci) i stwierdziłem, że KwadOrion jest w jaki sposób podobny do mnie (nie nie, gadem nie jestem)."
heh a już mylałem, że więcej jest jaszczurów na forum ;)
hmm
a ciekawe czy przypadkiem ja nie jestem jakš istotš, ale nie człowiekiem ;)
pewnie nie, bo to się chyba czuje i wie?
a jeżeli nie?
:P
hmm no nic, może kto będzie kiedy umiał stwierdzić czy jestem ziemianinem czy nie ;)
może regresing odpowie mi na to (i inne) pytanie, a może KwadOrion ma takie zdolnoci, żeby mnie "przefiltrować"?
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 2036 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |