| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Witam Igorze zapomniales o odpowiedzi dla mnie pozdrawiam i dziekuje za odpowiedz ktorej mam nadzieje ze mi udzielisz.Jeszcze jedno kto mi jest pisany on czy jegostarszy brat
|
|
gwiazda581 |
|
Witam Jgorku
Mam pytanie czy mój znajomy Michał z młodości czasmi mysli o mnie
Czy Witold poznany 4 lata temu myśli o mnie ? .
|
|
|
Cześć Igor:)
Mam do Ciebie dręczące mnie cały czas pytanie.Czy ten facet którego teraz mam na myśli J, czy on naprawdę myśli o mnie tak jak mi mówi? A mówi w większości negatywne rzeczy. Nawet jak nie mówi to patrzy na mnie i czuję że ocenia. Non stop ocenia i nie mogę być sobą, mam wrażenie że muszę stale udawać. Boję się, bo powoli i ja się negatywnie nastawiam(a może już dawno jestem). Czy sprawia mu przyjemność wymienianie moich wad,wymienianie kto co mówi złego na mój temat(choć myślę,że naprawdę nie mają powodów mówić zle)... itd? Już nawet nie pytam czy mnie jeszcze kocha, bo napewno nie kocha mnie i nie lubi taką jaka jestem.Gdy ktoś kocha to przecież dodaje drugiemu człowiekowi skrzydeł, wspiera. Oświeć mnie Igorku czy to moja wina? Bo ja nie potrafię otworzyć się przed tym człowiekiem. Przecież ja też święta nie jestem, może zbyt nadwrażliwa, zawsze jest coś pośrodku,ale nie jest chyba ze mną tak zle jak on twierdzi.Powtarza mi coś, co powtarzał wkółko mój tata, że jestem beznadziejna-ale jak ktoś może uwierzyć w kogoś, skoro sam w siebie nie wierzy,więc słowami taty staram się nie przejmować i wciąż buduję wiarę w siebie.Ja wiem napewno że zasługuję na szacunek. Jak człowiek może mieć inspirację zmieniania się na lepsze, jeżeli druga osoba ma zamiar podkopać to w 5 minut. Może ja to wyolbrzymiam, ale mi naprawdę zaczyna to przeszkadzać. Bo ja chcę żyć z uśmiechem na twarzy i na luzie,żeby pózniej pomagać innym, a nie wciąż słyszeć nad uchem że życie jest twarde. Gówno prawda, życie jest piękne, tylko trzeba chcieć to zauważyć, a nie ciągle być sceptycznym. Gdyby nie to, to byłoby jak dla mnie naprawdę super. Bardzo proszę cię o odpowiedz Igorku, bo ja się pomału tu duszę, a potrzebuję przestrzeni:)
Pozdrawiam:)
|
|
|
Najgorzej jest jak ktoś za tobą lata i brzęczy jak mucha z zieloną dupą!
|
|
|
Igorku co oznacza ze odzyskam szczescie utracone???czy to jakis stary zwiazek czy poznam zupelnie kogos nowego???w jakich okolicznosciach i kiedy????tak bardzo pragne milosci i rodzinnego ciepla.pozdrawiam cieplo KASIA
|
|
|
Witam Igorze. Jest w moim życiu dwóch bardzo ważnych dla mnie mężczyzn- mój chłopak i przyjaciel do którego też coś czuje. Możesz mi powiedzieć, który z nich jest mężczyzną mojego życia i z którym będę szczęśliwa?
|
|
|
Igorze doradź mi czy mam już składać pozew o rozwód i ile będzie trwał proces czy będzie korzystny dla mnie i córeczki czy jeszcze kiedyś poznam normalnego partnera z którym ułożę życie...
danusia31
|
|
|
czy on zostanie moim mężem? czy nadal moge czuć się spokojna? Igorze komu moge ufac nawet nie wiem czy moge ufac tobie?
|
|
|
Witaj Igorze.
Od 9 lat jestem w stałym związku.
1)Czy ten związek przetrwa?
2)Czy weżniemy ślub?
3)Czy on(Robert) zacznie poświęcać mi więcej czasu?
Czekam na odpowiedz.
Pozdrawiam.
|
|
|
Witam Igor chciałam sie zapytac czy spotkam sie jeszcze z Rafałem a może jest ktoś inny mi pisany?
Powiedz proszę co karty mówią.
Biedny sie zdziwił ale odwdzięczył sie usmiechem :)
i podziękował
pozdrawiam
|
|
|
Jutro odpowiem na pytania.
Pozdrawiam
Igor
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Witam Igorze, zarejestrowałam się, bo nareszcie znalazł się człowiek, który pomaga ludziom znaleźć odpowiedź bezinteresownie. Zawsze jak słyszę o jasnowidzach,wróżbitach czy bioenergoterapełtach to nasuwa mi się pytanie za ile?:-)
Ja uważam, że jeżeli otrzymali taki dar od losu (Boga) bezinteresownie, czy innej subtelnej energii, to powinni też obdarowywać innych za "Bóg zapłać". Oczywiście nie moim zamiarem, jest ich osądzać. Po prostu tak to czuję.
I oczywiście mam do Ciebie pytanie. A dotyczy ono moich finansów. Czy zmienię pracę i kiedy? jeżeli tak, to czy będzie to dla mnie korzystne?
I jeżeli można mam jeszcze pytanie. Otóż powiedz co karty mówią na temat związku mojego syna, czy przypadkiem jego dziewczyna nie jest w ciąży?
Pozdrawiam
Awed
|
|
|
dziękujemy Igorku czekamy wszyscy z niecierpliwoscia..pozdrawiam
|
|
|
|||
|
Witam,
1.Kiedy nastąpi moje spotkanie z D.?
zalezy mi bardzo, a On nie chce.
2.Czy dobrze zrobie jezeli wyznam mu co czuje do niego. Jak On to odbierze?
Dziekuje.
|
|
|
Igorze
Poradź mi co robic z Murata nie zrezygnuje to jest miłośc mojego życia.Doradź mi co robic może możesz zajrzec jeszcze co z pracą uda mi się wychaczyc bo moje finanse sa w opłakanym stanie
|
|
Anka |
|
Witam Igorze! Bardzo prosze,napisz mi dlaczego mezczyzna,ktorego pokochalam nagle zniknal,czy bedziemy jeszcze razem? Dziekuje za odpowiedz.
|
|
|
Igorze w styczniu mialam wg Ciebie poznac faceta mi pisanego. Dzisiaj juz koncowka stycznia, czy poznalam? czy moze tylko widzialam? kiedy bede z nim blizej? bo kompletnie nie wiem o kogo chodzi.
Moglbys tez zerknac kiedy bede miala stala prace w moim zawodzie?
dziekuje
|
|
|
Od pół roku moja suczka choruje ,chyba lekarze nie bardzo wiedzą co jej jest . Obecnie jest leczona antybiotykiem ,czy wyzdrowieje? kiedy? czy bedzie mieć jeszcze szczeniaki?
gdzie szukać przyczyny choroby?
|
|
|
Witaj Igorku
Zajrzyj w karty proszę ile jeszcze muszę razy dostać od życia po głowie. Nie mam już sił na nic.
Żyć się odechciewa Mam dziś ogromnego doła i nie wiem jak z tego wyjść.
Nawet na cień uśmiechu nie mam sił :(
|
|
Aniele...Czy dasz rade ukryć pod swymi skrzydłami me łzy? |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |