Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Dziękuję panie Igorze za bardzo mądrą i trafną przepowiednię - on rzeczywiście woli być teraz sam. Mam nadzieję, że uda mi się zachować się rozsądnie i nie narzucać mu się. Pozdrawiam:)

http://s5.katsuro.pl/woo.php?id=21118

Witaj Jgorze czy mógłbyś mi powiedzieć coś o pracy mego męża, czy długo tam popracuje, czy dostanie awans, a może zmieni? Drugie jak widzisz jego uczucia do mnie, czy jest w stosunku do mnie fair, co myśli?

dziekuje Igorku nurtuje mnie to czy moj obecny partner Jacek to wlasciwy dla mnie partner???poniewaz nie uklada sie nam .czy spotkam na swej drodze prawdziwa milosc???cieplo pozdrawiam kasia

Witam Igorze. Nurtuje mnie jedno pytanie- Jak wypadne na turnieju o puchar prezesa pppn 24.01.2010. Jestem bramkarzem?

Witaj Igorze. Mam takie trzy ważne pytania do Ciebie. 1. Czy ja i mój chłopak w najbliższym czasie (np. wakacje) wyjedziemy zagranicę? 2. Czy dostaniemy tam dobrze płatną prace? 3. Czy będzie możliwość pozostania tam na stałe? Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam:)

...kraina cudów...

dobrze , hmmm a może mógłbyś mi powiedzieć czy w najbliższej przyszłości czyli w przeciągu 5 m-cy gdzie będę mieszkać ???

Witaj, chcialabym wiedziec czy w tym roku bede miala swoje mieszkanie, czy wyniknie cos wiecej z mezczyzna, ktory gosci w moim sercu i czy w najblizszych 2-3 miesiacach odezwa sie do mnie w sprawie pracy ? dziekuje i pozdrawiam

Igorku co tak dlugo milczysz???

Bardzo prosze odpowiedziec na pytania -czy bede jeszcze w stalym zwiazku? -kiedy bede miala nowa prace?

Witaj Igorze Proszę o odpowiedź. Czy Pan M jest uczciwy wobec mnie, czy warto z nim robić interesy, czy wyjdę na tym dobrze? Pozdrawiam

witaj Igorku co oznacza ze odzyskam szczescie utracone???czy to znaczy ze bede z bylym partnerem ?czy poprostu ze bede szczesliwa tak jak kiedys?z zupelnie nowym męzczyzna?czy z obecnym???bardzo ci dziekuje za dana mi odpowiedz?bardzo mocno pozdrawiam,acha a czy wiadomo kiedy nastapi moja zmiana pracy?jeszcze raz dziekuje KASIA

chcialam jeszce dodac ze jestes chyba bardzo dobrym czlowiekiem o szczerym sercu ,ze poswiecasz ludziom swoj czas i dpowiadasz na ich problemy,a przy tym pomagasz biednym kiedy my pozdrawiamy ich od ciebie .Milego dnia Kasia

No to jest pewne...i ta anielska cierpliwość do nas, to też jest godne podziwu:)

witam, czy mój związek z J. już sie wypalił, czy jednak wszystko sie jeszcze uda naprawić i będzie dla nas wspólny dalszy ciąg??

Igor Ratuj właśnie dostałam maila od Murata pisze że kocha kogoś innego i że się żeni. Jedyne czego teraz pragnę to nigdy się nie obudzic . On jes dla mnie jedynym sensem istnienia co robic????

Anka

Anja:
Igor Ratuj właśnie dostałam maila od Murata pisze że kocha kogoś innego i że się żeni. Jedyne czego teraz pragnę to nigdy się nie obudzic . On jes dla mnie jedynym sensem istnienia co robic????
To ty jeszcze nie wiesz jacy Turcy sa, ciesz sie bo Cie jeszcze w miare potraktowal :)

o ile się nie mylę to była wiadomośc do Igora a uogulnienia typu Turcy tacy są bardzo mi się nie podobają więc daruj sobie

Anka

Witam serdecznie. Proszę pomóż mi się dowiedzieć co się stało z kimś kto nie daje znaku życia od ponad miesiąca.Mieliśmy razem wyjechać na święta a on ot tak zaginoł.Zdarzało się to wcześniej ale był na internecie,teraz nie.Nie chcę robić głuchych tel.Lepiej dla mnie że go nie ma bo od 4 lat jesteśmy i nie jesteśmy razem ale pragne się tylko dowiedzieć czy on jest ok i co u niego( myślę że wyjechał) Z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam...

Pozdrawiam Agni...

witaj urodziłam sie w 16 lipcu 71 , jestem męzatka, spotkalam na swojej drodze mezczyzne ktorego wczesniej znałam , cos sie wydarzyło , czy bedzie to powazny zwiazek czy tylko przelotna znajomosc, jaki on mam stosunek do tego , jak sie potocza moje losy

Witam jestem tu nowa i również proszę o wróżbę :) Pierwsze pytanie: Szukam pracy czy uda mi się znaleźć coś lepszego od obecnego zajęcia tzn mam na myśli lepsze warunki na umowie i atmosferę pracy? Drugie pytanie: Czy uda mi się w tym roku w końcu związać z kimś na dłużej? Aktualnie jestem osobą samotną Z góry ślicznie dziękuję za odpowiedź