| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| silnik grawitacyjny. | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3788 |
|
Szukam osoby interesujące się sposobem podróżowania .
mam teorię na temat silnika grawitacyjnego, posiadam
kilka elementów do zbudowania go. Z zawodu jestem elektronikiem.
Posiadam generator funkcyjny , mogę mieć dostęp do rtęci metalicznej .
Szukam kontaktu na temat silnika a.g.
Marian.
|
|
|
Zatem reasumując struktura poszycia dołu pojazdu latającego musi być podobnie jak w Vahadłowcu ceramiczne - ceramiczne musi być całe na około ;)a nie tylko na spodzie jak w Wahadłowcu aby sie nie przepalił kiedy przechodzi przez warstwy atmosfery ;)
http://www.nasa.gov/externalflash/sts-121_front/index.html
Pozdrawiam
Igor
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Ale tak z innej beczki cały czas nurtuje mnie to pojęcie kształtu i próba zmuszenia oddziaływań słabych do do roboty, bo jeśli wziąć pod uwagę że właśnie te grupy oddziaływań mają największy potencjał to uznać należy, że do ich wzbudzania musimy używać minimalnych ilości energii lub nie używać energii wcale ;)
Nurtuje mnie jeszcze inna sprawa związana z Arką Przymierza,pomijając teorie na jej temat że mogła być promieniotwórcza, gdyby była ona idealnym instrumentem tworzącym próżnie to można by było powiedzieć , że udało się twórcom Arki stożyć telporter i materializator w jednym urządzeniu ;)
Pozdrawiam
Igor
ps. znowu wino się skończyło ;)
|
|
|
Co prawda nie o silniku grawitacyjnym, ale o anomaliach grawitacyjnych:
Cuda grawitacji u stóp Góry św. Anny
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Kwarc !
Stanowczo kwarc, i zjawisko piezoelektryczne. A to powoduje wlasnie zmiany w kwantograwitacji.
pozdro
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
A ja tak patrzę na to, co wcześniej napisałem i widzę cuda, grawitację (która nieubłaganie uziemia) i stopy Anny :)
Przepraszam za głupi komentarz, ale nie mogłem się powstrzymać :)
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
hahahahaha !
Cudowne stopy Sw. Anny !
A tak na powaznie, to znam wieletakich miejsc i niestety w wszystkich tych ktore odwiedzalem zachodzi zjawisko nie tyle jakiejs anomali grawitacyjnej o ile zludzenie optyczne. Nietety tak sie zdarza, ze jest takich miejsc naprawde wiele i wiele z nich odwiedzilem sam.
Osobiscie nie bylem w miejscowosci Ligota Dolna, okolice Góry św. Anny. Byc moze tam, rzeczywiscie zachodza i występują jakies anomalie grawitacyjne.
Jednak jak uczy mnie doswiadczenie najczesciej miewamy zludzenie optyczne i wydaje nam sie, ze pojazd, pilka, pileczka, walec, kolo, toczy sie "pod gore", gdy w rzeczywistosci stacza jak zwykle w dol. Najprosciej jest sprawdzic to za pomoca poziomicy.
pozdro
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
|||
|
No wiesz sam jak to bywa. Ja nie naleze do sceptykow, ktorzy wszystkiemu przecza, tylko do ostroznych, ktorzy wola podac jakas mozliwa przyczyne. Jak wiemy sa na ziemi miejsca, i jest ich tez wiele, gdzie rzeczywiscie dochodzi do roznych anomalii grawitacyjnych. Moze i tym razem. Tyle, ze najczesciej sa to znowu miejsca przy drodze....
..."Człowiek patrzy w przestrzeń, ale obraz zależny jest od wysokości, z której się patrzy. Przy dużej zmianie spadków drogi oko zostaje oszukane. Optycznie wydaje się, że jest pod górę, a geodezyjnie wychodzi, że jest z góry. Na razie sensacją na drodze karmią się kolejni kierowcy - pisze "Dziennik Wschodni""....
Pisze rowniez ten sam serwis STREFA ZERO.
http://www.strefazero.kkozle.pl/index.php?read=news&id=551
pozdro
|
|
|
Ano - do każdego przypadku należy podejść indywidualnie.
Ludzie zbyt często uogólniają i szufladkują.
Ja wypowiadam się z danej kwestii, dopiero gdy to zbadam.
Ludzie są dziwni, bo nie potrafią przyznać się do błędu i często kłamią z jakichś dziwnych względów.
Ale najgorsza jest polityka. Jest jakaś dyskusja o faktach, ale każdy mówi co innego - brzydzę się czymś takim.
Już od dziecka się dziwiłem, że ludzie kłamią - przecież to jest bez sensu, bo kłamstwo powoduje, że inni tracą czas, idąc w złym kierunku.
Tak trudno ludzi zrozumieć :/
Podobno jestem dziwny.
- Czy jest na tej planecie ktoś tak "dziwny" jak ja?
Szukam sobie podobnych i jestem bardzo samotny!!! :/
|
|
|
|||
|
|
|
|
"14 Czekamy wciaz"
wierze gleboko, ze nie na marne
|
|
|
|||
|
Latadło Grebiennikowa
Temat roku. Niewykluczone, że chodzi o najważniejszy wynalazek XX wieku. Zbudowane przez rosyjskiego badacza urządzenie podróżowało bezgłośnie i momentami było praktycznie niewidzialne, gdyż nie rzucało cienia na powierzchnię Ziemi. Eksperymentom z grawitoplanem towarzyszyły również zakłócenia w upływie czasu, a w trakcie doświadczeń dochodziło do niespodziewanych efektów. Np. w marcu 1990 r. wskutek złego ustawienia paneli antygrawitacyjnych aparat uniósł uczonego z Krasoobska nad kominy fabryczne Nowosybirska. Na szczęście nie doszło wtedy do katastrofy, a następnego dnia środki masowego przekazu doniosły o przelocie nad miastem UFO. To nie jest żadne science-fiction, mówimy o faktach. Sensacyjna publikacja Waldemara Gajewskiego.
Zapraszamy do lektury najnowszego, 200 numeru czasopisma Nieznany Świat 8/2007 (w sprzedaży od 20 lipca).
|
|
|
|||
|
Widziałem to Romanie, tam podobno pszczoły były pozamykane ponabijane na pręciki ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
A tak na marginesie typowy przykład bio grawitacji to stan kiedy ludzie opętani niekiedy unoszą się chwilę nad ziemią w takich stanach ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Ja uwazam, ze wszystkich lewitujacych i opetanych, oblakanych oraz nawiedzonych powinno sie (idac pszczol przykladem) ponawlekac na paliki i niechaj dokazuja. ;o)
A tak powazniej, to zarowno miotla, dywan, rydwan czy inny latajacy zaprzeg maja do siebie wlasnie to, ze wystepuja we wszystkich niemalze szerokosciach geograficznych i wszedzie dosiada tych rzeczy badz to czarnoksieznik, czarownik, mag, czarownica czy jakikolwiek adept czy uczen posiadajacy "magiczna formulke" (Abra kadabra - czyli otworz trupa). A wiec znow wola nad materia. ;o)
pozdro
|
|
|
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3788 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |