| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
witam Igor. chciałabym się dowiedzieć jaki będzie dla mnie ten rok? pozdrawiam
|
|
|
witaj Igor.
czy mógłbyś mi doradzić i podtrzymać na duchu, gdyż zamierzam otworzyć własny sklep z markową odzieżą damską,a może raczej zmienić lokalizację mojego sklepu i mam zamiar przenieść się z nim w nowe miejsce,bardziej do centrum miast i moje pytanie jest takie czy utrzymam się na rynku i przetrwam panujący obecnie kryzys ?
pozdrawiam
|
|
|
Igorku
kiedy poznam kogoś z kim na nowo stworzę rodzinę czy pisane mi jest samotne macierzyństwo i będę sama z córeczką....
dziękuje z pomoc w tej mojej trudnej sytuacji
danusia30
|
|
|
Igorze dales mi link do jakiejs wegierskiej piosenki?:D jak mam to rozumiec?:)
a moj czas nie nadszedl bo musze czekac na odpowiedz czy nie powinnam teraz wiedziec? chociaz nie rozumiem dlaczego nie moge wiedziec kiedy bede z facetem, bede miala mieszkanie oraz prawo jazdy:(
|
|
|
Igorze,nie odpowiedziales mi na moje pytanie z przed miesiaca ale ok jest juz nie aktualne poniewaz mezczyzna ten wrocil jednak do mnie:)
moje pytanie natomiast jets inne czy My mamy widoki na wspolna przyszlosc??? I czy on jest wobec mnie szczery???
dziekuje.
|
|
|
Drogi Igorze.
Jaki będzie powód rozpadu związku Szymona i Basi?
Pozdrawiam serdecznie.
|
|
|
Witaj Igorze! Chyba zapomniales o mnie :(
Powiedz mi prosze co mowia karty: kiedy pojawi sie i czy w ogole pojawi sie szansa na nasze spotkanie oraz czy jemu zalezy.
pozdrawiam
|
|
|
drogi igorze.nie wiem dlaczego komus zalezalo zeby sklocic mnie z ukochana osoba;dlaczego bez ukochanego jest tak zle czy prawda jest to ze on niekochal mnie ze chodzilo mu o pieniadze,czy wroci do mnie cziekuje za odpowiedz i pozdrawiam asia
|
|
gwiazda581 |
|
Hej Igorku!
Mam szansę na poznanie jakiegoś fajnego przyjaciela który odbiera na podobnych falach? Wszyscy wkoło głównie żyją materializmem i czuję się tak jakoś nie w klimacie, nie mam z kim, lub nie potrafię dzielić się tym, co mam w serduszku:)
Dziękuję:)
|
|
|
Witaj Igorze
Proszę abyś powiedział mi czy jest tak jak czuje że Murat jest tym jedynym mężczyzną w moim życiu? Ja czuje że tak. Bardzo go kocham i chce wiedziec co On czuje. Bardzo też chciełabym wiedziec czy będziemy miec dzieci.Jak będzie nam się układało wspólne życie i czy jest nam pisane wspólne życie? Oraz bardzo istotna dla mnie sprawa kiedy będziemy już razem. Bardzo proszę o odpowiedz
|
|
Anka |
|
ZAKLĘCIA
senna
Wczoraj o 17:49
Nie do jakiejś tylko do tej konkretnej ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
paolka262
Wczoraj o 22:56
A zadowolona byś była gdybym to twoje tajemnice komuś zdradzał ?
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Witam Cię Igorze.
Mam do Ciebie mała prośbę, czy mógłbyś sprawdzić w kartach czy zostanę zatrudniona w UG tam gdzie staram się o pracę. I czy to nastąpi w styczniu czy może dopiero w lutym?
Bardzo bym prosiła o rozpatrzenie mojej prośby i o odpowiedź.
Pozdrawiam
Edytka
|
|
|
|||
|
Igorze,dziękuję Ci bardzo,otworzyłeś mi oczy.Przeczuwałam to wszystko.Mam pytanie:Czy Jacek już nie ściągnął na siebie kłopotów? czy mąci tej Monice tak jak mi?czy On wobec wszystkich jest taki okrutny?Ciekawa jestem czy się odezwie..Dziękuję i pozdrawiam serdecznie .Jeszcze raz bardzo dziękuję
|
|
dorka |
|
|||
gwiazda581 |
|
Witaj Igorze:)
Czy mógłbyś mi powiedzieć;
1.jak się ułoży sprawa z pracą magisterską? mam problemy z promotorem i boję się czy uda mi się obronić w lipcu.
2. czy uda mi się dostać pracę w biurze nieruchomości?
|
|
|
Witaj Igorku:)
No jak tajemnica,to ok.
To powiedz mi czy ja i Szymon będziemy przyjaciółmi.
Dziękuję za odpowiedzi.
Pozdrawiam.
|
|