Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Szamot 18 godzin temu Każdemu się nieraz chce rzecz wiedzieć kiedy to ma miejsce ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA senna Wczoraj o 22:53 Bo nie zawsze jest czas i miejsce ;) Tarot kartami III miecze i Król Mieczy mówi uwarzaj na kłótnie z męzczyzną. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA naattaallkkaa Wczoraj o 22:48 Tarot kartami Cesarzowa III i Królowa Kijów mówi, że możesz śmiało podejmować decyzje osad na sprawy już masz właściwy ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA dorka Wczoraj o 18:27 Tarot mówi o nim kartami Wieża XVI i VII Pucharów jako o osobie co ma dziwaczne przyjemności, przekaż mu ode mnie, że musi się zmienić bo ściągnie na siebie kłopoty. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA chmurecek Wczoraj o 15:53 A co cię nurtuje ? Pozdrawiam Igor ps. Tarot kartami Król Kijów i VII Kijów mówi, że otrzymasz duża pomoc z zewnątrz.

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA PannaNikt Wczoraj o 10:05 A czym się różni prawdziwa miłość od szaleństwa, kiedy w jednym i drugim przypadku rozum zostaje wyłączony ? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Milutka Wczoraj o 14:11 Tarot kartami Głupiec XXII i IX Mieczy mówi, że ty Kochana cierpisz na chorobę wiecznego poszukiwacza ale Tarot kartami Rycerz Kijów i X Mieczy mówi, że niebawem nastąpi w twoim życiu istotna zmiana dzięki której wyrwiesz się z tego marazmu. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

witam Igorze, mam pytanie- czy moj nowy zwiazek ma szanse przetrwania czy znowu kolejny facet ma zamiar sie tylko zabawic moim kosztem? z gory dzieki za odpowiedz pozdrawiam cieplutko

najwazniejsze jest to,zeby nie zapomniec, ze jest sie czlowiekiem

ale powiedz mi czy tamten jest tego wart? naprawdę nie wiem co zrobic;( zostawic to tak jak jest czy zerwac;(

Igorze ale dlaczego nie chcesz odpowiedziec na moje pytania? Na klotnie uwazam:)

ZAKLĘCIA senna 9 godzin temu Jeszcze nie twój czas ;) Pozdrawiam Igor ps. na razie http://www.youtube.com/watch?v=GLrdbye5ZyQ ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

Witam Chciałabym dowiedzieć się czy zdam maturę w tym roku pozdrawiam

milego weekendu dla wszystkich :) Igor takie inne pytanie: od kiedy interesujesz sie tarotem? To Twoje hobby?

witaj panie Igorze,dziękuję bardzo za odpowiedz ale mam jeszcze jedno pytanie czy mam szansę znaleźć pracę pomimo że mam już trochę więcej niż 45 lat i czy nie zostanę przez środków do życia jak pomimo wszystko mąż mnie zostawi?Pozdrawiam gorąco.

Dziękuję Igorku za szybką odpowiedź. Gdybyś mógł to powiedz mi kiedy ta zmiana nastąpi. Ja powiem jeszcze, że moje problemy są związane z finansami... I czy to również się poprawi... Przepraszam, że tak marudzę, ale tak strasznie mi źle... Czekam na odpowiedź. Buźka

No nie zaprzecze, że zgłupiałam i pogubiłam sie w swojej dziwnej sytuacji i w tym wszystkim. Czy chciałes mi przez to dać do zrozumienia zebym sobie dała spokoj z Krzyskiem? pozdrawiam

Witam Igorze  Dziękuję za odpowiedz. Mam do Ciebie prośbę może sprawdził byś w kartach: 1. Jak postrzega mnie Darek F , co o mnie sądzi.? 2. Czy dostanę pracę w najbliższym czasie? 3. Czy to będzie praca na dany okres czy może na stałe.? POZDRAWIAM

Bardzo prosze o przybliżenie mi czy to chodzi o lipiec tego roku, w którym mam wyjść za mąż? Bo jestem bardzo zaskoczona poprzednią wróżbą. I kiedy poznam tego mężczyzne za którego mam wyjsc, a może chodzi o mojego obecnego partnera?

Drogi Igorze. Proszę odpowiedz mi na moje ostatnie pytanie. Bardzo Cię proszę. Dziękuję. Pozdrawiam.

bardzo dziekuje Igorku ,ja chcialabym sie dowiedziec czy mezczyzna z ktorym obecnie jestem Jacek czy to jest wlasciwy dla mnie partner ,bo nie za bardzo nam sie uklada ,czy ja spotkam na swej drodze kogos kto obdarzy mnie szczesciem i miloscia??? pozdrawiam cieplo Kasia