Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Kocham czarodziejke z Księżyca
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 175

co mam zrobic :( ???

whatever.....

...z marsa, olej ich, to ja jestem prawdziwy :/ Co za sukinkot sie podemnie dalej podszywa :// Czekaj palancie, policja jest już na twoim tropie, mam twoje ip bo admin mi podal, zaraz za to odpowiesz Precz z podszywaczem

.... z marsa łštwo nas rozpoznac on ma po "tomek" takie znaki ",.,," a ja takie ",.,." wiec nie słuchaj tego dziecka 15 letniego.

...okokok!! ale obje macie problem,jeden buja sie w kreskowce a drugiego jara udawanie....zeby sie tak ktos podemnie podszyl to jeszcze rozumiem;P w kazdym razie milej zabawy wam zycze!!

...z marsa, to jak już ten podszywacz się przyznał, to w takim razie możesz pomóc mi w stosunku co do tej kreskówki ???

tobie człowieku nic nie pomoze wiec wypad z mojego tematu [%sig%]

Założyłem ten temat, aby mi ktoœ pomógl, na dodatek doczepil sie do mnie jakiœ pajac, który udaje że jest mnš, a teraz na dodatek jeszcze kaze mi sie wynosic z mojego tematu !!! Buahahahahahaha Precz podszywaczu

całe życie z idiotami :/

czeœć!chciałam powiedzieć że macie ciekawe tematy!kłotnie czadowe!

:)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

:( [%sig%]

Pocišga mnie jej bluzeczka.. i te wystajšce jędrne suteczki, a jaka ona jest szczuplutka :)))))))

a ja kocham reksia i co?

Dobra, już koniec tych jaj. Jak chcecie możecie sobie ze mnie żartować joke joke joke Ale WARA palanty od mojej Czarodziejki. Niedawno znalazłem adres tej wytwórni z TOKYO i posłałem w przetłumaczeniu na jezyk japoński jej życzenia. Już mija 4 dzień a ona mi nawet nei odpisała :///

człowieku idz sie leczyc bo jakbym cie dorwał to bys do konca zycia z protezš chodził. Rozumiesz??? [%sig%]

Matko!!!skonczcie wreszcie oboje!!!!

A ta jak wam się podoba? [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

jakas malowana lala. wole skromnie i nie jest w moim typie [%sig%]

matko darek coz to za okropna baba?...ups;Pmam nadzieje ze to nie twoja wybranka czy cos w tym rodzaju;P?

ja mam kilka odcinków na VHS moge sie z tobom podzielic jeœli chcesz, ale to nie bedzie za darmo, zeby se nie myœlał!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 175
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.