| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Kocham czarodziejke z Księżyca | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 175 |
|
...z marsa, olej ich, to ja jestem prawdziwy :/
Co za sukinkot sie podemnie dalej podszywa ://
Czekaj palancie, policja jest już na twoim tropie, mam twoje ip bo admin mi podal, zaraz za to odpowiesz
Precz z podszywaczem
|
|
|
.... z marsa łštwo nas rozpoznac on ma po "tomek" takie znaki ",.,,"
a ja takie ",.,." wiec nie słuchaj tego dziecka 15 letniego.
|
|
|
...okokok!! ale obje macie problem,jeden buja sie w kreskowce a drugiego jara udawanie....zeby sie tak ktos podemnie podszyl to jeszcze rozumiem;P
w kazdym razie milej zabawy wam zycze!!
|
|
|
...z marsa, to jak już ten podszywacz się przyznał, to w takim razie możesz pomóc mi w stosunku co do tej kreskówki ???
|
|
|
tobie człowieku nic nie pomoze wiec wypad z mojego tematu
[%sig%]
|
|
|
Założyłem ten temat, aby mi kto pomógl, na dodatek doczepil sie do mnie jaki pajac, który udaje że jest mnš, a teraz na dodatek jeszcze kaze mi sie wynosic z mojego tematu !!! Buahahahahahaha
Precz podszywaczu
|
|
|
czeć!chciałam powiedzieć że macie ciekawe tematy!kłotnie czadowe!
|
|
|
:)
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Pocišga mnie jej bluzeczka.. i te wystajšce jędrne suteczki, a jaka ona jest szczuplutka :)))))))
|
|
|
Dobra, już koniec tych jaj. Jak chcecie możecie sobie ze mnie żartować joke joke joke
Ale WARA palanty od mojej Czarodziejki. Niedawno znalazłem adres tej wytwórni z TOKYO i posłałem w przetłumaczeniu na jezyk japoński jej życzenia. Już mija 4 dzień a ona mi nawet nei odpisała :///
|
|
|
człowieku idz sie leczyc bo jakbym cie dorwał to bys do konca zycia z protezš chodził. Rozumiesz???
[%sig%]
|
|
|
A ta jak wam się podoba?
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
jakas malowana lala.
wole skromnie i nie jest w moim typie
[%sig%]
|
|
|
matko darek coz to za okropna baba?...ups;Pmam nadzieje ze to nie twoja wybranka czy cos w tym rodzaju;P?
|
|
|
ja mam kilka odcinków na VHS moge sie z tobom podzielic jeli chcesz, ale to nie bedzie za darmo, zeby se nie mylał!!!
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 175 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |