Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
miłość
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 222

miłość - taka prawdziwa co nie daje spać. jak to można wytłumaczyć? wiem wiem temat troche z innej beczki, nie ale jest dużo rzeczy które trudno wyjaśnić, nie tylko problem (?) Boga, UFO i kosmosu

Niestety nie. :( Po prostu kilka dni wytchnienia, bo wrzesień to ciężka orka się zapowiada...

Po tym boomie już nie ma wolnego

http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=1392479&ticket=4070617519511254%2Bhud7JM1vcpSlY3go8vD%2FzCprHBIgQlgaINx8ZEjn%2BDWIWLCZGAmsnTyz7limiLgv%2FvrAtyeSPMAttcn3PJgGz%2F56iKP9oFn8hpFOBGcXLe7GjoiA%2F2EnMtvQalGwlMv polecam link, troche dlugi ale to wina wp

Faktycznie długi, a artykuł wcale nie jest odkrywczy - polecam książkę "Płeć mózgu", bodajże sprzed 30 lat....

widze Winter że nie masz odwagi odpowiedzieć mi na pytanie. Czy jest dla Ciebie za trudne?

Są dla mnie tym czym jest rodzina. Tak , zdecydowanie , nie ma kobiet geniuszy. Czy nie o tym mówię od połowy wątku ? Heil !

A czym jest dla Ciebie rodzina?

no ale przeciez są kobietami!! roznią się dla Ciebie od tych innych kobiet?

no co Winter nie znasz odpowiedzi na to?

Niczym się nie różnią Heil !

a ciekawe czy Twoija rodzina o tym wiem.......

O czym wie ? NIe traktuje ich inaczej niż nikt inny. To co uważam, to moja sprwa , a zachowuj się bardzie fair wobec wszystkich niż większość.

Bardziej fair? Czy bardziej fair jest wyzywanie kobiet? czy może uważanie siebie za Boga? nie wiem jak postępujesz w życiu. Al ejeśli nie kierujesz się uczuciamyi wyższymi to tylko dla siebie jstes fair Winter... Pozdrawiam :) trzymajcie się cieplutko :)

Kieruje się uczuciami wyższymi , ale nie robię nkomu krzywdy. Jestem miły , uprzejmy. Nie krzywdzę też nikogo uważając się za boga , za lepszego od nich. Kobiet nie wyzywam , stwierdzam fakt jedynie , żę nie ma wśród kobiet geniuszy. Czy jest to obrażanie ?

w jakimś stopniu po takich slowach kobiecie jest przykro.:( A czym są dla Ciebie uczucia wyżesze?Winter ile TY masz lat?

Well ,well ,well , po pierwsze : nie wiem ile ty masz. Mam obnażać wiedzę o sobie przed przeciwnikiem , hę ? Uczucia wyższe to dla mnie poczucie jedności ze starożytnymi mędrcami , bogami i duchami , dążę do tej jedności. Nazywa to się joga - fuzja , zjednoczenie.Celem jest stanie się faktycznym bogiem. Nie jest to ścieżka dla kobiet. ( Oczywiście mówię o raja-yodze , jedynej prawdziwej jodze , wywodzącej się z indii przedaryjskich i nie mającej nic wspólnego z ćwiczeniami fizycznymi )

"w jakimś stopniu po takich slowach kobiecie jest przykro" A g#@no mnie to obchodzi ; ) .....

This @!#$ is walking around me ; ) ; ) ; ) ; ) .....

wow uważasz mnie za przeciwnika? Ja pierwsza zapytałam o wiek. Boisz się przyznać? Czy zastanawiasz się do jakiej cyfry skłamać? No własnie co Cię mogą obchodzić uczucia innych.....przecież to dla Ciebie nie jest wazne.-prymitywny poglad. a czyli mówisz że CIę to g....... obchodzi to jest dla Ciebie uprzejmość?W taki sposób pokazujesz jaki jestes miły? wow fajne sposoby może z nich skorzystam.......

To , że mnie to nie obchodzi nie znaczy, że jestem nieuprzejmy. Chcesz to skorzystaj. Dlaczego miałbym skłamać ? Po co ? PO prostu nie widzę potrzeby aby ujawniać liczby swych lat. Mam tyle lat na ile wyglądaja moje wypowiedzi. : )
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 222
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.