| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| miłość | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 222 |
|
miłość - taka prawdziwa co nie daje spać. jak to można wytłumaczyć? wiem wiem temat troche z innej beczki, nie ale jest dużo rzeczy które trudno wyjaśnić, nie tylko problem (?) Boga, UFO i kosmosu
|
|
|
Niestety nie. :( Po prostu kilka dni wytchnienia, bo wrzesień to ciężka orka się zapowiada...
|
|
|
|
|
|
Faktycznie długi, a artykuł wcale nie jest odkrywczy - polecam książkę "Płeć mózgu", bodajże sprzed 30 lat....
|
|
|
widze Winter że nie masz odwagi odpowiedzieć mi na pytanie. Czy jest dla Ciebie za trudne?
|
|
|
Są dla mnie tym czym jest rodzina.
Tak , zdecydowanie , nie ma kobiet geniuszy. Czy nie o tym mówię od połowy wątku ?
Heil !
|
|
|
no ale przeciez są kobietami!! roznią się dla Ciebie od tych innych kobiet?
|
|
|
O czym wie ? NIe traktuje ich inaczej niż nikt inny. To co uważam, to moja sprwa , a zachowuj się bardzie fair wobec wszystkich niż większość.
|
|
|
Bardziej fair? Czy bardziej fair jest wyzywanie kobiet? czy może uważanie siebie za Boga? nie wiem jak postępujesz w życiu. Al ejeśli nie kierujesz się uczuciamyi wyższymi to tylko dla siebie jstes fair Winter...
Pozdrawiam :) trzymajcie się cieplutko :)
|
|
|
Kieruje się uczuciami wyższymi , ale nie robię nkomu krzywdy. Jestem miły , uprzejmy. Nie krzywdzę też nikogo uważając się za boga , za lepszego od nich. Kobiet nie wyzywam , stwierdzam fakt jedynie , żę nie ma wśród kobiet geniuszy. Czy jest to obrażanie ?
|
|
|
w jakimś stopniu po takich slowach kobiecie jest przykro.:( A czym są dla Ciebie uczucia wyżesze?Winter ile TY masz lat?
|
|
|
Well ,well ,well , po pierwsze : nie wiem ile ty masz. Mam obnażać wiedzę o sobie przed przeciwnikiem , hę ?
Uczucia wyższe to dla mnie poczucie jedności ze starożytnymi mędrcami , bogami i duchami , dążę do tej jedności. Nazywa to się joga - fuzja , zjednoczenie.Celem jest stanie się faktycznym bogiem. Nie jest to ścieżka dla kobiet.
( Oczywiście mówię o raja-yodze , jedynej prawdziwej jodze , wywodzącej się z indii przedaryjskich i nie mającej nic wspólnego z ćwiczeniami fizycznymi )
|
|
|
"w jakimś stopniu po takich slowach kobiecie jest przykro"
A g#@no mnie to obchodzi ; ) .....
|
|
|
wow uważasz mnie za przeciwnika? Ja pierwsza zapytałam o wiek. Boisz się przyznać? Czy zastanawiasz się do jakiej cyfry skłamać?
No własnie co Cię mogą obchodzić uczucia innych.....przecież to dla Ciebie nie jest wazne.-prymitywny poglad.
a czyli mówisz że CIę to g....... obchodzi to jest dla Ciebie uprzejmość?W taki sposób pokazujesz jaki jestes miły? wow fajne sposoby może z nich skorzystam.......
|
|
|
To , że mnie to nie obchodzi nie znaczy, że jestem nieuprzejmy. Chcesz to skorzystaj.
Dlaczego miałbym skłamać ? Po co ? PO prostu nie widzę potrzeby aby ujawniać liczby swych lat. Mam tyle lat na ile wyglądaja moje wypowiedzi. : )
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 222 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |