Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Kobiety
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 340
Poprzednia strona | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | .. | 16 | 17 | Następna strona

Witam wiele z was zada mi pytanie co majš kobiety do tego tematu, otóż to Kobiety majš w sobie Magie , tajemniczoœć i wielkie piękno. A najważniejsze co posiadajš to Miłoœć. Nie jeden zakochał się w nich jak w Syrenach. Czy my Faceci dostrzegamy tš Magie . Jak najbardziej prosze o wypowiedz :D Kobiety Bardzo mile widziane . Pozdrawiam i prosze o uzupełnienie mnie na Temat Kobiet!!

Ty chcesz być jego dzieckiem??!! Nieeeeee... :D:D:D:D:D

AAAAAAa... jeœli tak to ok... Tylko bedziesz dzieckiem z próbówki :D

Co w wieku 24 lat mam być już po rozwodzie za wczeœnie:-D A ile starsi za ciebie chcš mam tam troche grosza na koncie:-D

No a jaki mam wybór ??? Przecież 13-latka i 30-latek to tak jakoœ nie bardzo=(((

Dobra, re-liqio się nie odzywa... nie podobajš mu się nasze żarty... :P No to mów!!! Kobieta nr. 1 nr. 2 czy może nr.3 :P

Nie wiem możesz mnie porwać dla okupu a potem się zobaczy=]

No tak... :D Ale on nie ma 30 lat :D Ma "24"? A ja 16!!!! :( 8 lat różnicy... Co za pechhh... :((((((((( ;)

Wcišż pozostaje jedna nadzieja... Może on lubi młodszeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!??????? :D:D:D:D:D:D

ehh... A ja mam szczęœcie... Poznałam w szpitalu 18-latka, polubiliœmy się, wymieniliœmy tel i on teraz do mnie zarywa (a ma dziewczynę) sms-ami "wiesz ja cię lubie a może nawet...dobra nic nie piszę bo napiszę za dużo, papa buziaki"

Koriss niewybieram,żadnej z twojej oferty w końcu trochę się postaram i znajdę tš jedynš:-) Ide dziewczyny bo musze sobie zrobić piersi z kurczaka i zmieńcie temat bo re-ligio to nieodpowiedni temat:-) Nara

Wow... :P Faaaaaaaajnie masz :) Ja już mam chłopaka :P Ale mieszkamy strasznie daleko siebie (Cała polska) więc wštpie czy to wszystko wypali :( (Ale zawsze moge miec dwóch :P:P:P)

oh... odszedł=[ co teraz poczniemy ????????????????????????????

Nie wiem... :(( Wcišż nie napisał, czy woli młodsze :((((((((( Czyba nic z tego nie wyjdzie :((((((( Będę musiała się zadowolić jednym chłopakiem :(((((

zobacz na poprzedniš stronę...może coœ wywnoskujesz

nic nie wywnioskowałam-czekam na podpowiedŸ ;)

Koriss jak będziesz miała 18 lat to się odezwij Naprawde Nara bo już się pieczš piersi i musze pilnować:-D

Anita, masz coœ w skrzynce (e-mail).

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

"... czekam na tš jedynš..." Przykre ale prawdziwe=( ChodŸ stworzymy temat "Re-liqio:mój ideał mężczyzny"???=]

Dariusz czy na tym zdjęciu to ty ??????????????

:[ -obraziłam się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D Taki jesteœ? Taki jesteœ? :P:P:P:P:P wtedy już nie bede chciała mieć 26 latka :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Będziesz za stary :P:P:P:P:P HAHAHAHAHHAHAHA Piersi mu się pieczš :D:D:D:D:D:D:D:D:D W słońcu na plaży :D:D:D:D:D:D:D:D:D Dobra, kończmy temat o re-ligio/re-liqio -nie wiem jaki masz nick bo nie widać :D Porozmawiajmy o czymœ innym :]
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 340
Poprzednia strona | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | .. | 16 | 17 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.