| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Pozegnanie | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 205 |
|
Moi kochani!!!
Chcialbym sie z Wami pozegnac. otoz na okolo cztery tygodnie jade zagranice. Dlatego tez, pragne powiadomic o tym, kazdego czlonka forum:-) Wiem, temat niezgodny z tematyka forum, ale chce o tym powiadomic to grono, z ktorym tak mile i ciekawie spedzam czas:-)
Dlaczego tak wczesnie? Lepiej wiedziec z odpowiednim wyprzedzeniem. Jestescie dla mnie jak rodzina. Sa osoby, z ktorymi sie nie zgadzam itp, jak rowniez bywalcy, ktorzy podzielaja moje zdanie. Wam wszystkim, moi kochani, chce zyczyc udanych wakacji/urlopu/lata.
Wiem, ze odpowiedza na ten temat nieliczni, ale chce PODZIEKOWAC WSZYSTKIM.
Zauwazcie, ze jestesmy jednoscia. Moim marzeniem jest, by na tym NASZYM forum nie bylo klutni, tylko kulturalna wymiana zdan:-)
Nie bedzie mnie z Wami jakis czas, ale zawsze bede z Wami myslami.
3majcie sie
|
|
|
Mandaryna to pasztet. Wiem że to obraliwe i nie powinno sie takich rzeczy mówic publicznie ale to pasztet jaki nic a jej muzyka jest o kant czego bez kantów.
To jest żałosne i pozbawione jakiegokolwiek polotu. Ale polska taki naród że wzystko co najgłupsze ma największy popyt. Pewnie sie naraziłem komu ale trudno. Bluzgac bluzgać...
[%sig%]
|
|
|
Mandaryna i Doda Elektroda. Fajny zgrabny, silikonowy duecik:))) Ktoremu wroze oczywiscie sukces na miare Madonny
|
|
|
tiaaa...ty muzykczemu jej tak bronisz?? czyżby był jej fanem?
ZAZDRONI?nie bšd mieszny....ona gorzej piewa niż mój tata jak się kšpie...no przepraszam ale ona po prostu ma taki mdły głos i przerobiony komputerowo..
|
|
|
No, łezka sie w oku kręci. To powiadomienie o wyjedzie to bardzo miła rzecz,
a jeszcze fajniej dowiedzieć się, że tko Cie traktuje jak rodzinę. To miłe.
Haghi, osobicie życzę Ci szalenie udanych wakacji, odpowiedniej pogody w odpowiednim czasie, no i zdrówka (uważaj z kšpielami słonecznymi : )
PS. Mandaryna i Doda nie zyskajš wielkiej sławy, choćby nawet z Madonnš w tercecie piewały.
Pozdrowionka. MareM
|
|
|
Za dodš nie przepadam, ponieważ znam jš i wiem, że jest chamska - w życiu publicznym, jak i prywatnym. Jeżeli chodzi o Mandarynę, to jest to osoba zrównoważona, miła o przyjemnym nastawieniu do ludzi i wiata.
Przykro mi, że Jš tak mieszacie z błotem. Ona nie jest mciwa w przeciwnieństwie do Dody.
A jeli chodzi o sławę to Mandaryny płyty sp[rzedajš się nawet w Nowej Zelandii.
papa
|
|
|
Dzieki MareM Tobie rowniez zycze udanych i wesolych!!! wkacji:)
|
|
|
ja mam codziennie start nowego dnia o 6:) cholera moze wkoncu sobie pospie;)
|
|
|
nio...ja jutro musze wstać o szóstej rano bo wyjeżdżam na tydzień do lublina:/
|
|
|
he ale tylko jutro a ja tak mam prawie codziennie. Procz niedziel:) w tym nie zawsze
Czyli nie bedzie Cie tydzien online?:(
|
|
|
niestety nie będzie mnie przez tydzień...pewnie niektórych to ucieszy:)
|
|
|
nio mnie na pewno to nie ucieszy. Bede tesknic:) A wiesz ile zaleglosci bedziesz miala?
|
|
|
Ojej, to w temacie "deja vu" bez Moniki dopiero zrobi się bałagan :-)
|
|
|
Heyo! Yeyku, rzuciłam jednym słowem co o Mandarynie, a ja tu widzę, że istna burza się rozszalała :) Nie dziwić się. Silikon i już.
Haghi jeste pewny, że chcesz, żebym zapiewała? :)
Ja też wyjeżdzam :( Już w rodę albo czwartek :( Będę bardzo za Wami płakusiać i tęsknić... :( :*
|
|
|
Muzyk, mam propozycję. Kiedy zostaniemy sami w tym temacie, to możemy pogadać o myzyce. Siedzę w tym troszkę, kocham muzykę i chętnie pogadam nie tylko o Mandarynie. Wchodzisz w to?
Pozdrawiam. MareM.
|
|
|
MareM ja moge pogadać. Slucham metalu, ale mam rowniez wyrobione zdanie o innych 'typach' muzy:)))
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 205 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |