Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Pozegnanie
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 205

Moi kochani!!! Chcialbym sie z Wami pozegnac. otoz na okolo cztery tygodnie jade zagranice. Dlatego tez, pragne powiadomic o tym, kazdego czlonka forum:-) Wiem, temat niezgodny z tematyka forum, ale chce o tym powiadomic to grono, z ktorym tak mile i ciekawie spedzam czas:-) Dlaczego tak wczesnie? Lepiej wiedziec z odpowiednim wyprzedzeniem. Jestescie dla mnie jak rodzina. Sa osoby, z ktorymi sie nie zgadzam itp, jak rowniez bywalcy, ktorzy podzielaja moje zdanie. Wam wszystkim, moi kochani, chce zyczyc udanych wakacji/urlopu/lata. Wiem, ze odpowiedza na ten temat nieliczni, ale chce PODZIEKOWAC WSZYSTKIM. Zauwazcie, ze jestesmy jednoscia. Moim marzeniem jest, by na tym NASZYM forum nie bylo klutni, tylko kulturalna wymiana zdan:-) Nie bedzie mnie z Wami jakis czas, ale zawsze bede z Wami myslami. 3majcie sie

Mandaryna to pasztet. Wiem że to obraŸliwe i nie powinno sie takich rzeczy mówic publicznie ale to pasztet jaki nic a jej muzyka jest o kant czegoœ bez kantów. To jest żałosne i pozbawione jakiegokolwiek polotu. Ale polska taki naród że wzystko co najgłupsze ma największy popyt. Pewnie sie naraziłem komuœ ale trudno. Bluzgac bluzgać... [%sig%]

Mandaryna i Doda Elektroda. Fajny zgrabny, silikonowy duecik:))) Ktoremu wroze oczywiscie sukces na miare Madonny

tiaaa...ty muzykczemu jej tak bronisz?? czyżbyœ był jej fanem? ZAZDROŒNI?nie bšdŸ œmieszny....ona gorzej œpiewa niż mój tata jak się kšpie...no przepraszam ale ona po prostu ma taki mdły głos i przerobiony komputerowo..

No, łezka sie w oku kręci. To powiadomienie o wyjeŸdzie to bardzo miła rzecz, a jeszcze fajniej dowiedzieć się, że tkoœ Cie traktuje jak rodzinę. To miłe. Haghi, osobiœcie życzę Ci szalenie udanych wakacji, odpowiedniej pogody w odpowiednim czasie, no i zdrówka (uważaj z kšpielami słonecznymi : ) PS. Mandaryna i Doda nie zyskajš wielkiej sławy, choćby nawet z Madonnš w tercecie œpiewały. Pozdrowionka. MareM

Za dodš nie przepadam, ponieważ znam jš i wiem, że jest chamska - w życiu publicznym, jak i prywatnym. Jeżeli chodzi o Mandarynę, to jest to osoba zrównoważona, miła o przyjemnym nastawieniu do ludzi i œwiata. Przykro mi, że Jš tak mieszacie z błotem. Ona nie jest mœciwa w przeciwnieństwie do Dody. A jeœli chodzi o sławę to Mandaryny płyty sp[rzedajš się nawet w Nowej Zelandii. papa

Dzieki MareM Tobie rowniez zycze udanych i wesolych!!! wkacji:)

Starting up a brand new day... [%sig%]

ja mam codziennie start nowego dnia o 6:) cholera moze wkoncu sobie pospie;)

nio...ja jutro musze wstać o szóstej rano bo wyjeżdżam na tydzień do lublina:/

he ale tylko jutro a ja tak mam prawie codziennie. Procz niedziel:) w tym nie zawsze Czyli nie bedzie Cie tydzien online?:(

niestety nie będzie mnie przez tydzień...pewnie niektórych to ucieszy:)

nio mnie na pewno to nie ucieszy. Bede tesknic:) A wiesz ile zaleglosci bedziesz miala?

Ojej, to w temacie "deja vu" bez Moniki dopiero zrobi się bałagan :-)

ktos przejmnie 'wladze', nie martw sie:)

Heyo! Yeyku, rzuciłam jednym słowem coœ o Mandarynie, a ja tu widzę, że istna burza się rozszalała :) Nie dziwić się. Silikon i już. Haghi jesteœ pewny, że chcesz, żebym zaœpiewała? :) Ja też wyjeżdzam :( Już w œrodę albo czwartek :( Będę bardzo za Wami płakusiać i tęsknić... :( :*

na ile i gdzie?

A ja zostaje i dalej będę wam dupę truł !!! Buahahahah

cholera:)))))

Muzyk, mam propozycję. Kiedy zostaniemy sami w tym temacie, to możemy pogadać o myzyce. Siedzę w tym troszkę, kocham muzykę i chętnie pogadam nie tylko o Mandarynie. Wchodzisz w to? Pozdrawiam. MareM.

MareM ja moge pogadać. Slucham metalu, ale mam rowniez wyrobione zdanie o innych 'typach' muzy:)))
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 205
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.