| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Disclosure Project-Project Ujawnienie...Dla tych ktorzy nie wierza/wiedza | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 219 |
|
Witajcie!
Nie bylo mnie dlugo z wielu powodow, ale i tez dlatego, ze wiele tematow sie juz powtarza, i dyskutowanie po kilka razy o tym samym to nie dla mnie. Nie wiem, moze powinienem, ale nie mam sil :o). Wpadam wiec tylko czasami i poczytam co nowego.
Przegladajac niektore tematy, czytajac niektore teksty nie tylko na tym forum, ale i ogolnie na necie poraza mnie sceptycyzm i podejscie do spraw zwiazanych z Istotami Pozaziemskimi, do spraw potocznie zwanych Sprawami UFO.
Dlatego postanowilem zamiescic tutaj ponizsze linki. Jest jeden problem, mianowicie te strony sa tylko po angielsku. Szukalem czegos w jezyku polskim ale niestety, za duzo tego nie bylo.
Pierwszy adres jest to strona glowna projektu zwanego "Ujawnienie". Jest to grupa ludzi ktora od kilku juz lat stara sie wyjawic na swiatlo dzienne, ujawnic swiatu ze ludzkosc od lat kontaktuje sie z roznymi cywilizacjami w wszechswiecie. Tzw. "Rzady Cienia", czyli zbiorowisko cwaniakow na wysokich stolkach (o kim mowa bardzo dobrze wiemy) z roznych panstw, od lat wciskaja nam kit o tym ze nic nie ma. Juz spokojnie od ponad 50-ciu lat moglibysmy zyc na wspanialej, pieknej nie zatrutej i nie poniszczonej ziemi, wszystkie technologie ktore dotychczas widzielismy tylko w filmach SF juz dawno istnieja. Ale niestety oni trzymaja to tylko dla siebie. Natomiast wola wykorzystywac do samego konca nasza Ziemiem i zatruwac reszte swiata, czerpiac z tego kozysci (tu tez wiadomo co mam na mysli, szanowny pan prezydent Bush i jego wspaniala demokracja czyt. wojny, przemoc i doprowadzenie do upadku swiatowej gospodarki).
Pod adresem drugim sa zamieszczone linki do plikow wideo z konferencji prasowej ktora odbyla sie w roku 2001, kiedy administracja rzadowa majaca odtajnic akta dotyczace UFO (jest zasada ze po 50-ciu latach dokumenty traca swoja tajnosc i moga zostac wydane na swiatlo dzienne), lecz niestety swiat uslyszal tylko stara spiewke, szczegolnie w sprawie Roswell...to byl tylko balon meteorologiczny....tak, a ja jestem Obi Wan Kenobi :o) A wiec caly Project Disclosure wtedy wlasnie zaczal dzialac na wysokich obrotach i caly czs sie stara. Dalej o konferencji, a wiec organizatorem jej jest szef projektu Dr. Steven Greer, ktory wraz z cala grupa przez kilka lat szukal swiadkow i chetnych do poswiadczenia wszystkiego tego, co rzad ukrywa. I udalo mu sie. bazujac na danych z 2001 roku zebral ponad 400 swiadkow gotowych skladac zeznania przed kongresem Stanow Zjednoczonych. Wsrod tych ludzi sa wojskowi i byli wojskowi, pracownicy rzadu i innych sluzb w USA. Na konferencje zostalo zaproszonych ponad 20 gosci. Kazdy z nich zarzekal sie ze mowi prawde i przysiegal powiedziec prawde przed kongresem. Sa wsrod nich ktorzy osobiscie byli i widzieli momenty w ktorych "obcy" neutralizowali glowice jadrowe w amerykanskich bazach. Sa swiadkowie ktorzy widzieli wiele rodzajow statkow "obcych", sa tez tacy, ktorzy widzieli ich na zywo (jeden ze swiadkow poswiadcza ze do teraz jest znanych na ziemi ponad 50 ras istot) i ktorzy moga poswiadczyc ze od lat na ksiezycu (po jej ciemnej stronie) sa bazy.
A wiec nie wiem czy po obejzeniu tego dokumentu ktos jeszcze bedzie wygadywal slowa typu "a wez sie jeb*** lub pier****** glupoty lub idz sie lecz". Bo wiele razy w przeszlosci doswiadczalem tego...ale co tam, nie ruszalo mnie to. Mowilem tylko, poczekaj a zobaczysz...jeszcze troche i caly swiat zobaczy.
Niestety, jak juz wspomnialem wczesniej jest to po angielsku i dlatego nie wszyscy zrozumieja :o/, a chcialbym. Jesli by ktos znalazl jekies napisy do tego dokumentu to niech poinformuje o tym tu na forum, zeby wszyscy mogli to obejzec. Sam chcialbym to przetlumaczyc ale ufffff...zajeloby mi to wieki.
A wiec oto adresy:
http://www.disclosureproject.com/ -strona glowna projektu
http://www.netro.ca/disclosure/npccmenu.htm -linki do filmikow w roznych wielkosciach i jakosciach
Jesli ktos jest chetny na sciagniecie torrenta z jakoscia divix-owa to smialo, piszcie na maila.
Pozdrawiam wszystkich i zycze otwartosci umyslu. Niech swiatlosc i milosc bedzie z nami!!
P.S. I nie zycze sobie zadnych komentarzy wielkich madrych i uczonych glow ze co to za stylistyka pisowni, co to za bledy lub inne tego typu duperele...nie po to tu sie ludzie spotykaja by nawijac o jezyku polskim lub wytykac sobie inne bledy i ogolnie sie klocic, tylko po to by dyskutowac i wymieniac poglady o zagadnieniach jakie znajduja sie u gory, na tym niebieskim pasku :o)
|
|
|
KOsmiczni Swietlani Plejadianie jestem dumny ze mogle sie z was polewac!!!
|
|
|
Oj Harmagedon, widac ze nie sluchales na lekcjach :o) Raport o zlych jest na stronie 4 a o dobrych na 6 :o), a przeslac i tak ci moge dwa razem polaczone i poprawione, no i bez moich komentarzy :o) tylko skoncze:o). Ixie, moj mail jest przy nicku, wjedz na niego , albo podaj dokladna nazwe to moze na torrentach znajde :oD Cos juz sciagam ale nie wiem czy to :o)) Aha, jeszcze do pana z Idz Na Calosc, witamy, ale wody my tu nie lejem ;o))
|
|
|
oto dopowied jaka otrzymałem od serwera kiedy wysłałem tobie maila AdamS...
This is an automatically generated Delivery Status Notification.
Delivery to the following recipients failed.
Taurusman12@hotmail.com
czynne czy nie czynne?
|
|
|
Skoro juz piszemy o disclosure project, to moze by wrzucic na strone polskie tlumaczenie tego czym ta organizacja (a warto zaznaczyc ze to powazni ludzie) sie wlasciwie zajmuje i jakie widzi cele i implikacje ukrywanych informacji na srodowisko, swiatowy pokoj, przyszlosc ludzkosci. oczywiscie dla znajacych angielski informacja ta jest dostepna na http://www.disclosureproject.org/ES-DisclosureImplications-2.htm.
Dla wszystkich nie znajacych angielskiego, moge sie podjac przetlumaczyc ww iwrzucic do przeczytania na forum. Jezeli sa chetni do poczytania po polsku to dajcie znac (jak bedzie duzo chetnych), wtedy sie za to zabiore. Nie jak wielu z was posluguje sie angielskim.
Pozdrawiam
|
|
|
Poprawka - mialo byc w ostatnim zdaniu "Nie wiem jak wielu z was ....."
|
|
|
dariuss, mnie wyslalo bez problemu mauila do adamsa:-)
Adams kiedy bedziesz to miec gotowe???
pozdro:-)
|
|
|
Witam.
I na wstępie chcę zapytać
TEGO JAPOŃSKIEGO ROBOTA-
Hmm czy potrafi czytajšc rozumieć co czyta??
Czy potrafi pod jednym nickiem wyrażać swoje poglšdy?-nawet na temat innych??
I czy ,czyta tylko swoje posty czy czasem zawraca sobie głowe aby poczytać czyje?
Bo na podstawie niewiem jakiego postu MOJEGO można by wycišgnšć chodzby przypuszczenie że JA jestem KATOLIKIEM (mowa o wierze)no niespieram się o małomiasteczkowoć bo moje miasto w którym mieszkam od urodzenia zostało bardzo uszczuplone po tak zwanym zlikwidowaniu powiatów .Ale kiedy było czwartym miastem pod względem obszaru w polsce (od granicy od granicy miasta 34km).To miasto nazywa się TYCHY i ja się tego nie wstydze.Tak jak nie wstydze się swoich danych aby się wypowiadać na Forum tylko pod jednym tak zwanym NICKIEM .I jak się to mówi z otwartš przyłbicš wyrażam swoje poglšdy nie twierdzšc że wiem wszystko tam gdzie dlamnie zaczyna się strefa tak zwanej niewiedzy -zachowuje albo milczenie albo wypowiadam się w rodzaju przypuszczam bo pewien niejestem (a to z powodu że sam niecierpie rozmowy typu ze lepym o kolorach).Ale tez czasem pozwalam sobie na psikusy lub wręcz żarty bo taki już jestem nielubie smutasów bo człowiek czasem potrzebuje się pomiać, co chyba najlepszym przykładem jest mój temat-Humor -na temat tematów,gdzie zamieciłem troche zmienionš wersję swojego postu pochodzšcego z tematu (Czy można używać magi) który to temat w rozumieniu dosłownym tak mnie rozbawił że tak jak wielu ,którzy zabrali głos w tym temacie miałem ochote odpisać że owszem można tylko trzeba uważać aby niebyło potem za słone!Ale jak można potem przeczytać zmieniłem to na co innego typu:P.
J chyba najważniejsze że jak czego nie czytałem to chyba jasne że pytam co to jest?I podaje przykłady tego co znam! ale nie każdy potrafi czytać i rozumieć co czta! I chyba w tym przypadku tak się stało!
Narazie z braku czasu podziękuje ,i przeprosze autora Tematu-AdamS za wykożystanie miejsca na polemike nie na temat więc jeszcze raz PRZEPRASZAM.
[%sig%]
|
|
|
Hej!
Po pierwsze, Edwardzie, spoko, nic sie nie stalo :o) dariuss, Haghi ma racje, od niego doszlo ;o) a kiedy bede mial? Do weekendu napewno Haghi, mam troszke do roboty teraz i wiesz, ciezko wszystko naraz...:o/ Postaram sie moze juz jutro rozeslac tym ktorzy chcieli. Dzieki ixie za nazwe programu, i jak masz ochote to wrzucaj wiecej tego co juz masz, razem pojdzie nam szybciej w dostarczaniu zrodel do wchlaniania wiedzy ;o))
Pozdrawiam was!!
"The Truth Is Out There"
|
|
|
Noooom, niezle znalezisko dariuss, tylko trzeciego nie widzialem, nie moglem otwrzyc, znaczy otworzylo sie ale nic nie bylo :o/ Ale ten trojkat wypasiony, dla ozdoby napewno tam on nie jest, wrzuc linka tu na forum, ale ja wrzuce jak rozszyfruje do ze zdjecia :o) Niech ludziska zobacza :o)
|
|
|
adams ,mam pytanie co do tych Drakonöw z czesci pierwszej ,jakie one sa duze ???400-700 metröw ,tak jak pisze czy ci sie pomylilo i milalobyc 40-70 metröw?????
TO WAZNE!!!!czekam na wyjasnienie!dzieki,narka!
|
|
|
Ja mam też pytanko. Podobno Reptilianie mieszkajš pod powierzchniš ziemi, tak? Ale ukrywajš się w jaki norach czy po prostu nasza planeta jest pusta w rodku? Chodzi o to, że jakby była pusta to by zaprzeczało prawom fizyki, na przykład prawu grawitacji, które jest wyrażane wzorem GMm/r^2 a natężenie pola grawitacyjnego to GM/r^2 gdzie g to stała grawitacji, M masa Ziemi, r to odległoć od jej rodka. Gdyby Ziemia była pusta w rodku, miałaby masę o wiele mniejszš, prawda? Co z tym idzie, przyspieszenie ziemskie nie wynosiłoby 9,81 m/s^2. Więc ta Ziemia jest pusta, Reptilianie żyjš w norach czy to jeden wielki wymysł?
|
|
|
Co do drakonów to jedni majš 7-8 stóp wysokoci a Ci drudzy, niby szlachcice jacy :) majš od 14 do 22 stóp. Tylko ile ma 1 stopa? ;)
|
|
|
Witam witam!
A wiec Harmagedon i Umma (witam na forum) w drugim pytanku, tak, wedlug przeliczenia na metry to tyle bedzie, stopa ma 30 cm i cos tam. jesli chodzi o pierwsze pytanie (Umma) to tak na stowe to ja nie wiem. Moga to byc i "nory", jakies ogromne jaskinie, kilku/nasto kilometrowe, lub moze nasza Ziemia jest pusta. jesli chodzi o fizyke i jej prawa....to sobie zostawmy. Jak oni (ci ktorzy sie wreszcie nam pokaze w przyszlosci) wyskocza ze swoimi wzorami to nasza fizyka, chemia czy biologia pojda na smieci, nie mowiac juz o wszystkich religiach. To wszystko straci sens...
Pozdrowka friends!!
|
|
|
Hmmmm...i dlatego wlasnie powinny byc bany, tacy ludzie nie powinni wogole miec dostepu do kompa......zal mi ciebie lolek...zal mi twojej mamy.....
|
|
|
no juz dobrze Panie bobrze :) <glaszcze> no powiedz ze nie bylo wesolo :)
|
|
|
I teraz przez ciebie musze znow z tym tematem zjechac na sam dol hehe ehhh work work work
|
|
|
Taaa, wez sie tak zastanow nad soba co? I dlaczego to robisz? Lubisz przeszkadzac ludziom? Jak masz jakis problem ktory sie wstydzisz wyjawic to dawaj, nie boj sie, pomozemy ci..ale zeby takie cos? Usiadz, uspokoj sie, wez dziesiec glebokich oddechow i spytaj sie sam siebie - Co i po co ja to robie???
Pozdrawiam cie lolek...
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 219 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |