| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Magia, Ufo, Duchy, Wampiry itp. | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 415 |
|
Witam. =)
Są posty o każdym z osobnych tematów, więc postanowiłam zebrać je wszystkie razem. Zapraszam do udziału w konwersacjach. :) Jeśli ktoś ma jakieś pytania do mnie, (albo chciałby mi powrzucać :] ) można się ze mną skontaktować przez e-mail.
Serdecznie pozdrawiam :*
|
|
|
Gothico czy sšdzisz że ja jestem Dziewczynš??
Jak tak to troche nie tak bo jestem 100% Chłopakiem!!
Ale każdemu może się zdarzyć pomyłka :)
|
|
|
heh, a może jednak kto cię zamienił w chłopaka, a tak naprawde jeste dziewczynš...
Możliwe... :]
A dzi gdy byłam sama w domu usłyszałam ciche gwizdanie...
Zaczęłam piszczeć... no co, bałam się...
Przylecieli sšsiedzi i powiedzieli, że chcš już dzwonić na Policje...
Tak, tam powiedzš że jestem wariatkš i że powinnie mnie odizolować...
ehh... :/
|
|
|
Przepraszam za mojš gafę. Albo mi się wydawało, albo w jednej z notek byłe odmieniony jako "ona", dlatego pomylałam, że Ty to dziewczyna. Poważnie... bardzo przepraszam. :P
|
|
|
wiem wiem nic się nie stało to jest głupota tylko powiedziałem
|
|
|
Żegnam się z wami, bo wszystko co miałam powiedzieć zostało powiedziane, a zauważyłam że Gothica, nie bardzo mnie lubi, więc dzięki za te kilka, a może kilkanacie dni miłych chwil, bo zawsze jak wchodziłam dostawałam pozytywne komentarze i wreszcie kto chod próbował mnie rozumieć i pomóc...
A że Gothica mnie nie bardzo lubi, więc opuszczam to forum i życzę cudownych nie upiornych dni oraz nocy i żeby żadnemu z was nie przytrafiały się takie rzeczy jak nam. Pozdrawiam i całuski :*
|
|
|
Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! to juz jest koniec nie ma już nic ... czy to normalne!!! A skšd wiesz że Gothica ciebie Koriss nie lubi to głupota
|
|
|
Czy ja kiedy powiedziałam/napisałam, że Cię nie lubię??!!??!! NIE!!! Nienawidzę kiedy ktos mnie osšdza nie wiedzšc czego. Zawsze tak jest! Dlatego się izoluje od ludzi z mojego otoczenia a przeniosłam sie w wiat internetu, ale tu zaczyna byc tak samo. :( Dziekuję. :(
|
|
|
Ja cie Gothico sznuję i większoć wiem że nic do mnie nie masz bo zaufałem ci!!
= ]
|
|
|
I faktycznie nic do Ciebie nie mam. :) Nie mam nic do nikogo, a tym bardziej do osób, które majš takie same zainteresowania jak ja i z którymi moge sie wszystkimi swoimi przeżyciami podzielić.
Dziękuję :*
|
|
|
nie pozwolę żeby ten temat przepadł czemu nic nie piszecie wiem czym to jest spowodowane MareMa nie ma z nami ??? ciekawe co on takiego ważnego załatwia?? może już nigdy tu nie napisze :((
|
|
|
Mam nadzieję, że napisze... Fakt... zrobiło się tu... pusto.
A tak co do tematu. Sš ludzie, korzy twierdzš, że tsunami wywolali kosmici, żeby nieco zmienic bieg Ziemii. W to czy to byli kosmici wštpię, ale bieg Ziemii autentycznie uległ zmianie.
|
|
|
to sie wie Ale kosmici heh dobre ludzie majš prawo wierzyć w swoje chore sny!!!
|
|
|
Heh...kosmici...
Teraz to ja serdecznie pierdole kosmitów...
Teraz po prostu czekam na cud:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
Czekam na poswiecenie...
(niektorzy powinni wiedziec o co mi chodzi)
Truth and Sacrifice...it's all I need :(:(
Pierdolic Truskawki:(:(:(:(:(:(:(:(:(
|
|
|
Witam Was serdecznie wszystkich, wszystkich!!! Koris, bardzo się cieszę, że mogę się wpisać tuż pod tobš, miło ponownie Cię widzieć :)
Kochani to nie jest tak, że o Was zapomniałem, nie po prostu od niedawna zaczšłem dbać trochę bardziej o swoje zdrowie (lekarze kazali :) ) i w zwišzku z tym nyłem nieobecny. Obiecuję, że tak długiej przerwy już nie będzie, i że do poniedziałku zamieszczę kolejne wspomnienia Matyldy, która oczywicie Was pozdrawia. Czarna Magia jak widzisz Twe obawy bły płonne, będziemy się - mam nadzieję spotykać częciej :) Cieszę się również, że odezwał się Vallook. Waszystkich - z Gothicš na czele pozdrawiam i do zobaczyska.
MareM
|
|
|
jebac kosmitow ja w wo niewierze jak sa to dlaczego niema na to jebanych dowodow na cale swiet korwa
|
|
|
Może dlatego nie ma, bo nie wiadomo jakie sš cele i zamiary "kosmitów" do nas. Jeżeli sš do nas złowrogo nastawieni, to nie sšdzę, żeby było dobrym pomysłem ogłaszaniem tego na cały wiat, bo ludzie wpadliby w panikę i kto wie co by się działo. Takie jest moje zdanie. :P
Pozdrawiam.
|
|
|
Nie wiem, czy powinnimy teraz o takich rzeczach rozmawiać...
Moim zdaniem takie rozmowy również przerażajš ludzi, bo jeli jaki człowiek przeczyta gdzie że np.: w 2016 roku ma być nalot kosmitów - czyli tym samym koniec wiata. to pierwsza myl tego człowieka brzmi: Nie! Zostało mi jeszcze tylko 11 lat! Przecież to głupstwo, nikt nie wie kiedy nadejdzie ten "the end" przecież jakie białe plamki na niebie nie układajš napisu: "2016 już po was" -prawda?
Więc skšd ludzie wiedzš, że to bedzie akurat ta data? Bo jaka wróżka dostała 10 złotych i mówi przypadkowš liczbę? To bezsens... Moim zdaniem nie powinnimy wybiegać w przyszłoć, bo to zrujnuje teraniejszoć i myl o "jutrze".
Ja również się cieszę, że moje głupie myli, nie przesšdziły jednak o rozstaniu z Wami... Dziękuję Gothica :)
I bardzo bardzo bardzo miło mi znów cię widzieć MareM.
No i oczywicie Ciebie, Czarna Magio :*
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 415 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |