Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Jak samemu usunąć ducha, maga, klątwę ,opentanie.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 245

Od praktycznie zarania dziejów naszej planety jej budowniczowie pomyśleli o swego rodzaju wentylu bezpieczeństwa dla ludzi i zbudowali świetliste tunele których zadaniem jest oczyszczanie i podnoszenie wibracji tym którzy potrzebują pomocy , a sami nie mają wiedzy i możliwości sobie z tym poradzić. Ludzie parający się czarną magią nie odpuszczą dobrowolnie komukolwiek kogo im się udało zdominować, ale nie mają żadnych szans z każdym kto poprosi Opiekuna -Anioła stróża o pomoc dla siebie czy bliskich .Tak samo złe duchy nie mają żadnej możliwości przeciwstawienia się i dalszego wampirzenia w aurze człowieka który wszedł do tunelu. Są wyjmowane z aury człowieka i odprowadzane tam gdzie ich miejsce przez obsługę tunelu. Procedura jest tak prosta jaki skuteczna. Prosimy swojego Opiekuna i swoją duszyczkę aby poszli do świetlistego tunelu-komory oczyszczającej w celu oczyszczenia energetycznego ze wszystkiego,na co pozwala najwyższe dobro i ABY TO BYŁO W ZGODZIE Z NAJWYŻSZYM DOBREM. To pozwala naszemu Aniołowi Stróżowi pomóc nam w najlepszy istniejący sposób. On zawsze wie gdzie to jest. Często trzeba to powtarzać kilka razy w odstępach tygodniowych. Przeważnie 6-7 takich wizyt starcza. To zależy od tego jak jesteśmy zabrudzeni energetycznie. Jeśli poprosimy Opiekuna aby powiedział naszej duszy jak często i ile razy tam chodzić to ona tego przypilnuje. Jest to w stu procentach sprawdzona metoda. NIE WYMAGA ŻADNYCH DODATKOWYCH PROCEDUR.

HEY! Coś albo Ktoś mnie męczy od jakiegoś czasu! A już dzisziaj mam totalnego doła. Proszę spojrzyj na mnie! Pozdrawiam cieplutko!!! Bo na dworze i we mnie chłód i mrok jakis!!!

No to rzeczywiście Kris, ostro mnie dojechali. Taka cena za przebywanie w zawirusowanym środowisku... wciąż trzeba się bronić :)

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

eeeee. nie byłem tu jeszcze chyba... To ten Kris takie rzeczy potrafi? A co ze mną? Ja też mogę zapytać? Czy tu jakaś kolejka jest... Bo się nie orientuję. Jak znam sam siebie to żadna cholera się mnie nie powinna czepić, ale kto wie? Pozdrawiam

ja tam mam chyba z dziesiec roznych. A ostatnio mi jest slabo i mam bol w klatce piersiowej tak ze mi niedobrze:(

Motylek 1 duszka sobie zafundowałaś tylko. siwa jeden mag Ci szkodzi ale cwany jakiś , potrafi sie maskować ,ledwo gamonia namierzyłem , założył sobie jakiś rodzaj siatki nie widki , dopiero jak ją spaliłem to go dopadłem. 79277 -tylko jeden duch, ale nie zbyt miły. yohanna22 masz intuicje , 3 magów Ci szkodzi. Zostali usunięci ale dobrze jest pracować polecanymi medytacjami aby się wzmocnić i nie być pożywką dla innych , a i zdrowie na tym zyskuje. Raptorku a Ty nie lubisz komór oczyszczających? Wolisz magów?

A podobno żadnego maga nie było ;) Cóż, jestem deko niewyspany, zapracowany i niedoświadczony w procedurach, więc może mi nie wychodzić. Ale tak czy inaczej od rana czuję się o 100% lepiej :) Możesz mi przesłać jakieś szczegółowe instrukcje dla nieco ułomnych ;) Pozdro.

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

To znaczy, że u mnie lepiej bo było ich chyba 3:) Prosze Mojego Anioła o te komory..gadam, gadam do niego-a on milczy...trudno teraz przynajmniej nie gadam sama do siebie tylko do niego wsumie nic się nie zmieniło monolog...

Kris- kilka dni temu doznałem czegoś co mógłbym porównać do próby ataku zmory,fala strachu-w letargu nie wiem jak to zrobiłem ale deczko wkurzyłem się i znikło jakby odbite dziś bardzo realnie w wyobrazni widziałem twarz szarą błyszczącą jakby goblina z bajek podczas małej medytacji oczyszczającej czy u mnie wszystko ok? może coś sobie poluje, komuś zalazłem za paznokeć, coś złego zrobiłem nigdy mi się nic takiego nie zdarzało i nie doznawałem- takich real doznań raczej wątpliwej przyjemnosci

Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi...

A skoro wszyscy sie pytają no to i ja też! Oczuwyście o mój kolor czakry? A z tym odczynianiem to coś musi być bo po napisaniu poprzedniego posta zrobiło mi się smutno. Uroniłam parę łez i zasnełam. Po przebudzeniu już inaczej się czułam!!! Dzięki Kris!!!! OCH!!! Nie wiem czy powinno się dziękować za usunięcie klatwy??? Proszę odpowiedz na moje pytania!

Kris witam ponownie i jak jest teraz zemną? poprosiłem nie raz ale nie wiem czy poskutkowało. mam jeszcze jedno pytanie zwiażane ze zmarłymi członkami mej rodziny czy ktoś czasem jest przymnie?? czy np dziadek jest zadowolony z tego co robie??czy zły?już ty na pewno będziesz wiedział o co chodzi:) pozdrawiam serdecznie!

Kris:
79277 -tylko jeden duch, ale nie zbyt miły.
Dobra... Nie obchodzi mnie czy to duch, czy mag, czy co tam... Mnie interesuje pochodzenie tego. Skąd to się bierze i czego chce ode mnie? Czy potrafisz odpowiedzieć mi na to pytanie? Co do za duch? Zmarłego jakiegoś, czy jak? I co oznacza "niezbyt miły". Zanim jakieś czary będę odczyniał chcę wiedzieć dokładnie z czym mam walczyć... A może mógłby mi się jeszcze przydać do czegoś??? Pozdrawiam

Kris:
yohanna22 masz intuicje , 3 magów Ci szkodzi.
no i to od paru lat te same mordy :( No Kris wytlumaczylbys roznice miedzy tymi magami duchami i zmorami.

79277:
Skąd to się bierze i czego chce ode mnie?
świat domysłów dla nas, najwięcej wiedzy z przekazów pasorzyt jak jemioła- poza zdolnością ingerencji drzewa w oparciu o właściwości i zdolności drzewa w ten sposób tworzy się pasorzytnictwo i to na każdym poziomie, czego wcale takie drzewo może nie widzieć i nie wiedzieć to tak jak z wszechświatem- widzialne i do zmierzenia współcześnie kilka procent masy całości a reszta...domysły, ciemna energia w skrócie, ale skoro ta "biała" jest tak różna a w niej i wszystko co żywe- to prawie masz odpowiedz różnorodności tego co widzimy i tego co żyje obok nas niewidoczne skoro w/g naszych zmysłów jest nie materialne, to i żywi się nie materialnym można by iść dalej co mieści się na części składowe człowieka- i tu też dywagacje były na temat kilku procent tego co jesteśmy w stanie zmierzyć ciało to więzienie- połączenie jak do avatara dostaliśmy z jednej strony moc oddziaływań i odczuć za cenę klatki na wszystko trzeba patrzeć bardzo szeroko gdybyśmy mogli zobaczyć wszystko w jednej chwili i móc to zrozumieć wszechświat, wymiary być może koegzystujące przeplatanie się energi i masy tej widocznej z niewidoczną w oparciu o strukturę czasu lub bez niej to wierz mi- kopara by opadła- znaczy się szczena...:-)

Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi...

Mapiszę jak tyko złapie czasu wolnego.

siwa3528 dorobiłaś się po jednym magu i duchu w aurze .Zabierają Ci energię życiową i dlatego się źle czujesz. Najlepszym wyjściem jest poprosić Opiekuna aby Cie zaprowadził do komór oczyszczających. W pierwszym poście jest opis.

Myślę że przy takiej ilości magów jaka grasuje w internecie ja sam nie nadążę gromadzić energii aby wszystkim pomóc się uwolnić od nich i duchów a oprócz tego istnieją jeszcze paskudne egregory tworzone przez magów które są jakby zaprogramowaną energią i też działają jak niszczące bomby energetyczne. Był pomysł aby zrobić wspólną medytacje 2 serc i myślę że najwyższa pora aby ją tutaj zacząć. Może co wieczór o 21 w intencji oczyszczenia tego forum i jego użytkowników od ciemniej energii , magów i innych szkodników. Organizuję medytacje w różnych miejscach na Ziemi z tym ze robimy to na poziomie ludzkiej duszy ,ale w internecie i na poziomie świadomym była by to nowatorska pierwsza . Takie inicjatywy zawsze mają wielkie poparcie naszych Opiekunów, Nawet sobie nie zdajecie sprawy jak wielkie. Internet to kanały łączności i dobrze o tym wiedzą magowie ,skwapliwie z nich korzystają aby się nam dobrać do skóry ale my też możemy się w ten sam sposób zabrać za magów posyłając im miłość która powoduje ze całkowicie tracą niszczącą moc. Co ciekawe że do takich medytacji chętnie włączają się odprowadzone poprzednie wcielenia-dusze magów bo widzą w tym możliwość przerwania ,czy złagodzenia karmicznych konsekwencji jakie czekają ich przyszłe wcielenia , za zło jakie wyrządzają magowie. W każdym razie rozpocznę medytację o 21 godzinie i zaproszę wszystkich Was telepatycznie z poziomu duszy. Kto świadomie w tym weźmie udział to da to lepsze rezultaty bo świadome działanie daje o wiele większą moc sprawczą, działamy wtedy jakby w jedności z własną duszą.

Kris,a możesz zmienić moją karmę:)? tak aby mi się wszystko udawało a nie ciągłe porażki:)?.Jak tak to byłbym wdzięczny:P.Bo wiesz ile można:)

"Kto boi się zrobić błąd, ten nigdy nie będzie tworzył historii."!!!

Taki tłok , chmmm.

ruch jak w nocnym:)

WiLdCaRd:
Kris,a możesz zmienić moją karmę:)? tak aby mi się wszystko udawało a nie ciągłe porażki:)?.
lepiej już poproś o podanie liczb w dużym lotku ^^
Kris:
Taki tłok , chmmm.
Tak to juz jest że owieczki lgną do swojego pasterza kiedy się im obieca leprzy żywot :P
szesciopac:
ruch jak w nocnym:)
Jak głośi stare polskie przysłowie kiedy dają czeba brać:) szczegulnie kiedy chodzi o takie żeczy jak porady duchowe ZA FREE aa tutaj taka mała przestroga dla krisa:) http://img130.imageshack.us/img130/1703/krisdajepalec.jpg

Wina tuska
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 245
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.