| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Apel do wierzących Katolików | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 224 |
|
Oto mój manifest, manifest uciskanego Katolika. W naszym świętym kraju panoszą się legiony nieczystych. Ateiści, sekciarze muzułmanie i ich plugawa ideologia stają się coraz bardziej u nas popularne. Oni chcą zatracić Naród, zatracić Polskę, oddać nasz kraj w obce ręce. Jeśli nic nie zrobimy Niemcy, Francuzi, Anglicy wejdą z butami do Polski by zasiać ziarno zła i wybudować swoje centra handlowe i przedsiębiorstwa.
Jak wspomniał mój proboszcz, natchnieni przez szatana ateiści i inni heretycy planują zburzyć Polskę. Na diabła wcielonego nie pomoże woda święcona. Tu potrzeba otwartego i zdecydowanego sprzeciwu. Tylko w jedności siła. Kiedy my, Katolicy zjednoczymy się, będziemy w stanie zdetronizować nieczystych i położyć kres plugastwu.
W naszym kraju dzieje się źle, dlatego, że jesteśmy manipulowani przez ludzi, którzy chcą zatracić Naród. Nie wiem, jak królowa Polski najświętsza Maryja Panna może na to patrzeć. Nieczyści chcieli mną manipulować. Wmawiali mi absurdalność Katolickich dogmatów, ale powiedziałem sobie w duszy „dość” nie dam sobie nic wmówić.
W tych czasach to Kościół jest najbardziej szykanowany, a Katolicy nie maja absolutnie nic do powiedzenia. Oto szykuje się tajny spisek przeciwko kościołowi.
Mój proboszcz, podobnie, jak i inni duchowni uważają, że nasz naród jest zły i rozpustny i trzeba go sprowadzić na dobrą drogę, póki nie jest zbyt późno. Widziałem smutek swojego proboszcza, kiedy na czele narodu stanął sługa szatana. Sam w duszy płakałem. Cała parafia głosowała, na pobożnego pielęgnatora i strażnika polskich tradycji. Nasz ksiądz mówił, że tylko JK mógłby w naszym kraju zrobić coś dobrego. Mam nadzieję, że u nas w parafii nie było zdrajców narodu. Takich trzeba tępić.
Nie oszukujmy się. Na naszych oczach umierają tradycje i świadomość narodowa. Ludzie coraz rzadziej chodzą do kościoła, na tacę rzucają drobniaki, a ostatnio, kiedy była składka na remont dachu kościoła, dawali po złotówce, a inni nie dawali wcale. Najwyższa kwota to było 10 zł.
Pragnę dla naszego narodu wzajemnego szacunku miłości, braterstwa i tolerancji. To wszystko. Czy to tak wiele?
Oto wypowiadam wojnę wszystkim ateistom, heretykom i innym nieczystym i apeluję do prawdziwych Katolików- Niszczcie plugastwo!!
|
|
|
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Wojowniku Prawdy. Mówisz jak muzułmanie podczas trzeciej ktucjaty, zacytuje: "Jeśli Ryszard zajmie Jappę(czy coś) nic już nie zatrzyma go na drodze do Jerozolimy. Musimy walczyc, bronic naszych ziem. Niewierni mordują naszych dzielnych wojowników, wygląda to na tragedię, ja jednak nazywam to zaszczytem. Umrzec w służbie Boga, umrzec, walcząc o to w co wierzymy, nie ma większej chwały."
Radził bym twojemu proboszczowi osądzic samego siebie przed Allahem, przez Buddą, itp.
Wtedy doznałby oświecenia. Przejrzałby, że wszystkie religie monoteistyczne tego świata dążą do podobnych celów. Zaproponuj to mu, ja mówie że odmówi, wedłóg mnie to dowód nietolerancji wobec innych wyznań, jak byście sie czyli gdyby stu arabów weszło do waszego kościoła żeby nazwac was heretykami? Zrobilibyście to samo, postraszyli diabłem, etc. A zobacz, mam na WAS 2 sztuczki:
1.Bóg jest Wszystkim: Jeśli jest wszystkim to jest też złem. Jeśli nie jest złem to nie jest wszystkim.
2. Posłuchaj tego: http://www.youtube.com/watch?v=pfz8b7zpGX8 Może i nazwiesz go Heretykiem ale to ludzie tacy jak on wzmacniają polske, pieniądze z tacy idą na np. plazme do plebanii, albo rowery do PLEBANII! A nie na szczytne cele takie jak biedne dzieci. A poza tym Katolicyzm prowadzi do zacofania technicznego, jeśli nie było by religii, prawdopodobnie bylibyśmy już tak zaawansowani jak w gwiezdnych wojnach, albo lepiej. :) Pozdro!
|
|
|
Chrzescijanie uwazajcie ! Pytajcie, kto produkuje oplatki komunijne. Trzeba znac producenta, ktory produkuje cokolwiek do spozycia !!!
http://wiadomosci.dziennik.pl/swiat/artykuly/316200,wierni-dostali-komunie-razem-z-groznym-wirusem.html
|
|
|
|||
Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi... |
|
A ty, causidicus, kim do cholery jesteś, bo na pewno nie Katolikiem. Nie masz prawa się tak nazywać, bo trzymasz stronę niewiernych. Jesteś kompletnie niewrażliwy na to, co dzieje się z Naszym Świętym Krajem. Coraz więcej tu Żydów i innych nieczystych.
A z resztą w jednym zgodzę się z Muzłumanami- Zginąć w służbie Boga to doprawdy zaszczyt.
A teraz do wszystkich którzy się ze mną nie zgadzają:
Jakie wy macie wykształcenie???
|
|
|
|||
|
No ja też nie mam seminaryjnego wykształcenia. Ja mam wykształcenie wyższe i tym się właśnie szczycę. Skończyłem przecież administrację i w administracji pracuję. A wy co, zawodowe, lub nawet brak?
A o Boga to trzeba walczyć do upadłego. To powinność wszystkich Katolików.
|
|
|
|||||
|
Administracja to nie jest niszowy kierunek!!
Administracja to dziedzina wiedzy niezbędna w wielu sferach życia publicznego – politycznego, gospodarczego. Ukończenie administracji daje absolwentowi znakomitą orientację w tych dziedzinach, a także wiedzę oraz umiejętności praktyczne, umożliwiające pracę na rozmaitych stanowiskach wymagających znajomości regulacji prawnych i ich praktycznego zastosowania.
Absolwent posiada umiejętności posługiwania się ogólną wiedzą z zakresu nauk społecznych, zwłaszcza nauk o prawie i o administracji, oraz podstawową wiedzą ekonomiczną.
A poza tym administracja ciągle się rozwija. Jej absolwenci cieszą się powszechnym poważaniem.
|
|
|
|||
|
No ale ktoś musi tym wszystkim zarządzać, a żeby zarządzać potrzebne są kwalifikacje i kreatywność.
|
|
|
|||
|
Może i nie, ale studiowanie administracji poszerzyło moje horyzonty myślowe i polecam ten kierunek każdemu kto, pragnie pogłębić swoją świadomość. Po tym kierunku można szybko znaleźć dobrze płatną pracę.
|
|
|
|||||||
|
Tak, takie cuda są możliwe na administracji. Na tym kierunku dużo się nauczyłem i teraz jestem kimś, kto jest w stanie zmienić Polskę pełną niewiernych :-)
|
|
|
|
|
|
Na pewno? Nie z mazowieckiego? Przecież pisałeś kiedyś, o godzinnej odległości od Warszawy :)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 224 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |