Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
czy na forum jest medium spirytystyczne ?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 428
Poprzednia strona | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | .. | 21 | 22 | Następna strona

interesuje mnie czy na forum jest jakaś doświadczona osoba zajmująca się seansami spirytystycznymi ? chyba Igor coś powinien się orientować w temacie ale nie jestem pewien, po różnych forach szukałem osoby zajmującej się tym ale niestety już większość nie praktykuje, albo jeśli ktoś praktykuje to straszny dziwak

lopez 6 dni temu o 14:33 Tutaj znajdziesz dokładnie recepty jak się to robi, może to zrobić każdy z każdym ;) "O sugestji Myślowej" dr Julian Ochorowicz Kraków 1937 Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Kris ,zgodze sie z Toba,tylko wytlumacz mi jedno ,jezeli mamy zabrudzenia a czesto nie wiemy jakie ony sa ,wiec te zabrudzenia czy tez duszyczki jak je zwiesz ,stoja nam na drodze ,czystego kontaktu z Wyzszym Ja.Czesto sie zdaza ze na drodze do Wyzszego ja mamy nawet cienie morku i wtedy nie kontaktujemy sie z Wyzszym Ja ,tylko wlasnie z tym cieniem,oczywiscie on chetnie wykona nasza prosbe lecz cene zaplacimy wysoka ,chyba o tym wiesz?Bo sam wiesz ze to chytre i podstepne bestie:) Emocja to chyba o powyższy post Ci chodzi. Duszyczki odprowadzam,nie wiem co Ty uważasz za cienie mroku ale jak coś jest ciemne to go łapie do kuli światła i rozpuszczam, jeśli to jest istota z duszą to przekazuje Opiekunom. Jeśli ktoś jest podłączony do jakichś mroków , myślę ze chodzi o czarnych magów to ich odcinam i daje osłonę aby się trzymali z daleka , zwykle pomagają mi Opiekunowie ,jeśli jest ich więcej. Jak magowie wezmą kogoś w obroty to nie pozwalają mu prosić o pomoc i nie mogę za wiele zrobić , jedynie go o tym poinformować ale często dostaje info aby się nie wtrącać lub coś gorszego. Dlatego wprost trudno to mówić.

emocja:
Kris napisz mi prosze ,bo ciekawi mnie Twoja opinia na temat fetyszy!?Co myslisz i czy uwazasz ze potrafia byc wystaraczanjaco dobre w ochronie i pomocy?
emocja:
Zadam Ci Kris jedno pytanie i napisz mi czy to o co prosza Cie forumowicze jest rozsadne ,ok? Wiec ,czy oddalbys siebie ,czy osobe Ci bliska,matke ,dziecko pod diagnoze i pomoc osoby z internetu ,ktora wpisala zaledwie kilka postow i nikt tak naprawde nie wie jakimi umiejetnosciami ta osoba dysponuje?
Chodzilo mi tez o te pytania Kris...Odnosnie ostatniego wpisu ,zgadzam sie ze jezeli ktos jest w sposob magiczny manipulowany ,czesto nie wyraza zgody na pomoc ,lub tez gdy posiada przy sobie sily mroku,demoniczne ,czy nawet zle duchy.Gdyz istoty potrfia swietnie manipulowac osoba ,by nie stracic zywiciela,a bez zgody raczej nie powinno sie pomagac ,bo to ingerencja w wolna wole,lecz czy w takim przypadku ja mamy?hm...

Co do fetyszy to nie sądzę aby Ci wiele pomogły. To Ty jesteś swoim źródłem energii. Jeśli się godzimy na manipulację to oddajemy wole komuś. Piszesz Emocja że ktoś Ci pomaga , a odprowadził od Ciebie duszyczkę , czy odciął choć jeden link? Może i jest miły i ma dobre chęci, ale czy skuteczny? Piszesz że widzisz pewne rzeczy. Wykorzystaj to i sprawdź również tych którym ufasz, zobacz jakie energie wymieniacie i co kto z tego ma. Dlaczego mnie nie sprawdziłaś? Zadajesz pytania na które sama sobie powinaś odpowiedzieć. Niektóre zadajesz tak aby odpowiedź z góry była wiadoma, ale czy przez to będzie prawdziwa? Żądasz odpowiedzi, a co z Twoja intuicją? Dajesz rady innym ,daj i sobie. Podaliście kilka adresów egzorcystów już nie będę sprawdzał kto, i jak myślicie czy któryś wygląda na skutecznego? Sam jestem ciekawy opinii.

Kris zadaje pytanie narturalnie znajac odpowiedz ,ale swoja a zadaje je po to by poznac Twoje zdanie. Sprawdzac Cie nie chce i nie musze ,gdyz nie oczekuje zadnej pomocy od Ciebie ,wiec jest mi to zbedne:) Ja nigdy nie pisalam ze odprowadzil odemnie duszyczke,czesc mojej duszy uwolnil ,wynegocjowal i wyczyscil powstale przez ten okres zabrudzenia.Teraz czeka nas dalsza wspolpraca ,gdyz problem ktory byl u mnie nie poega tylko na odprowadzeniu lecz teraz na zwalczeniu pewnych zachowan.Wlasnie pewien fetysz ,ma mi byc w tym pomocny ,by dokonczyc dziela ktore on zaczol,u mnie Kris nie chodzi o samo oczyszczenie tylko problem obecnie jest troche inny. Wiesz fetysz ktory ja otrzymam ,to jakby cos w rodzaju mieszkania dla pewnego mi pomocnego ducha ,ktory pomoze wrocic mi do rownowagi i zatroszczy sie o to by te rurki:)nie mialy juz dostepu go mnie.Ja wspolpracuje z szamanem ,wiec jego techniki napewno roznia sie od Twoich a nie znaczy ze sa gorsze.Poza tym w tym swiecie nie wszytko co tworzy problem i zeby go usunac ,wystraczy odprowadzic duszyczke i problem z glowy ,niejednokrotnie osoba jest tak uwiklana ze by przywrocic ja do normalnego funkcjonowania ,to dlugotrwaly proces ktory wymaga pracy obu stron,tak wlasnie jest w moim przypadku. Wiec jezeli nie wiesz naprawde Kris o co u mnie chodzi nie staraj sie w podtekstach ingerowac w umijetnosci osoby ktora mi pomaga ,bo to nie ladnie z Twojej strony:)On w przeciwienstwie do Ciebie posiada taka wiedze i umiejetnosci nabyte przez lata ,ze nie musi spraw konsultowac z kolegami jak Ty to robisz.Wiesz fachowcow ,ktorzy uwazaja sie za niezastapionych znam sporo,lecz swoja praca i czesto wysmiewaniem innych umiejetnosci ,tak naprawde doprowadzili sporo osob prawie do tragedii ,ale swoja pycha ciagle ostrzegali przed innych wiedza ,ktora oni posiadali tak naprawde tylko teoretyczna ,bo w praktyce nie potrafili nic,a wierz mi ze na te teoretyczna niejeden mag dalby sie nabrac ,bo posiadali ja niebanalna! Nie musisz sie matwic o moja osobe,ja czuje poprawe i czuje sie bezpieczna pod okiem szamana,dodatkowo wspolpracuje i moim nauczycielem ,jest nim mag z Holandii i to ze pewne rzeczy jeszcze mnie dotykaja,to nie znaczy ze beda nadal ,bo jestesmy w trakcie usuwania pewnych skutkow i zabezpieczania przed nimi. Kris,ja ciagle zazanaczam ,ze na tej drodze nadal czuje sie laikiem ,dlaczego? a to wlasnie z rozsadku i wiedzy jaka posiadam,bo wiem ze w dobych checiach mozna kogos bardzo skrzywdzic i ktos kto czuje sie pewniakiem zawsze i wszedzie to dla mnie zwykly szaleniec:)I osoba ktora uwaza ,ze zna sie na wszytskim ,tak naprawde nie zna sie na niczym,tak to zawsze powtarza moj nauczyciel:)Ja skuppiam sie na tym w czym czuje sie dobra ,lecz wiem ze jeszcze sporo pracy mnie czeka i jeszcze sporo zaplace za wiedze ktora chce nabyc a do tej pory zaplacilam juz nie raz,bo sam wiesz ta droga ma spore wyboje:)Ciagle sie ucze ,,do tej pory droga krota ide to magia swiec i leczenie,z jakim skutkiem nie musze Ci sie tutaj przechwalac ,bo nie mam takiego zamiaru by udawadniac na ile zdolnosci czy umiejetnosci posiadam.Prace na chwile obecna wszytskie zawiesilam ,dopuki nie doprowadze siebie do rownowagi i nieskazitelnej czystosci,bo znam zagrozenia jakie moge wywolac niosac pomoc w takim stanie.
emocja:
Zadam Ci Kris jedno pytanie i napisz mi czy to o co prosza Cie forumowicze jest rozsadne ,ok? Wiec ,czy oddalbys siebie ,czy osobe Ci bliska,matke ,dziecko pod diagnoze i pomoc osoby z internetu ,ktora wpisala zaledwie kilka postow i nikt tak naprawde nie wie jakimi umiejetnosciami ta osoba dysponuje?
Dlaczego kolejny raz nie odpowiedziales na pytanie?Z obawy ze uswiadomisz tym osoba jak cholernie wielki blad robia?I by pokazac sie w lepszym swietle atakujesz innych prace,by pokazac jaki to dobry jestes?Bo ja moglabym cie przeswietlic ,ale mam to w nosie a sam wiesz ze spora grupa nie ma takiej mozliwosci.Tak naprawde to nawet nie napisales czym sie zajmujesz i jak dlugo.Na tym forum,wyczytalam tylko ze posiadasz umiejetnosci jasnowidzenia z jakim skutkiem,nie wiem bo nie byly poparte zadnymi dowodami.Wiec moze zastanow sie zanim wydasz opinie o innych na ile Ty posiadasz mozliwosci pomocy,bo pisac pieknie to i ja potrafie.A zeby sprawdzac kogos ,nie mam zamiaru wyszukiwac pieknych slow na forum,ktore kazdy potrafi ukladac w piekna calosc.Zaprosilabym Cie na pewne forum,lecz obawiam sie z postow ktore tutaj wpisales,ze zlinczowaliby Cie wiedza na dzien dobry ,forumowicze ktorzy stworzyli to forum.Wybacz za tresc i forme tego wpisu,lecz sam swoimi osadami sprowokowales mnie do takiej a nie innej reakcji.Pozdrawiam. Zeby przedstawic Ci umiejetnosci i wiedze jaka inni posiadaja i nie chepia sie tym,postaram sie zaprosic tutaj kilka osob na to forum,wtedy bedziesz mial mozliwosc wykazania sie:)

Kris:
Podaliście kilka adresów egzorcystów już nie będę sprawdzał kto, i jak myślicie czy któryś wygląda na skutecznego?
Pycha przez Ciebie przemawia drogi Krisie,na poczatku robiles dobre wrazenie ,kierujac sie miloscia ,troche tracisz na swym wizerunku,przynajmniej w moich oczach!Nie sprawdzaj ,przeciez wiemy ze jestes najpelszy,caly czas starasz sie to udowodnic,ale byc moze Ci sie tylko wydaje?Jutro do grona dolaczy owy szaman ,chetnie przyjol zaproszenie :)

Tu wszystko jest pomieszanie z poplątaniem. Najlepszy jest "kącik" zaklęcia gdzie trafiają wszyscy ci którym samym brakuje woli, chęci i ochoty żeby samemu decydować o swoim życiu. Mi się wydaje ale jest to tylko moje zdanie że wszystko co ma być trwałe wymaga pracy, czyli takie podchody ze ktoś chce coś osiagnąć bez pracy to nie ma sensu. Albo kogoś o coś poprosi żeby zrobił za niego. Po za tem jak by nie było jesteśmy ludzmi cokolwiek wolno nam błądzić oczywiście nie świadomie ale tylko w ramach tego że się tu uczymy. Niestety w ramach takiego wzrostu wiedzy czasem nasze ego dostaje fiksacji i wydaje się jemu co to my nie jesteśmy. Ale to tylko ułuda.

Nicze tutaj masz kolejny przyklad jak szybko mozna kogos omamic i manipulowac:)Nie gloszac przy tym ryzyka w jakie moze byc wepchnieta,bo niewiele osob jest na tyle zapoznana ,by zdawac sobie sprawe w co moze sie wpakowac. W kazdej drodze niema nic za darmo ciezka praca ,a potem efekty.Nalezy sie uczyc samemu ,nie wazne jaka droga podazamy,lecz w jakiejs czesci potrzebne nam sa osoby doswiadczone ,by pokazaly nam pn.jak lowic skutecznie wedka.
nicze:
Niestety w ramach takiego wzrostu wiedzy czasem nasze ego dostaje fiksacji i wydaje się jemu co to my nie jesteśmy.
Dla mnie to glupota,pycha i czesto tych pewniakow zabija:)Dlatego tez ciagle alarmuje bysmy nie ufali kazdemu slowu ktore przeczytamy i nie oddawali sie w rece osob nam nie znanych ,i nie przemawia przezemnie ,nadgorliwosc,czy tez chcec pokazania ze to ja mam racje,lecz znam z autopsji tyle przypadkow pokrzywdzonych przez magow,czyscicieli i tych co milosna energie sla,ze wlos sie jezy:/

ja to tylko delikatniej powiedziałem oczywiście to zabija głównie na początek zdrowy rozsądek potem wszystko inne.

Ja zawsze bede twierdzic ze sa madrzejsi od nas i zawsze z uwaga bede sluchac rad osob doswiadczonych ,bo wcale nie ujmuje to w niczym tego kim jestem czy kim tez chce byc,a przez to moge stawac sie tylko lepsza. A osoby ktore to kazedgo skrzetnie sprawdzaja przypisujac innym latke ,mnie poprostu tylko smiesza:)Byc moze przez to chca ukryc swoje braki w wiedzy!

emocja, czemu wkładasz tyle wysiłku na zwalczanie Kris? Uwzięłaś się na niego i co by nie napisał to jest do dupy. Napisz mu wprost, że cię wkurwia, masz go dosyć, jest geniuszem i zazdrościsz mu lub nim gardzisz bo jest ignorantem, krętaczem i oszustem, ma się wynieść i konkurować z miejscowymi mędrcami - cokolwiek krótko i na temat, męczą mnie te twoje przydługie elaboraty i próby dyskredytowania Kris za wszelką cenę.

Smoku ,skoro Cie mecza zastanawiam sie po co wkladasz wysilek w czytanie ich? Do dzis mnie nie wkurwial ,staralam sie wymienic poglady i zdanie ,ale w ezoteryce sa pewne zasady ,ktore on stanowczo lamie(chodzby grzebanie w czyjejs energetyce ,czy przeswietlanie kogos jakie ma zabrudzenia bez czyjejs zgody) ,dlatego wlasnie staram sie tutaj naswietlic ich problem.A najbardziej wkurwia mnie drogi Smoku ingerencja w innych zdolnosci ,samemu rabiac z siebie Boga.
Smok:
jest geniuszem
przeciez to juz napisalam....
Smok:
ma się wynieść
tego nie musi robic bo mi w niczym nie przeszkadza...
Smok:
krętaczem i oszustem
tego tez nigdzie nie napisalam,lecz dociekam wiedzy i umiejetnosci jakie posiada,bo poprostu mnie interesuje:)
Smok:
Uwzięłaś się na niego i co by nie napisał to jest do dupy.
To co pisze nie koniecznie jest zgodne z prawda ,chociaz poglady tutaj moga byc rozne w zaleznosci jakim kots rzemioslem sie zajmuje.Wyrazam tyko moje zdanie,czy pozwolisz? Czy juz Cie uspokoilam Smoku?

Przesadzasz Emocjo i nie wiesz poza tym jak doświadczony jest Kris. Ja nie odczułem, żeby się jakoś sadził, chwalił, wywyższał itp. Masz Ty chyba Emocjo jakiś kompleks niższości (mogę się mylić, ale chyba jakaś niedowartościowana jesteś - ja bym Cię chwalił pod niebiosa, gdybyśmy się spotkali - serio i bym Cię tu i tam... całował), jakieś bardzo złe doświadczenia, znasz poza tym szamana na pewno lepszego od Krisa :) Smok mimo małego doświadczenia "ezoterycznego" (nie jesteś "cool" ;)) i wrodzonej małomówności (oszczędności) wydał z siebie głos rozsądku - od razu go polubiłem, gdy go poznałem i zauważyłem, że idzie w dobrym kierunku i jest cierpliwy (czekał spokojnie) :)
Kris:
Mam pytanie o to ilu z odwiedzających to forum czyta dekret fioletowego płomienia ale tak regularnie choćby 2 razy dziennie czy choćby z ciekawości kilka razy.
Zajrzę tam wreszcie - coś o wizualizacji filetowego płomienia lub bariery, kokonu itp. czytałem - dość znana sprawa, a niedawno zaskoczyły mnie moje małe (bliźniaczki, sześciolatki - prawie siedem). Bały się spać po ciemku, więc postawiłem im LED-ową lampkę, która płynnie zmienia kolory, a one powiedziały żebym zostawił na fioletowym - i tak zostawiłem. O swoich małych mógłbym dużo opowiadać: o telepatii - zwłaszcza, gdy były malutkie, o wspólnym locie w astralu - przyszła do mnie w nocy jedna z nich, doczepiła się w okolicy karku i polecieliśmy. Ale największe wrażenie zrobiła na mnie jedna z nich, gdy była malutka, ja wracam do domu, a ona się na mnie spojrzała bardzo poważnie, głęboko w oczy i bardzo wyraźnym (normalnie tak wtedy nie mówiła), poważnym tonem coś mi powiedziała o mnie.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

wendol:
Przesadzasz Emocjo i nie wiesz poza tym jak doświadczony jest Kris. Ja nie odczułem, żeby się jakoś sadził, chwalił, wywyższał itp. Masz Ty chyba Emocjo jakiś kompleks niższości (mogę się mylić, ale chyba jakaś niedowartościowana jesteś - ja bym Cię chwalił pod niebiosa, gdybyśmy się spotkali - serio i bym Cię tu i tam... całował), jakieś bardzo złe doświadczenia, znasz poza tym szamana na pewno lepszego od Krisa :)
Czy mam to traktowac jako zproszenie na randke?:)))Zostanie tylko ustalenie daty i miejsca;) Dareczku nie przesadzam a wyrazam swoje zdanie i wypowiadam sie na temat mi nie obcy,to ze pewne osoby w dosc stanowczy sposob przestrzegam ,to tylko dla ich dobra ,ale skoro sobie nie zyczycie to nie moja sprawa i moj tylek:)Co do doswiadczen masz racje ,naczytalam sie sporo placzacych ludzi proszacych o pomoc,czy juz teraz rozumiesz moje przeslanie?Jezeli ciagle sugerowanie ,ze ktos cos ma za tylkiem,rurki,duszyczki etc i inegerencja i nakazywanie by przelustrowac osoby mi pomagajace ,to nie przechwalki czy tez chec zablysniecia ,to ja chyba tego Pana zle odbieram:)Aha,kompleksy mam ,nawet jeden dosc duzy,mialam kiedys zlamany nos,nie waglada teraz zbyt dobrze:))))ale to niema nic wspolnego z niedowartosciowaniem;)
wendol:
Smok mimo małego doświadczenia "ezoterycznego" (nie jesteś "cool" ;)) i wrodzonej małomówności (oszczędności) wydał z siebie głos rozsądku - od razu go polubiłem, gdy go poznałem i zauważyłem, że idzie w dobrym kierunku i jest cierpliwy (czekał spokojnie) :)
Nie powiem mi wpis Smoka tez sie spodobal,nawet dosc mocno mnie rozbawil:)))) Czy zerkales w Antykoncepcje?potrzebuje Twojej pomocy,nie wiem jak sie zabezpieczac najskuteczniej;)

http://forum.paganfederation.pl/search.php?search_id=active_topics Jezeli mowimy zas o doswiadczeniu,to proponuje zerknij na to forum i bedziesz mial skale porownawcza,moje wpisy nie sa bezpodstawne:)

Dareczku to tylko jakies 800 km;)Fajnie by bylo ,pewnie oprocz calowania mielibysmy sporo wspolnych tematow;)Jak bedziesz w de ,to zapraszam... Dobrze juz zostawie,bo nie chce mi sie juz o duszyczkach i czarnych rureczkach pisac:)Normalnie wredna jestem ,ale to moj urok,przepraszam:)

Zostawmy już Krisa w spokoju i mniejsza o większość (to jedno z moich ulubionych sformułowań) :) Naprawdę bym się z Tobą spotkał gdybyś bliżej była, a nie za granicą. I podoba mi się, jak się do mnie zwracasz jakby z góry: "Dareczku".

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

wendol:
I podoba mi się, jak się do mnie zwracasz jakby z góry: "Dareczku".
Na jakies romantyzmy Cie wzielo,pisze juz do Ciebie tak prawie 2 lata:P

Chciałem edytować, ale m.in. cudzysłów dodałem i wyskoczyłyby te "&amp". Ty coś w tym samym momencie dodałaś i jak wrzuciłem swoje, to się kolejność postów zmieniła względem pierwotnej, za co przepraszam, bo jakoś tak nielogicznie to teraz wygląda.

emocja:
Na jakies romantyzmy Cie wzielo,pisze juz do Ciebie tak prawie 2 lata:P
Ale dopiero teraz się przyznałem, że to na mnie tak działa, że to lubię itp. :) Kiedyś się spotkamy - jak nie w tym wymiarze, to w innym. I pamiętam to Twoje zdjęcie z orbami :)

Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 428
Poprzednia strona | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | .. | 21 | 22 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.