Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428
Poprzednia strona | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | .. | 571 | 572 | Następna strona

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA shark1981 Wczoraj o 09:17 Partnera poznasz 5 czerwca Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Dumka Wczoraj o 06:28 Tarot kartami III Kije i Cesarzowa III mówi, że niema znaczenia czy założysz czy nie, najważniejsze by się odważyć robić cokolwiek. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA martita Wczoraj o 02:20 Tarot kartami IX Kijów i Umiarkowanie XIV mówi, że czas jest wielkim nauczycielem. Pozdrawiam Igor ps. a gdyby nie on to jaki masz plan ?

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA rena Wczoraj o 01:26 Na razie nie ze względów praktycznych, ale jak odejdzie to straci. Pozdrawiam Igor ps. na razie sam nie wie co ma zrobić ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA madzikowa21 Wczoraj o 00:07 Tarot kartą Głupiec XXII mówi, że on sam nie wie czego chce. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor ciesze sie że jesteś:) w ktorym miesiącu spotkam sie z Darkiem? to dla mnie bardzo ważne

ZAKLĘCIA blowania 2 dni temu o 22:38 W finansach znacznie po 11 listopada. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA fala 2 dni temu o 22:14 Tarot kartami Król Kijów i Mag I mówi, że te typy tak mają, zimne itd.. Pozdrawiam Igor ps. boi się związku

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Gwiazdeczka20 2 dni temu o 21:50 Dobrze ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA sedziwoj 2 dni temu o 20:57 Tarot kartami V Mieczy i V Kijów mówi, że będą chwilowe kłopoty ale dobrzy ludzie ci pomogą. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA Ania87 2 dni temu o 19:34 Zawsze tak jest jak wcześniej na baranów człowiek trafi. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA donia 2 dni temu o 11:29 Takie pier.. a w łóżku wie czego chce ? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Aguuunia1975 2 dni temu o 06:49 Jeśli go chcesz cena nie jest mała. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA desperowana1985 2 dni temu o 05:16 Do listopada. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA senna 3 dni temu o 23:44 Starsza kobieta. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Witaj Igorze. Dziękuję za odpowiedź. Mam jeszcze kilka pytań, czy powinnam wyjechać tam gdzie planuję? Czy znajdę tam pracę? I dlaczego nie powinnam spotykać się z Jackiem? Czy coś mi grozi z jego strony? Pozdrawiam!!

Co mam dalej robić żeby TO małżeństwo przetrwało?????????

CHYBA BEDZIE DLA MNIE NEGATYWNA BO ODPISALES MI ZE DO LISTOPADA POZNAM ODPOWIEDZ,A PLANY MAM TAKIE ZE CHCE W LISTOPADZIE BYC JUZ W POLSCE BO DOSYC MAM MOJEJ BEZNADZIEJNEJ GLUPIEJ STARSZEJ SIOSTRY Z KTORA NIESTETY MUSZE MIESZKAC I ZAJMOWAC SIE JEJ DZIECKIEM:( ALE MNIE ONA JUZ NIE INTERESUJE CHCE TYLKO WIEDZIEC CZY PIOTREK WROCI I BEDZIEMY SZCZESLIWI?

Igor:
ZAKLĘCIArenaWczoraj o 01:26Na razie nie ze względów praktycznych, ale jak odejdzie to straci.PozdrawiamIgorps. na razie sam nie wie co ma zrobić ;)
Drogi Igorze, czy wiadomo kiedy odejdzie i kiedy poznam nowego partnera odpowiedniego dla mnie? Serdecznie pozdrawiam i dziękuję.

Witam! Ostatnio pominąłeś mnie gdy odpisywałeś. Prosiłbym o odpowiedź :) Zaczyna się rok szkolny i chciałbym zapytać będzie wyglądał dla mnie nowy rok szkolny tzn. czy będę miał jakieś nieprzyjemności od strony kolegów? I czy w miarę poradzę sobie z nauka? Pozdrawiam serdecznie.

Pozdrawiam Gall