| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| moja przyszłość... | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 235 |
|
proszę o przepowiednie na imie mam tomek chcę wiedziec czy rozejdę się z moją żoną małgosią nie jestem z nią szczęśliwy,czy będę miał dobrze płatną pracę i czy wyjadę za granicę i czy będę miał swój dom?obecnie myslę otym żeby małgosia poznała innego faceta i zakochała się w nim i jeszcze jedno spodziewamy sie dziecka.
|
|
|
|||
"Kto boi się zrobić błąd, ten nigdy nie będzie tworzył historii."!!! |
|
Facet ,Ty jestes na tyle malo inteligentny ,ze po tylu postach pisnych do Ciebie stwierdzasz ze zajmujemy sie magia ,nie potrafiles dostrzec ironi i zartu ;-)
Idz spac,dobranoc ;-)
|
|
|
|||
|
oczytaliście sie jakiś marnych książek o czarnej magii trochę psychologii i się uważacie uwazacie za wielkich magów,którymi nigdy nie będziecie
|
|
|
dajcie spokoj. on chyba ciezko kapuje.
|
|
najwazniejsze jest to,zeby nie zapomniec, ze jest sie czlowiekiem |
|
|||
|
...tomal zacznij czytać ze zrozumieniem....
|
|
Szaleństwo staje się jedynym sposobem na zmierzenie się ze światem. |
|
|||
|
|||
|
|||
|
Na najbliższym wspólnym czytaniu Harrego Pottera, będziemy przytaczać twój przypadek jako szczególnie trudny....
|
|
Szaleństwo staje się jedynym sposobem na zmierzenie się ze światem. |
|
chodzi mi o to, ze chlopak ma zupelnie inny tok myslenia. w takim wypadku nic nie pomoze. znam to z autopsji. wszystko bierze na serio
|
|
najwazniejsze jest to,zeby nie zapomniec, ze jest sie czlowiekiem |
|
Od tego zacznijmy ,że on nie myśli...za to używa do tego swojego miękkiego wacka na dodatek bez ubranka ,a później ma pretensje do całego świata że jest nieszczęśliwy i dziecko będzie miał...żałosne!
|
|
|
Moim zdaniem Tomal rżnie głupa, bo woli o magii gadać, niż być poważnym i odpowiedzialnym człowiekiem.
Klątwy się uczepiłeś? Naprawdę, albo udajesz idiotę, albo nim jesteś.
Potrzebujesz wróżby i żeby Małgosia (imiona z dużej litery piszemy) dała Ci spokój - innego sobie znalazła męża i ojca dla Twojego dziecka? Wróżka Ci pomoże ;/
Żałosny jesteś facet i nie zmieniaj tematu.
Albo będziesz jeszcze mężczyzną i będziesz wspierał żonę, albo na jej miejscu wyrwałbym od Ciebie jak największe alimenty i kopnął Cię w dupę.
To są wasze dzieci, a nie tylko jej.
I nie rżnij więcej głupa i nie zmieniaj tematu.
Co za idiota!
Wytłumacz się facet, bo w żaden sposób nie mogę zrozumieć takiej postawy.
Jak Ty to sobie wszystko wyobrażasz? Że teraz uciekniesz, schowasz głowę w piasek?
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
|
|
|
|||
|
Lepiej niech odejdzie teraz od żony niż ma ją oszukiwać bo nawet małżeństwem z rozsądku ciężko jest nazwać to co on wyprawia a szkoda w tym wszystkim dziecka i dziewczyny chyba naprawdę niech lepiej da jej szanse być szczęśliwą u boku innego mężczyzny bo on na to miano nie zasługuje a rujnuje żonie życie a co będzie jak pojawi się maleństwo? a przed alimentami nie ucieknie i żeby były wysokie
|
|
|
|||
|
emocja
Juz glupola z siebie zrobil,czemu by w strusia mial sie nie zabawic?;-))
nie uwłaczajmy strusią;-)))
|
|
|
Tomal to jest specjalnie dla Ciebie...
Jeżeli uważasz że życie jest złe i trzeba je zmienić, to zastanów się czy nie warto czasem zmienić siebie...
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 235 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |