Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
moja przyszłość...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 235

proszę o przepowiednie na imie mam tomek chcę wiedziec czy rozejdę się z moją żoną małgosią nie jestem z nią szczęśliwy,czy będę miał dobrze płatną pracę i czy wyjadę za granicę i czy będę miał swój dom?obecnie myslę otym żeby małgosia poznała innego faceta i zakochała się w nim i jeszcze jedno spodziewamy sie dziecka.

tomal2:
nie umiecie się zabezpieczyć przed klątwami i tak w was trafią.to co piszecie o mnie to jest dla was bardzo zabawne drugiej baby nie mam przynajmiej mieliście ze mną ubaw wiem jak dobrze się bawiliscie.Jezeli chcecie swoją Magię na mnie wyprubować i cos mi zrobic to jezeli jestescie tacy mocni to prubujcie czekam.
Jednak trafiliśmy na jakiś ciężki okaz JELENIA ;D

"Kto boi się zrobić błąd, ten nigdy nie będzie tworzył historii."!!!

Facet ,Ty jestes na tyle malo inteligentny ,ze po tylu postach pisnych do Ciebie stwierdzasz ze zajmujemy sie magia ,nie potrafiles dostrzec ironi i zartu ;-) Idz spac,dobranoc ;-)

WiLdCaRd:
Jak nie...mydło,woda,kremy,natłuszczace,chusteczki,papier;D...więc nie obędzie się bez wydawania kasy:).Może tylko że renia jest bardzie ekonomiczniejsza i wytrwała;D hah
i bezplodna :D

oczytaliście sie jakiś marnych książek o czarnej magii trochę psychologii i się uważacie uwazacie za wielkich magów,którymi nigdy nie będziecie

dajcie spokoj. on chyba ciezko kapuje.

najwazniejsze jest to,zeby nie zapomniec, ze jest sie czlowiekiem

emocja:
Facet ,Ty jestes na tyle malo inteligentny ,ze po tylu postach pisnych do Ciebie stwierdzasz ze zajmujemy sie magia ,nie potrafiles dostrzec ironi i zartu ;-) Idz spac,dobranoc ;-)
Jego intelekt przewyższa każdego z nas;D

...tomal zacznij czytać ze zrozumieniem....

Szaleństwo staje się jedynym sposobem na zmierzenie się ze światem.

tomal2:
oczytaliście sie jakiś marnych książek o czarnej magii trochę psychologii i się uważacie uwazacie za wielkich magów,którymi nigdy nie będziecie
Skąd Ty jesteś? chciałbym się dowiedzieć gdzie można tak głupią i pustą osobę poznać jak Ty! Albo lepiej ,aby omijać tą miejscowość...

ariadna:
...tomal zacznij czytać ze zrozumieniem....
A jak myślenie nie jest jego najmocniejszą stroną to co wtedy;)?

dobra:
dajcie spokoj. on chyba ciezko kapuje.
o tej godzinie ma prawo ;-)

Na najbliższym wspólnym czytaniu Harrego Pottera, będziemy przytaczać twój przypadek jako szczególnie trudny....

Szaleństwo staje się jedynym sposobem na zmierzenie się ze światem.

chodzi mi o to, ze chlopak ma zupelnie inny tok myslenia. w takim wypadku nic nie pomoze. znam to z autopsji. wszystko bierze na serio

najwazniejsze jest to,zeby nie zapomniec, ze jest sie czlowiekiem

Od tego zacznijmy ,że on nie myśli...za to używa do tego swojego miękkiego wacka na dodatek bez ubranka ,a później ma pretensje do całego świata że jest nieszczęśliwy i dziecko będzie miał...żałosne!

Moim zdaniem Tomal rżnie głupa, bo woli o magii gadać, niż być poważnym i odpowiedzialnym człowiekiem. Klątwy się uczepiłeś? Naprawdę, albo udajesz idiotę, albo nim jesteś. Potrzebujesz wróżby i żeby Małgosia (imiona z dużej litery piszemy) dała Ci spokój - innego sobie znalazła męża i ojca dla Twojego dziecka? Wróżka Ci pomoże ;/ Żałosny jesteś facet i nie zmieniaj tematu. Albo będziesz jeszcze mężczyzną i będziesz wspierał żonę, albo na jej miejscu wyrwałbym od Ciebie jak największe alimenty i kopnął Cię w dupę. To są wasze dzieci, a nie tylko jej. I nie rżnij więcej głupa i nie zmieniaj tematu. Co za idiota! Wytłumacz się facet, bo w żaden sposób nie mogę zrozumieć takiej postawy. Jak Ty to sobie wszystko wyobrażasz? Że teraz uciekniesz, schowasz głowę w piasek?

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Ja chyba wiem, czemu jest teraz taka afera. http://www.salagir.com/gfx/troll-web.jpg Nie widze innej opcji.

wendol:
Że teraz uciekniesz, schowasz głowę w piasek?
Juz glupola z siebie zrobil,czemu by w strusia mial sie nie zabawic?;-))

Lepiej niech odejdzie teraz od żony niż ma ją oszukiwać bo nawet małżeństwem z rozsądku ciężko jest nazwać to co on wyprawia a szkoda w tym wszystkim dziecka i dziewczyny chyba naprawdę niech lepiej da jej szanse być szczęśliwą u boku innego mężczyzny bo on na to miano nie zasługuje a rujnuje żonie życie a co będzie jak pojawi się maleństwo? a przed alimentami nie ucieknie i żeby były wysokie

emocja:
wendol:Że teraz uciekniesz, schowasz głowę w piasek? Juz glupola z siebie zrobil,czemu by w strusia mial sie nie zabawic?;-))
Nie wiem nawet czy można to tak ładnie ująć...;)

emocja Juz glupola z siebie zrobil,czemu by w strusia mial sie nie zabawic?;-)) nie uwłaczajmy strusią;-)))

Tomal to jest specjalnie dla Ciebie... Jeżeli uważasz że życie jest złe i trzeba je zmienić, to zastanów się czy nie warto czasem zmienić siebie...

Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 235
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.