Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
wywoływanie duchów ( sposoby)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094
Poprzednia strona | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | .. | 54 | 55 | Następna strona

Chciałabyśmy sie dowiedzieć w jaki sposób można wywołac duchy... Tak aby można jemu zadawać pytania ... Przy wywoływaniu nie bedziemy same beziemy z naszymi 2 przyjaciółkami z Góry Dziekuję...prosimy o wmiare szybką odpowiedź...

ej no powiedzcie w koncu jak sie te duchy wywołuje no? co wam szkodzi to my bedziemy je wywoływać nie wy! dbajcie o swoją dupe

chcesz wiedziec jak sie wywoluje duchy?? pomodl sie do szatana popros go tylko szczerze o to by wzial sobie twoja dusze aby wszedl w twoje cialo.. efekt gwarantowany nie ma duchow sa tylko demony.. [%sig%]

alee jesteście głupie ludzie po co tu weszlem

dudi-nie wkurwiaj mnie!!!!!!!!!!! Jak mozesz pisac mi o opetaniu szatana?? Jak wogole mozesz pisac takie rzeczy skoro mnie nie zasz.......nie bede cie juz przekonywac o swojej racji-ty chyba jestes ksiedzem(raczej napewno) bo tylko oni maja tak wpojana wiare... MOj drogi ja tez wierze w Boga tylko moze inaczej przedstawionego niz ty.....i wierze takze w zło ,ktorego staram sie jak najbardziej wyzbywac.!!!!.....Jestem DOBRA OSOBA o DOBRYM SERCU i napewno o stokroc wrazliwszym od ciebie !!! jeszcze raz zarzucisz mi jakiegos szatana obiecuje Ci ze wylądujesz tam gdzie nie powinienes!!! A pismo moze sobie byc udokumentowane czy nie-nie ma w tym nic zlego bo znam osobe ktora to wykonuje a jest to osoba ktora w zaden sposob zła nie popiera i nie pisz idioto głupot bo nawet nie wiesz jak bardzo mnie obraziles zarzucajac mi stanie po stronie szatana!!!! Ostrzegam cie nie rob tego wiecej!!!

nie nie jestem ksiedzem Martynko. Jestem wierzacym i ufajacym Bogu czlowiekiem. I nie groz mi bo twoje grozby na mnie wrazenia nie robia bo ze mna stoi silniejszy od szatana Pan moj Jezus Chrystus i nie straszne mi zadne grozby. Wiesz co poczytaj biblie, cala od poczatku do konca Martynko. Moze to ci rozjasni moj punkt widzenia. Aha i wiary nie mozna miec wpojonej. Ja sie po prostu ma. Szczerze wierze ze bog nie da Ci utonac w tym bagnie. Otworz oczy poszukaj zrodel tej "religji' ktora wyznajesz. [%sig%]

to nie były grozby.....poprosyu wkurzyles mnie jak nigdy dotad nikt mnie nie wkurzy!! jak juz mówilam wczesniej sa rozne rodzaje religii.......ja mam swojego BOGA a ty miej sobie CHrystusa ale ode mnie sie odczep.....w zadnym bagnie nie siedze i nigdy nie bede siedziec za to ty kiedsy wyladujesz w psychiatryku jak wszedzie bedziesz widzial szatana!

Prosze Cie raz jeszcze na tenacie o okultyzmie zamiscilem post - swiadectwo nawrocenia czlowieka ktory siedzial w podobnych klimatch co Ty. jest on na ostatniej stronie tematu. Sadze iz warto abys go sobie przeczytala. niemniej przepraszam jezeli moje wypowidzi wobec Ciebie Martyno zabrzmialy (a wiem ze zabrzmialy) jak oskarzenia. W oczach "mojego" (nadal tez twojego) Boga jestesmy sobie rowni i nie mam prawa Cie osadzac. Jednak nadal bede sie modlil o to bys choc raz tylko raz sprobowala doswiadczyc Chrystusa.. [%sig%]

Bzdura!!!

nie bawcie sie w wywoływanie duchów.to bardzo niebezpieczne,ale nie mówie tego z punktu widzenie Dudiego,ale z własnych doświadczeń. naprawde cena jaką trzeba będzie zapłacić za takie zabawy nie jest warta zaspokojenia waszej młodzięczej ciekawości.pozdrawiam i życze zmiany zainteresowań

DUDI dawno sie tak nie ubawiłem.to stek bredni,bzdur i demagogi,jakich dawno nie słyszałem.Sam zaprzeczasz swoim bałwanom pajęczarzu.

A Ty kim niby jestes? Zeby mi to mowic..Pajeczarzu a to dobre.. sam sobie zaprzeczam hmmm GDZIE? bzdury? nie nie prawda objawiona przez Pana naszego. Proponuje jeszcze raz wszystkim studiowanie Bibli. Od poczatku do konca. A potem jeszcze raz i jeszcze raz i jeszcze raz... [%sig%]

Nie róbcie tego. To nie wyjdzie wam na dobre!

5 lat temu nauczyłam się od koleżanki wywoływać podświadomość, robiłam to kilkanaście razy, po czym jakoś o tym zapomniałam tzn. starałam się zapomnieć bo moja religia (katolicyzm) jest przeciwny takim eksperymentom. Jednak 2 dni temu koledzy przypomnieli mi o tym i pytali się jak to się robi, powiedziałam im a teraz bardzo tego żałuje. bo widze że nie umią się z tym obchodzić z szacunkiem a pozatym boję się tego..... boje się ewentualnych konsekwencii. Napiszcie jeżeli wiecie na ten temat więcej niż ja. Czy ktoś umie to racjonalnie wytłumaczyć?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? to dla mnie bardzo ważne prosze o pomoc

Hmm ja uwazam ze jesli sie chce to sie wywola ducha a jesli nawet sie wywola zlego to bedzie to znaczylo ze nie mielismy dobrych intencji i ze z swiata astralnego przez ta dziurke ktora mial przyjsc nasz znajomy czy osoba ktora chcielismy wywolac przyszedl inny duch i to w dodatku zly zwany potocznie demonem a z wielkim trudem jest zamknac za swiatem astralnym drzwi wiec uwazajcie jak sie bedziecie zabawiac ale jesli chcecie powaznie wywolac ducha to najlepiej moim zdaniem zrobic to w dzien Wszystkich Swietych wtedy z pewnoscia wywolacie dusze kogo chcecie a nie jakiegos innego ducha

Huhu wiec tak ja kilka razy wywolywalam duchy i to natyle glupia bylam ze je w szkole...:] no wiec wywyolywalam z 3 kuplekami i jedna z nich trzymala to czym duch pisze huhu A jak wywolywac ? Jest wiele sposobow bardzoo wiele ale niektore tylko dzilaja n atakei zwykle osoby nasz sposob to : musi byc igla dosc gruba i ona musi wisiec na czerwonej czy bialej nitce nie pamieta ma ale raczej czerwonej i musi na kartce byc narysowany duch i na a srodku czerwone wypelnio nne nna czerwono serce i tak sie kladzie igle dookola ducha maja byc literki i numery oraz dobro i zlo po prawej i lewej i tak na gorze a nei na dole i nitka z zigla sie musza kolysac tak w w kolko jak sie tylko koncem opiera o kartke i sie mowi za gorami z alasami za 7 dolinami przybadz duchu (imie i naz.) i badz z z nami oi powtarzac kilka razy i pootem sie spytac czy jest z znami jesli tak to mozna z zim gadac najlepeij na poczatku spytac czy jest dobry czy zly i czy bedzie go mozna odwolac a jesli nei bedzie go to dalej chwile wywolywac huhu my wyywolalysmy i w pewnej chwili moja kupmela ktora z znas nei wierzy a aj pomyslalam ze to bzdety a tu nagle pisze ze Asia a ja jhuhu zdretwialam :] a nastepny raz nei zdazylysmy odwolac i (a odwoluje sie takim pyatniem :odwolujemy cie tak? a on musi pokazac na tak i wtedys sie mowi : odwoluje cie ) huhu i nei zdazylysmy odwolac i sie zanami blakal po budzie a bylo juz ciemno i mam takie szatnie w wpiwnicy wielkie i huhu tam jest atk ciemno ze koniec i sie tam wlansie przechadzal huhu a i nei wywyolujcie Konopnnickiej jesli jestescie dziecmi bo na je lubila i moze zostac huhu pozdrawiam i nei polecam :)

Eeeeh tak Konopnickiej nie wywolujcie dzieci pamietajcie KAZDEGO ale nie Konopnicka! Ludzie Wy nie macie pojecia z czym macie doczyninia zadne z Was nie wie co to tak wlasciwie jest... [%sig%]

Ja znam najlepszy sposób na wywolywanie duchów mozna wywolac zlego i dobrego złym jest tzw. DziQ a dobrym wieprzQ najlepiej wywolac dziQ bo on jest niemily i moze was zgroźnić a wywoluje sie je w taki sposob kladziesz zapalke i pojare na stole milujesz przez 20 sekund trzymajac sie za sutki z kolezanka a miluje sie w taki sposob <mmmmmmm> i tyle i wywolacie dziqa POZDRO ALL ....

A ja pronuje ta strone dla wszyskich ktorzy pytaja o wywolywanie duchow!!!!!!!!!!!!! http://www.egzorcysta.pl/wywolywanie_duchow.html POZDRAWIAM !!!!!!!!!!!!!!!!!

Gdy wywołujesz ducha on jest w tobie, Cięszko odwołać, może tam zostać

..byc w szoku..czy Ty wiesz co to znaczy byc w szoku..jakbys widział smierc sojich rodziców to dopiero bys by w prawdiwym szoku..a co do wywyłuwania duchów to...kazdy sobuie rzepke skorobie ..moze to pozwoli tym dzieciom na cos czego nigdy niedoswidczyły(czego nigdy nie powiny doswiadczac..)..czegoś wyszego po czym przestana........byc moze juz nigdy nie przestana .....no to by było na tyle ...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094
Poprzednia strona | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | .. | 54 | 55 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.