Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
do kogos kto potrafi wrozyc
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531
Poprzednia strona | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | .. | 26 | 27 | Następna strona

chcialabym sie dowiedziec czy bede w koncu szczesliwa, czy skoncza sie mooje problemy finansowe i czy uda mi sie byc z Krzysztofem? Pilnie prosze o odpowiedz

milka1:
nadzieję(wierzę ),że coś dobrego!
- BAAARDZO DOBREGO ! i do tego juz niebawem. pozdr

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

romek wielkie dzięki za optymizm:) mam nadzieję ,że to "widzisz" a nie kierujesz się moją wiarą w to;) mimo optymizmu zdaję sobie sprawę ,że człowiek mocno wierzy a nie zawsze to się spełnia albo siła podświadomości jest zbyt słaba,napisz jeśli możesz skąd nagle taki przypływ emocji- może źle to określam - czuję ,że "coś " się stanie - nie mogę sie tego uczucia pozbyc -trwa to 2 dzień pozdr

Panie Romku mam pytanie czy poprosi mnie o reke moj partner i zalozymy rodzine? jego data ur1.12.73 pozdrawiam

witam Panie Romku,mam takie pytanie odnosnie spraw finansowych,bo teraz jest tak fatalnie,ze chyba zwariuje.Stad moje pytanie czy moja sytuacja finansowa polepszy sie.Od jakiegos czasu próbuje swojego szczescia w grach losowych(to juz jest wynik mojej despercji!),ale efekty jak na razie takie sobie.Nie wiem,ale zaczynam myslec ze szczęscie mnie opusciło.Moja data ur.08-10-1986

milka1:
napisz jeśli możesz skąd nagle taki przypływ emocji
- przeczucia. Wszystko bedzie jak powinno!
weronia:
czy poprosi mnie o reke moj partner i zalozymy rodzine?
- Tak ! Jesli tego pragniesz to wyjdz mu na przeciw, nie czekaj a sprowokuj temat, wywolaj rozmowe.
marysia:
czy moja sytuacja finansowa polepszy?
- Tak. Choc znam nieiwiele osob ktorym sie polepszylo finansowo dzieki graniu w gry losowe. Powinnas pomyslec nad jakims bardziej wymiernym (namacalnym) sposobie zarabiania. Szczescie nikogo nie opuszcza, czasami tylko nie umiemy go dostrzec, lub szukamy tam, gdzie go nie widac. (05 - 06 - 11 - 12 - 25 - 35) pozdr

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Romku czy to myslisz ze to własnie w grze mi sie powiedzie?Ze powinnam dalej grac?Wiesz ja nie jestem hazardzistka!Po prostu ouszczam czasem kupony,bo sytuacja mnie przyciska!

Witaj Romeczku:)
Romek:
Rytual juz sie odbyl. W srode w nocy bedzie powtorzony i potem jeszcze piatek nad ranem. W tych dniach powinno sie spelnic Twoje marzenie.
dzis rozmawialam z byłym, jest bardzo szcześliwy z nową dziewczyna. teraz tylko jeszcze bardziej o bylym mysle i tesknie:( obecny partner czuje sie odtracany bo ja mysle o byłym:( ten rytuał chyba troszku odwrotnie zadziałał bo czuje sie ze stracilam ich dwuch i nie wiem w która strone mam isc:( prosze postaw mi tarocik chcialabym wiedziec czy sa szanse ze z któryms mi wyjdzie. mozesz mi powiedizec z którym? bardzo dziękuje m.

Witam, Moja niespelniona milosc chce sie spotkac, ale ja nie wiem czy czysto kolezensko, czy on tez ma jakis sentyment...a jesli tak, to czy cos z tego bedzie??? on 21.11.1979 ja 18.04.1981 Bardzo prosze o podpowiedz, ciagle siedzi mi w glowie :). Pozdrawiam K

Romku czy mozesz mi powiedzieć, czy mój były pisze pradę czy mnie bajeruje? z góry dzięki za odpowiedź

Witaj Romku:) Powiedz mi prosze:) Ile trzeba czekac na efekty rytualu??? Pozdrawiam goraco

Romek:
milka1: nadzieję(wierzę ),że coś dobrego!- BAAARDZO DOBREGO !i do tego juz niebawem.pozdr
niestety romek moja wiara była zbyt słaba, delikatnie mówiąc jest fatalnie,przeczucie źle zinterpretowałam ,oznaczało porażkę :(((( moje życie uczuciowe to ruina ...

witam. jestem pograzona w beznadziej. czy kiedyś w końcu w moim życiu coś sie zacznie układac? jestem tu poraz pierwszy. nie wiele mi w zyciu wyszło ( troche przesadzam)w kazdym razie chciałabym wiedziec czy kiedys coś zacznie sie okładać tak jakbym tego chciała. moja data urodzenia 21 09 1978

mam pytanie czy bedziemy wkoncu razem?? On nie umie sie zdecydowac twierzi ze nie wie co do mnie czuje;( tyle razy mu pisałam ze sie ma zdecydowac to wtedy on milczy z dwa dni i znow zaczyna pisac smsy w postaci buziaków:( prosze o pomoc kocham go nadal ale juz sama nie wiem co z tego bedzie

naattaallkkaa:
nie jestem wróżką ale mogę ci cos po kobiecemu doradzic, jak po dwóch dniach sie znowu odezwie to go zignoruj i po kolejnych dwóch dniach milczenia zapytaj go czy tęsknil

romku romku zajzyj do swego domku:)

Prosze powiedzcie mi czy kiedykolwiek bedziemy razem czy trace czas na czekanie.

Cześć Romek.. Mogęmiećprośbę? Mam Karty, ale samej ciężko. Wyjechałam z Polski w dużej mierze przez kogoś, tylkocały czas mam jakąś nadzieje.... Co z tego wyniknie,to juz trwa jakieśdwalata(pogodzilam sie dzien przed wyjazdem? A po drugie: jak ułoży mi się w obcym kraju? Pozdrawiam.

"Spróbuj zapalić maleńką świeczkę zamiast przeklinać ciemności..."

No widze Kretko ze tak jak ja tez wyjechalam przez kogos 4 lata temu i tez trwalo to 2 lata w Polsce. I dobrze zrobilam ty tez nie bedziesz zalowac zapomnisz i to nie wiesz jak szybko:) Powodzenia :)

yohanna22:
47 minut temucytuj: fragment | całość No widze Kretko ze tak jak ja tez wyjechalam przez kogos 4 lata temu i tez trwalo to 2 lata w Polsce. I dobrze zrobilam ty tez nie bedziesz zalowac zapomnisz i to nie wiesz jak szybko:) Powodzenia :)
Hej dzięki... Na razie nie przechodzi. Z jednej strony chce i nie chce zapominac, ale jedno jest pewne - tu mi lepiej.

"Spróbuj zapalić maleńką świeczkę zamiast przeklinać ciemności..."

Witaj Romeczku.U mnie nic sie nie dzieje mimo ,ze minelo juz prawie 1.5 miesiaca .Powiedz czy jest to mozliwe ,ze wreszcie cos sie zmieni? Serdecznie pozdrowiam.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531
Poprzednia strona | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | .. | 26 | 27 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.