| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| do kogos kto potrafi wrozyc | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531 |
|
chcialabym sie dowiedziec czy bede w koncu szczesliwa, czy skoncza sie mooje problemy finansowe i czy uda mi sie byc z Krzysztofem? Pilnie prosze o odpowiedz
|
|
|
|||
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
romek wielkie dzięki za optymizm:)
mam nadzieję ,że to "widzisz" a nie kierujesz się moją wiarą w to;)
mimo optymizmu zdaję sobie sprawę ,że człowiek mocno wierzy a nie zawsze to się spełnia albo siła podświadomości jest zbyt słaba,napisz jeśli możesz skąd nagle taki przypływ emocji- może źle to określam - czuję ,że "coś " się stanie - nie mogę sie tego uczucia pozbyc -trwa to 2 dzień
pozdr
|
|
|
Panie Romku
mam pytanie czy poprosi mnie o reke moj partner i zalozymy rodzine?
jego data ur1.12.73
pozdrawiam
|
|
|
witam Panie Romku,mam takie pytanie odnosnie spraw finansowych,bo teraz jest tak fatalnie,ze chyba zwariuje.Stad moje pytanie czy moja sytuacja finansowa polepszy sie.Od jakiegos czasu próbuje swojego szczescia w grach losowych(to juz jest wynik mojej despercji!),ale efekty jak na razie takie sobie.Nie wiem,ale zaczynam myslec ze szczęscie mnie opusciło.Moja data ur.08-10-1986
|
|
|
|||||||
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Romku czy to myslisz ze to własnie w grze mi sie powiedzie?Ze powinnam dalej grac?Wiesz ja nie jestem hazardzistka!Po prostu ouszczam czasem kupony,bo sytuacja mnie przyciska!
|
|
|
Witaj Romeczku:)
|
|||
|
Witam,
Moja niespelniona milosc chce sie spotkac, ale ja nie wiem czy czysto kolezensko, czy on tez ma jakis sentyment...a jesli tak, to czy cos z tego bedzie???
on 21.11.1979 ja 18.04.1981
Bardzo prosze o podpowiedz, ciagle siedzi mi w glowie :).
Pozdrawiam
K
|
|
|
Romku czy mozesz mi powiedzieć, czy mój były pisze pradę czy mnie bajeruje? z góry dzięki za odpowiedź
|
|
|
Witaj Romku:)
Powiedz mi prosze:) Ile trzeba czekac na efekty rytualu???
Pozdrawiam goraco
|
|
|
|||
|
witam. jestem pograzona w beznadziej. czy kiedyś w końcu w moim życiu coś sie zacznie układac? jestem tu poraz pierwszy. nie wiele mi w zyciu wyszło ( troche przesadzam)w kazdym razie chciałabym wiedziec czy kiedys coś zacznie sie okładać tak jakbym tego chciała. moja data urodzenia 21 09 1978
|
|
|
mam pytanie czy bedziemy wkoncu razem?? On nie umie sie zdecydowac twierzi ze nie wie co do mnie czuje;( tyle razy mu pisałam ze sie ma zdecydowac to wtedy on milczy z dwa dni i znow zaczyna pisac smsy w postaci buziaków:( prosze o pomoc kocham go nadal ale juz sama nie wiem co z tego bedzie
|
|
|
|||
|
Prosze powiedzcie mi czy kiedykolwiek bedziemy razem czy trace czas na czekanie.
|
|
|
Cześć Romek..
Mogęmiećprośbę?
Mam Karty, ale samej ciężko.
Wyjechałam z Polski w dużej mierze przez kogoś, tylkocały czas mam jakąś nadzieje....
Co z tego wyniknie,to juz trwa jakieśdwalata(pogodzilam sie dzien przed wyjazdem?
A po drugie: jak ułoży mi się w obcym kraju?
Pozdrawiam.
|
|
"Spróbuj zapalić maleńką świeczkę zamiast przeklinać ciemności..." |
|
No widze Kretko ze tak jak ja tez wyjechalam przez kogos 4 lata temu i tez trwalo to 2 lata w Polsce. I dobrze zrobilam ty tez nie bedziesz zalowac zapomnisz i to nie wiesz jak szybko:)
Powodzenia :)
|
|
|
|||
"Spróbuj zapalić maleńką świeczkę zamiast przeklinać ciemności..." |
|
Witaj Romeczku.U mnie nic sie nie dzieje mimo ,ze minelo juz prawie 1.5 miesiaca .Powiedz czy jest to mozliwe ,ze wreszcie cos sie zmieni? Serdecznie pozdrowiam.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |