Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Rozwiazywanie problemow Koolmana'a i innych
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 896
Poprzednia strona | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | .. | 44 | 45 | Następna strona

Kochani :) Jak zdarzyliscie sie juz zorientowac pojawiaja sie tutaj przedziwni ludzie z malymi badz wiekszymi problemami.Zgromadzilismy sie tutaj byc moc wam pomoc.Koolman z powodu najwiekszej ilosci problemow seksualnych zostal patronem naszego forum ;) Kasia&Marta Pozdrawiamy P.S. Przepraszamy za blad w druku :)

a problem mam taki: niewiem jaki mam problem! ale marta wie i niechce mi powiedziec i pomoc mi go rozwiazac ;)

Brak problemów, to też problem :D Pomóżcie Otherowi! ;) Ja się tego nie podejmę, bo mam inną specjalizację - pisanie o sobie, jaki to jestem wspaniały, co jednocześnie nie umniejsza wspaniałości innych, choć niektórzy tak to odbierają :D Tak więc o innych nie będę pisał, chyba że mnie "ładnie poproszą" swoim nieładnym i bezsensownym zachowaniem :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

to ostatnie zdanie to jakas aluzja do mojej skromnej osoby ?? xD

Other mnie nie prosiles... a z tego co sie orientuje sam nie potrafisz swojego problemu zidentyfikowac wiec czego oczekujesz? Robisz sobie zarty, wysmiewasz nas i te forum, litosci..... Pozdrawiam :)

Wendol a myslisz ze kogos interesuje Twoja osoba na tyle by chcialo sie o tym czytac? Pozdro

katarzyna24:
Other mnie nie prosiles... a z tego co sie orientuje sam nie potrafisz swojego problemu zidentyfikowac wiec czego oczekujesz? Robisz sobie zarty, wysmiewasz nas i te forum, litosci..... Pozdrawiam :)
trace wiare w ludzka inteligencje.. zal zal i jeszcze raz zal...
katarzyna24:
Wendol a myslisz ze kogos interesuje Twoja osoba na tyle by chcialo sie o tym czytac?
tak np mnie interesuje jak chce niech pisze..

other meczy cie cos?chcesz zaistniec? sprobuj gdzie indziej. To co robisz jest na niskim poziomie. Pozdrawiam :))

aha i nie mieszaj zlotko :)

a moze takkkkkkkkkkkkkkkk........... Ty sam other cos o sobie napiszesz????

katarzyna24:
other meczy cie cos?chcesz zaistniec? sprobuj gdzie indziej. To co robisz jest na niskim poziomie. Pozdrawiam :))
Zaistnieć, poziomy, ocenianie, wyganianie - niedobrze się robi. A takie wypowiedzi mówią dużo o wypowiadającym je. Współczesny świat cierpi na syndrom porównywania, oceniania, wartościowania, a ludzie są coraz bardziej zagubieni i niedowartościowani - chore to wszystko. To pęknie z wielkim hukiem, bo się za bardzo spolaryzowało na zasadzie czarne/białe. Tracimy wielowymiarowość i szukamy jednej - "jedynie słusznej" drogi. Nie można i nie da się wszystkiego porównywać na zasadzie lepsze/gorsze - to jest po prostu inne - różnorodne i potrzebne dla wzbogacania potencjału przejawiania się. Ta formuła się wyczerpuje - to już niedługo.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

wendol prosze.... znowu probujesz byc fajny. Chlopie nie wychodzi Cito ZROZUM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oczywiście każdy ma prawo do własnego zdania :) Też mam piwne oczy :) Gdzieś mi jeszcze jedna Tatra Pils została - zaraz znajdę :)

katarzyna24:
wendol prosze.... znowu probujesz byc fajny. Chlopie nie wychodzi Cito ZROZUM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zwlaszcza gdy musi sie bronic:) szuka wsparcia u innych :) katarzyna24 tez to widzi ladne ma oczko (a):)

franko dziekuje :)

cala przyjemnosc po mojej stronie
other:
tak np mnie interesuje jak chce niech pisze..
niech sobie pisza maile Pozdrawiam katarzyna24 :)

franco :)) pozdrawiam

Rozpaczliwy jesteś, ale podoba mi się Twoje podejście do kobiet :D

Miło popatrzeć jak zawiązują się nowe sympatie :) Bardzo lubię uśmiechniętych, zadowolonych ludzi.

wendol szkoda ze sam taki nie jestes :(

katarzyna24:
other meczy cie cos?chcesz zaistniec? sprobuj gdzie indziej. To co robisz jest na niskim poziomie.
ehh wiesz ja niczym nie musze zaistniec.. ale wydaje mi sie ze to Ty masz jakies problemy z ktorymi sobie nie radzisz prawdopodobnie masz jakis uraz z dziecinstwa lub tez chcesz tutaj zaimponowac.. po za tym boisz sie slow krytyki aha zlotko i nie pisz ze to forum jest twoje.. jak juz to jestes zalozycielem watku nieprzywlaszczaj sobie calosci ;)
katarzyna24:
hmm.. a co Ty jestes fajna??
franko:
other: tak np mnie interesuje jak chce niech pisze.. niech sobie pisza maile
to wkoncu forum niech sie wypowie niechcesz czytac nie czytaj ale widac ze cie interesuje bo komentujesz..
franko:
katarzyna24 tez to widzi ladne ma oczko (a):)
wydaje mi sie ze widzi mniej niz sie wydaje.. a po zatym wtraca sie tam gdzie jej nie chca xD pozdrawiam ;)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 896
Poprzednia strona | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | .. | 44 | 45 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.