Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Cześć Igorku!! Jak zinterpretowałbyś karty: Rydwan, Mag i Gwiazda... w tej właśnie kolejności? Zależy mi na twoim zdaniu:) Pozdro ;)

wisnia:
Cześć Igorku!! Jak zinterpretowałbyś karty: Rydwan, Mag i Gwiazda... w tej właśnie kolejności? Zależy mi na twoim zdaniu:) Pozdro ;)
Kiedy przyjdzie właściwy czas wojownik dzięki sile umysłu trafi pod szczęśliwą gwiazdę. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

witaj Igorze pisalam juz dwa razy lub trzy czy mam szanse uzyskac odpowiedz prosze napisz pozdrawiam Kasia

Igor wielki szacun dla Ciebie - znow "odwaliłes" kawał dobrej roboty dla nas dziękuje we własnym imieniu :) a propo wrozby: córeczke mam urodzic darkowi? ale my nie jestesmy teraz razem.. kiedys bylismy. Kiedys mi pisales, ze wrocimy do siebie...wierze w to.. nie poddaje sie. tylko ta córka mnie zastanowila.

Dzięki Ci bardzo Igor! Konkretnie i szybko, tak jak lubię. Zawsze można na Ciebie liczyć :)))

Wielkie dzieki Igorze. Slowa przyniosly nadzieje a zarazem watpliwosci. I masz zupelna racje....ciezki czlowiek. Mam tylko jedno jeszcze pytanie . Czy mozesz zerknac w karty i sprawdzic czy z jego strony jest uczucie? Czy on mnie kocha? Twierdzi ze nie potrafi pokochac. Nie bardzo w to wierze ,Dlatego sie rozstalismy:( Nie chce zwiazku w ktorym jedna strona objawia uczucie:(

Dzięki Igorku. Na Ciebie i Twoje karty od zawsze mogłam liczyć :) Pozdrawiam i życzę by otaczali Cię ludzie o dobrym sercu.Jeszcze raz pozdrawiam.Aga. :)))

Dobrze widzi się tylko sercem,najważniejsze jest niewidoczne dla oczu.

Witaj Igorze!Proszę spójrz w karty i powiedz mi ,czy Jacek ma wobec mnie poważne zamiary i czy jest ze mną szczery,czy tylko się mną bawi? Z góry serdecznie dziękuję i serdecznie pozdrawiam.

dorka

Dziękuję Igorku ;) :) zostawiam

Aniele...Czy dasz rade ukryć pod swymi skrzydłami me łzy?

A czy będzie to mój obecny partner, ten za którego mam wyjść za mąż w lipcu ? Czy to chodzi o lipiec tego roku ?

mówisz rozleci? a w takim razie to on zerwie? Od pewniego czasu myśle o kims innym ale nie wiem czy ta osoba jest tego warta.Nie wiem czy nie bede załowac.Doradź mi

i znowu mnie pominąłeś Igorze:((( prosze ladnie o odpowiedzi

Dzięki Bardzo Igorze Mam jeszcze pytanie kiedy będę miała stały kontakt z Muratem i kiedy nastąpi ta przeprowadzka do Turcji

Anka

dzięki Igorze - z tym narazie to wiem...ech...ale czy zachce - to jest pytanie - pozdrawiam

Dziękuję za odpowiedź !!!!! Buziaki Igorku!!!

Witaj Igorze. Mam jeszcze pytanie. jaki będzie powód rozpadu związku Szymona i Basi?

Drogi Igorze mam do Ciebie jeszcze jedno pytanie, ,może karty wiedzą w jaki sposób mogę nawiązać bliższą znajomość z Darkiem F. W jaki sposób powinnam to zrobić czy powinnam: 1. Wysłać do niego zwykłego smsa „typu co słychać” 2. a może poczekać do 14 lutego i wtedy wysłać mu życzenia? Może karty podpowiedzą jakieś rozwiązanie. Bardzo prosiła bym o zapytanie kart w tej sprawie. PS Bardzo dziękuję za poprzednią odpowiedź.

SAMA ???? CIĄGLE CZUJĘ SIĘ SAMA, CIĄGLE SAMA WSZYSTKO SAMA ... ECH.... ZALEŻY MI BARDZO..... IGORZE A MOŻE JA ZA BARDZO CHCĘ , MOŻE MAM ODPUŚCIĆ A ZRESZTĄ CHYBA JUŻ NIE CHCE MI SIĘ WALCZYĆ -- BO PO CO ... COŚ TU JEST NIE TAK ... I WIEM WIEM SAMA MUSZĘ TO ZROZUMIEĆ... BUZIAKI CIĄGLE W KROPCE ZAGUBIONA BEZ SZANS NA SZCZĘŚCIE......KIEDYŚ ZROZUMIEM.... POZDRAWIAM

ZAKLĘCIA misia99 17 minut temu Sami najlepiej wiemy czego nam potrzeba tylko rzadko chcemy się posłuchać ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA edytka 2 godziny temu Szansa pojawi się po pierwszym lutym. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą