| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| 2 0 1 2 | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 2036 |
|
2012 - czy slyszeliscie cos na temat tej liczby? Czytalem interpretacje Wielkiego Kalendarza Majów... jak wiadomo uwazali oni go za najwieksze osiagniecie naukowe ich kultury. Jak wiadomo kalendarz ten przedstawial pewne cykle zyciowe, rowniez zawarte w nim byly wszystkie kombinacje lancuchow DNA i RNA czlowieka.. to juz samo w sobie jest zastanawiajace! Tak samo jest zastanawiajace istnienie wielkich ich budowli.. egipskich piramid.. wielkich ksiag. Interpretacja kalendarza zapowiada - przeliczajac na nasz system kalendarzowy - na rok 2012 tzw "przejscie swiata, w kolejny wymiar swiata" (5 wymiar) - wedlug nich. "To co bylo zakopane zostanie odkopane". Podobnie czytalem o przepowiedniach Nostradamusa... i tu kolejne powiazanie do tej sprawy.. rowniez jego przepowiednie polegaly na zauwazeniu pewnych cykli zyciowych. Data nie jest zbyt jasnie okreslona (moze to byc w przedziale 2009-2012)... zdaniem jasnowidza ma nastapic rowniez przjescie ludzi w inny wymiar... nastapi EPOKA PRAWDY. Nostradamus byl bardzo zaglebiony w ewolucje swiadomosci ludzkiej - jak wiadomo! Kolejne powiazanie jest do Biblii: zmarli powstana z grobow.. to nawiazuje do przepowiedni Majów! Kolejnym ciekawym argumentem, ktory laczy to w pewien sposob w calosc jest to, iz na rok 2012 naukowcy spodziewaja sie przelotu wielkiego materotytu... i juz zaczely sie spekulacje czy przypadkiem nie zawadzi o Ziemie... prawdopodobnosc trafienia to: 1/1000 000. Ale nie tym sie przejmuja... Zastanawiaja sie mianowicie: jesli w nas nie trafi.. i przeleci blisko obok naszej planety... czy nie nastapi czasem przemagnetyzowanie biegonow Ziemi!? Strach pomyslec jakie to niesie ze soba konsekwencje. Wydaje mi sie ze temat jest wystarczajaco ciekawy.. zwlaszcza ze wiele faktow z roznych miejsc na Ziemi wiaze to w jakas sensowa calosc. Jestem ciekaw czy posiadacie podobne informacje i rowniez dostrzegacie ta sprawe. Mozliwe ze dowiem sie od Was cos jeszcze wiecej. Pozdrawiam wszystkich i biernie obserwuje Wasze wypowiedzi ma plaszczyznie naukowej jak i religijnej!
|
|
|
Przede wszystkim urzšdzenia elektryczne mogš wysišć, a zwłaszcza satelity.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Czyżby Majowie znali jaki cykl słoneczny?
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
pamietajcie ze konczymy na 2012 poscie :P to jeszcze niewiele zostało :D
|
|
|
a no włanie przebiegunowanie ziemi ma nastšpić poprzez duzš aktywnoć słońca,gdzie emitowane bardzo duze pole magnetyczne u nas wszystko poprzestawia
i będš yo katastrofalne skutki.
|
|
|
Szczyt aktywnoci słonecznej ma przypadać na 2012 rok... co za zbieg okolicznoci...
...z resztš przeczytajcie sami:
http://news.astronet.pl/news.cgi?5283
Pozdrawiam.
|
|
|
jestescie pojebani wszyscy co ma byc to bedzie kurwa a nie przejmowac sie jakims koncem swiata bambry przeciez jeszcze tyle czasu nam zostalo a nikt naprawde niewie kiedy to nastapi idioci w 2000 tez mial byc koniec chuje jebane i co zyjemy nadal daunusy!!!!!
|
|
|
debile 18, ty chyba martwisz się tym najbardziej z nas wszystkich. Na nikim to nie robi takiego wrażenia jak na tobie - przynajmniej wnioskujšc po twojej ekspresyjnej wypowiedzi. Nie martw się tak, łap chwile ulotne, końca nie może być bo jak ma być koniec czego co nie miało poczštku?
|
|
|
|
|
|
ja osobiscie w to nie wierze of cours......... slyszalem o niejednym koncu swiata przybadajacym na 2006 rok kiedys tam cos bylo...... a jakos teraz zyjemy ale czekam do konca tego roku no i powiem ze niecerpliwie czekam 2012 roku jak zginiemy to wszyscy a tym co przezyja pop prostu juz zazdroszcze...... albo i nie moga miec jeszcze gorzej.....Brak surowcow i w ogole a zreszta zobaczymy co sie zdazy bo z tego co czytam zmiany niekoniecznie beda polegac na jakims wielkim kataklizmie ale na zmianie mentalnej ludzi.............. wg. mnie bylo by mi to na reke......
|
|
|
poczytaj ksiazki Patrica Geryla na temat roku 2012 i rewersji biegunow. Daja do myslenia, zwlaszcza ze opieraja sie na tym, co juz sie na ziemi wydarzylo i jest niestety cykliczne.
pozdrawiam :)
|
|
|
Skšd wiadomo że co złego się wydarzy tego roku?
Jeli to byłaby prawda to już byłaby panika.
|
|
|
Czy przebiegunowanie niesie a sobš takie skutki???
Jeli to sie zdarza co 11,500 lat to życie nie odrodziło by sie tak szybko.
Czy to możliwe żeby ziemia sie zaczeła krecić w druga strone?
Nie ma takiej siły zeby ja zatrzymała. Ciekawe czy jesli to prawda po co USA eksperymentuje z pogodš, wywołuje zorze polarne. Na co im te anteny na Alasce? Jaki cel ma program HAARP jesli w ogóle to prawda. Przeciez USA ma zniknšć pod lodem. To po co te wojny w Iraku.
O rope? A na co im ropa? Dla kasy? Kasa im nie pomoże. A może co maja co złagodzi skutki przebiegunowania.Tylko o tym nie wiemy.
Sa na wiecie rzeczy o których sie ludziom nie sniło. Co z poszukiwaniem labiryntu w Egipcie.
|
|
|
Widocznie te wszystkie operacje rzady USA to tylko przykrywka do pozyskania lewej kasy np. na jakies tajne przedsiewziecia zwiazane z ratowaniem wlasnej d...
|
|
|
Zgadza się - już od wielu lat kopiš wielokilometrowe tunele głęboko pod ziemiš.
[%sig%]
|
|
|
|||
|
hmm niewiem czy ktos czytal pewnom kišzke pod tytulem >Ręce precz od tej ksišżki
bardzo ciekawa kisšzka oopisujoca najwiesze tajemnice swiata chociaz by o lodowaniu na kiezycu CO SIE STANIE W 2012 autor niepodaje szczgolow ale tfierdzi ze wydazy sie cos wielkiego najbardziej mie zaciekawilo podzienme miasta ktore som wieksze od tych na ziemi wielkie tunle kture som na calym swici majom na zadani loczyc wlasnie te miasta a takze pisze kim byl jezus pisze ze mial zone marje magdalene i mieli curke ale to juz bylo gdzies na forum :P co tam bylo jeszce ciekawe oczywiscie kim byl budda ,historja teplarjuszy czym jest swiety gral ! no qrwa wszysko nawet jak powstal swait :P jak cos to pytac wiem wszysko:P
|
|
|
:P tak na zachet :P
Jeżeli należycie do osób, które nie interesujš się tajemnicami, które nigdy nie pragnęły wewnętrznej harmonii i bogactwa, nie dšżyły do sukcesu i osišgnięcia pełni zdrowia, powinnicie posłuchać rady i trzymać ręce precz od tej ksišżki! Jeżeli jednak dostrzegacie problemy otaczajšcej nas rzeczywistoci i chcecie poznać tajemnice tak pieczołowicie skrywane przed wiatłem dziennym, to ksišżka włanie dla Was! Pamiętajcie jednak, że zostalicie ostrzeżeni! Jan van Helsing wprowadzi Was w wiat rzeczy i zdarzeń, dzięki którym będziecie w stanie odnaleć upionš w Was ogromnš siłę! Nie zapominajcie jednak, że na każdym, kto dysponuje takš siłš, spoczywa ogromna odpowiedzialnoć! Macie zatem wybór: Czy nadal chcecie wieć dotychczasowe życie, czy czujecie, że nadszedł czas, aby samodzielnie kształtować swój los.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 2036 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |