Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA kasiaaa67 4 stycznia, 18:29 Tarot kartami VIII Sprawiedliwość i Śmierć XIII mówi, że musisz być ostrożna na drugi raz a instynkt nie może przeważać nad zdrowym rozsądkiem. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA anet 4 stycznia, 08:40 Tarot kartą IV Monety mówi, że cudów z tego nie będzie. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA chmurecek 3 stycznia, 15:36 Tarot kartą Królowa Mieczy mówi, że odzyskasz szczęście utracone jeśli najpierw sama będziesz wiedzieć czego szukasz, kartą X Monet mówi, że zmienisz pracę. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA ulmich 3 stycznia, 08:33 Tarot kartą III Kije mówi, że tak. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Anulka28 2 stycznia, 20:28 Tarot kartą VII Mieczy mówi, że po walkach tak. Pozdrawiam Igor ps. ciężki człek ale wartościowy ...

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA paolka262 2 stycznia, 16:09 Kiedy otworzy usta. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA mariusz 2 stycznia, 16:04 Tarot kartami Królowa Kijów i Cesarzowa III mówi, że ona ma przeciwnych tobie doradców - czemu jako starsza osoba nie powinieneś się dziwić. Pozdrawiam Igor ps. wyjdzie wam po wielu trudach ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA Mystique 2 stycznia, 15:40 Potrafisz tylko, że do tej pory nie było w kim. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA emkaa 2 stycznia, 12:15 Zacznij go ignorować. Pozdrawiam Igor ps. Tarot kartą IV Kije mówi, że racja jest po twojej stronie.

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA kaaja 1 stycznia, 16:11 Tarot kartami As Monet i Rycerz Monet mówi, że jest na to duża szansa. Pozdrawiam Igor ps. co powiedział Biedny pod Kościołem ?

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA zbig 1 stycznia, 15:25 Uważaj na prawo w tym roku ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA tajemniczaaSc 1 stycznia, 13:31 Dopiero za drugim razem. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Grace 30 grudnia, 20:42 Co nas nie zabije to nas wzmocni ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA zosia32 30 grudnia, 19:49 A tak ci już źle znowu jak masz spokój ? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA misia99 29 grudnia, 23:33 Są rzeczy których musisz nauczyć się sama ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Kobieta 30 grudnia, 19:09 Popatrz mu głeboko w oczy lub posłuchaj kolegów ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA elaela 30 grudnia, 17:47 Nie. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA paullaa 30 grudnia, 16:00 1. tak 2. na razie nie Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

No coz...zdaje mi sie ze bardziej zakochana niz szalona jestem:) pozdrawiam

Witam Igorze... Myślałam, że nigdy mnie nie dotknie taki smutek i przerażenie... Powiedz mi proszę czy uda mi się wyjść na prostą??? Kiedy to będzie bo już nie daję rady :( Dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam.