Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
2 0 1 2
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 2036

2012 - czy slyszeliscie cos na temat tej liczby? Czytalem interpretacje Wielkiego Kalendarza Majów... jak wiadomo uwazali oni go za najwieksze osiagniecie naukowe ich kultury. Jak wiadomo kalendarz ten przedstawial pewne cykle zyciowe, rowniez zawarte w nim byly wszystkie kombinacje lancuchow DNA i RNA czlowieka.. to juz samo w sobie jest zastanawiajace! Tak samo jest zastanawiajace istnienie wielkich ich budowli.. egipskich piramid.. wielkich ksiag. Interpretacja kalendarza zapowiada - przeliczajac na nasz system kalendarzowy - na rok 2012 tzw "przejscie swiata, w kolejny wymiar swiata" (5 wymiar) - wedlug nich. "To co bylo zakopane zostanie odkopane". Podobnie czytalem o przepowiedniach Nostradamusa... i tu kolejne powiazanie do tej sprawy.. rowniez jego przepowiednie polegaly na zauwazeniu pewnych cykli zyciowych. Data nie jest zbyt jasnie okreslona (moze to byc w przedziale 2009-2012)... zdaniem jasnowidza ma nastapic rowniez przjescie ludzi w inny wymiar... nastapi EPOKA PRAWDY. Nostradamus byl bardzo zaglebiony w ewolucje swiadomosci ludzkiej - jak wiadomo! Kolejne powiazanie jest do Biblii: zmarli powstana z grobow.. to nawiazuje do przepowiedni Majów! Kolejnym ciekawym argumentem, ktory laczy to w pewien sposob w calosc jest to, iz na rok 2012 naukowcy spodziewaja sie przelotu wielkiego materotytu... i juz zaczely sie spekulacje czy przypadkiem nie zawadzi o Ziemie... prawdopodobnosc trafienia to: 1/1000 000. Ale nie tym sie przejmuja... Zastanawiaja sie mianowicie: jesli w nas nie trafi.. i przeleci blisko obok naszej planety... czy nie nastapi czasem przemagnetyzowanie biegonow Ziemi!? Strach pomyslec jakie to niesie ze soba konsekwencje. Wydaje mi sie ze temat jest wystarczajaco ciekawy.. zwlaszcza ze wiele faktow z roznych miejsc na Ziemi wiaze to w jakas sensowa calosc. Jestem ciekaw czy posiadacie podobne informacje i rowniez dostrzegacie ta sprawe. Mozliwe ze dowiem sie od Was cos jeszcze wiecej. Pozdrawiam wszystkich i biernie obserwuje Wasze wypowiedzi ma plaszczyznie naukowej jak i religijnej!

właœnie sprawdzam, bo to o mnie :-) Ale na razie nie chce mi się pisać...

To co wiemy ... i co napisał jeden z drugim bylo juz .. pętla i jeszcze raz pętla .. Czas ... tematy ... wszystko ustanawia złożonoœć wszystkiego ze wszystkim , bo przypadku niby nie ma , ale nawet ci co w niego nie wierzš , mówiš ... " A wiesz przez PRZYPADEK" wpadłem na lolka jak zza zakrętu szedł z torbš bułek i kiełbasy" .. he he he itd .. Igorze Pffff...... Strumyku .. pFfffffffff Stare dzieje .. na nowo przetrwimy i przetrawiamy by poznać SIEBIE ! A my , jestesmy ze tak sie wyrażę Egoistycznie -- najwazniejsi !!! To My jestesmy Największš Tajemnicš , My jestesmy kosmitami , elfami itp itd ... zrozumienie ciagu wszystko ma odbicie z nieba na ziemi , jesli nie dostrzegamy Sensualizmu łšczeń z gruntu Œmiesznych i odrzucajšcych Teorii , to znaczy ze jeszcze musimy poszukac w Sobie i poza sobš myœlać o sobie bo inaczej nie myœlać o sobie wyrosniemy w potege Tyrana pełnego pyhy i Chamstwa Brrrrrr ... a co sie tyczy czegos co moze kompletnie odbiegac od tematu to wam napisze ... Anioly maja skrzydełka kiedy im je nasza podsiwadomosc dolepi , tak naprawde nie ma Boga w sensie - dziadzia z Brodš .. Bóg to Słońce , Drzewko , Kawałek Ziemi , Afryka , Tajlandia i wszyscy mieszkancy wszystkich krajow .. Bog to cos zywego .. Jezusie Drogi Ty tu musisz back again zeby znow naswietlic umysły XXI Wieku . Popatrz Jezusie tylu ludzi nadal przekręca twe słowa czynišc z nich kreskówki w ktore œwiat wierzy , a ksieża itp instytucje wrzucaja to dalej by Sciemniana bajka o Diable z rogami wystraszyla ludzi , i nakazała -WIERZYĆ MACIE BARANY ! - ZE PRAWDA JEST TYLKO PRAWDĽ , BO JA JESTEM PRAWDĽ A TAM MIESZKA KŁAMSTWO .. ten co by tak sypnšł .. ala .. "tam mieszka kłamstwo .. odsłoniłby Twarz .. Diabła w skórze Baranka brrrrrr ... najprosciej miec umysł czysty jak łza i lekki jak piórko ... nie wiedziec nic wiedzac ze to co widze to Dzien i Noc i Ja w tym całym biegu ... biegne i biegne niby wiedzac to co wiem , ale kiedy dochodze do wniosku sam z sobš ze nic nie wiem zastanawiam sie , i po co mi wiedziec cos dalej skoro znow dojde do tego samego wniosku , ktos by mi powiedział .. Milosc moj drogi , albo pajacu .. taa milosc - nie zawsze słowo odda pełnie tego co ukrywa w sobie , takie jest me zdanie a kto sie nie zgadza jego wola niechaj nadal wolnš pozostanie . Pozdrawiam z drugiej strony lustra ... lego to nie lego .. to wspomienie ktore przeminelo , czlowiek w ciele faceta ktorego pierwsza literka imienia jest na A .. wystarczy tego .Pozdrawiam was Wszystkich i Wszystko co Dobre i niedobre jest , bo to nie dobre tez jakis tam ma sens ;)

True, true Aurellu.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Czytałem przepowidnię Oriona na 2012 rok. Jest tam wspomniane, że w niedalekiej przyszłoœci kometa ma udeżyć w Jowisz. Data tego zdeżenia jest znana i nazwa komety też. Jednak nie jest to podane? Czyż to nie dziwne? A może ktoŸ coœ o tym wie to niech napisze na Forum.!!!!

do przepowiedni Oriona nie należy podchodzic bardzo serio, ale tez nie powinno sie jej ignorować...

up jak niżej :-)

co by tu pisać??

A kto wie o tej komecie ? Tylko NASA czy tez cale srodowisko atronowów nie wyłaczajać prywatnych teleskopów ? Czy wiesz ze wieksszosc obiektów odkrywaja własnie amatorzy ? Wszyscy milczš ? Nikogo nie korci zeby napisac o odkryciu w internecie ?

...

qw

aqsWSQW

czy ktos zna moze dobry tranzlator a j.angielskiego na j.polski?? poniewaz mam kod biblii ale po angielsku :/ prosze o pomoc!! pozdrawiam artik213

Ja ma translator 3.1 ale taki idealny to on nie jest...........

up i gdzie sie podziała "stara gwardia" z tego wštku? :(

a skad wiadomo ze w 2012 bedzie koniec? o ile dobrze pamietam to pierwszy koniec swiata mial byc w sierpniu(chyba 11:P) 1999 roku a zas w 2000 i co? i zyjemy nadal. wiec powinnismy byc caly czas przygotowani na koniec bo moze byc jutro za tydzien za 10 lat tak naprawde niewiadomo kiedy nawet naukowcy sie myla(np z rokiem 2000) pozdro :D

przeczytaj sobie naga suko co bylo tu napisane przez ostatnie lata, to się może zorientujesz skšd ten 2012...

stara gwardia czuwa nie mowi lecz pamieta pozdrowienia zkrainy swiatla i cienia jeden z sprawiedliwych

co tu dużo mówić. skoro majowie już wtedy przewidzieli że zbliża się poczštek nowej epoki (5 wymiar), to pewnie tak się stanie. dodatkowo jeœli co setna osoba będzie wiedziała o zaistnieniu takiej mozliwoœci i spodziewała się, że tak sie stanie, to wtedy napewno tak się stanie. a czy poczštek nowego jest dobry czy zły? myœle że jest to dobre, bo przecież po to tu jesteœmy żeby sie rozwijać i wznosić na wyższy poziom rozwuju i ewolucji, czyż nie?

http://www.nautilus.org.pl/article.php?articlesid=510 [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

nowe wiadomosci w Polskim Radiu Bis zostala podana wiadomosc iz grupa naukowcow badajaca slonce podala prognoze na 2012 rok o wzmozonych wybuchach na sloncu majace spowodowac od 30 do 50 % zwiekszone promieniowanie sloneczne najwieksze od niepamietnych czasow ma ktos wiecej informacji na ten temat ? czyzby maly piekarnik nam sie szykowal? ciekawe jak dlugo by trwala ta wzmozona aktywnosc? jesli kilka godzin pecha beda mieli Ci u kogo bedzie dzien
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 2036
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.