Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Kiedy nastąpi koniec świata???
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505

Słyszałam wiele teorii na ten temat. Jedna głosi, że świat zginie, gdy umrze papież murzyn. Z tego, co wiem, po naszym papieżu Janie PawleII ma być jeszcze dwóch. Potem zabraknie miejsca w krypcie pogrzebowej(czy jakoś tak), gdzie chowa się papieży. Tak mniej więcej głosi przepowiednia Nostradamusa. A jakie jest wasze zdanie???

po pierwsze nikt nie wie kiedy bedzie koniec swiata wiec bozydarze nie wciskaj kitow !! tylko cos slyszalem ze kiedy papierzem zostanie murzyn to ma urodzic sie antychryst ktory pozabija wszystkich a my mamy sie meczyc . co za brednie dlaczego to w ogole pisze !!??

koniec œwiata zbliża sie nie ubłaganie jak każda planeta i gwiazda musi sie skończyć w roku 2012 kończy sie kalendarz majów i jest przewidziany koniec œwiata a w chrzeœcijanstwie po benedykcie bedzie papierz antychryst ktury zostanie zniszczony przez boga w raz z nami czy jest coœ w tym poniwarz coraz więcej czesień ziemi a na dolnym œlasku gdzie mieszkam coraz wiecej powodzi i pozatym coraz więcej religi mói o końcu œwiat i naukowcy też więc czy coœ sie dzieje niewiem chyba nikt niwe

TY cwelu!! hehe Ciebie nieŸle jebie w dekiel. [%sig%]

VINCE!!!!! jakie anioly???? nic nie znalazlam! HELP! [%sig%]

no koniec swiata!!!!trza sie wreszcie zarejstrowac!moze wreszcie bedzie porzadek...albo nuda....
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.