| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| 2 0 1 2 | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 2036 |
|
2012 - czy slyszeliscie cos na temat tej liczby? Czytalem interpretacje Wielkiego Kalendarza Majów... jak wiadomo uwazali oni go za najwieksze osiagniecie naukowe ich kultury. Jak wiadomo kalendarz ten przedstawial pewne cykle zyciowe, rowniez zawarte w nim byly wszystkie kombinacje lancuchow DNA i RNA czlowieka.. to juz samo w sobie jest zastanawiajace! Tak samo jest zastanawiajace istnienie wielkich ich budowli.. egipskich piramid.. wielkich ksiag. Interpretacja kalendarza zapowiada - przeliczajac na nasz system kalendarzowy - na rok 2012 tzw "przejscie swiata, w kolejny wymiar swiata" (5 wymiar) - wedlug nich. "To co bylo zakopane zostanie odkopane". Podobnie czytalem o przepowiedniach Nostradamusa... i tu kolejne powiazanie do tej sprawy.. rowniez jego przepowiednie polegaly na zauwazeniu pewnych cykli zyciowych. Data nie jest zbyt jasnie okreslona (moze to byc w przedziale 2009-2012)... zdaniem jasnowidza ma nastapic rowniez przjescie ludzi w inny wymiar... nastapi EPOKA PRAWDY. Nostradamus byl bardzo zaglebiony w ewolucje swiadomosci ludzkiej - jak wiadomo! Kolejne powiazanie jest do Biblii: zmarli powstana z grobow.. to nawiazuje do przepowiedni Majów! Kolejnym ciekawym argumentem, ktory laczy to w pewien sposob w calosc jest to, iz na rok 2012 naukowcy spodziewaja sie przelotu wielkiego materotytu... i juz zaczely sie spekulacje czy przypadkiem nie zawadzi o Ziemie... prawdopodobnosc trafienia to: 1/1000 000. Ale nie tym sie przejmuja... Zastanawiaja sie mianowicie: jesli w nas nie trafi.. i przeleci blisko obok naszej planety... czy nie nastapi czasem przemagnetyzowanie biegonow Ziemi!? Strach pomyslec jakie to niesie ze soba konsekwencje. Wydaje mi sie ze temat jest wystarczajaco ciekawy.. zwlaszcza ze wiele faktow z roznych miejsc na Ziemi wiaze to w jakas sensowa calosc. Jestem ciekaw czy posiadacie podobne informacje i rowniez dostrzegacie ta sprawe. Mozliwe ze dowiem sie od Was cos jeszcze wiecej. Pozdrawiam wszystkich i biernie obserwuje Wasze wypowiedzi ma plaszczyznie naukowej jak i religijnej!
|
|
|
Wiesz co antyrobocie?
Mi się jednak wydaje, że z tymi wymiarami co jest na rzeczy.
W wielu różnych ródłach jest o tym mowa.
Sam nawet miałem wizję na ten temat gdy zadałem pytanie jak to się odbędzie (to nie było w czasie snu).
Zobaczyłem jakie urzšdzenie energetyczne (zbudowane jakby ze wiatła), widziałem jak pracuje (zbliżało do siebie jakie dwie lekko zakrzywione płaszczyzny) i usłyszałem głos, który powiedział: "akcelerator wymiarów".
A jeli mylisz antyrobocie, że kto da ci lekarstwo na raka, AIDS, czy instrukcję jak zrobić reaktor fuzji wodoru, to jeste bardzo naiwny i nie znasz podstawowych praw rzšdzšcych wiatem. Nie wiesz na czym polega rozwój.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Pewnie kiepsko, bo nie napisałem nic o HAARP :)
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Siemka fajnie sie już to rospisało...oglšdam te forum już prawie od poczštku..i myle żę zapoznam sie jeszcze z nowszymi teoriami na temat roku 2012 itp:..POZDro.art
|
|
|
Antyrobocie, to życie na księżycu Jowisza jest ponoć zupełnie odmienne od naszego.
Obcy ponoć rodzš się jako ludzie na Ziemii, więc może to jest jaka odmiana inteligentnej
energii ? Energii nie straszne jest promieniowanie - może nawet jest pożyteczne ?
Szukam tych ródeł, jak znajdę, podelę link.
Pozdro
|
|
|
łłłuuuu prawda cała łłłłuuuu a jak ktos nie cje jej znać. No i co mam za znaczenie zakopane zostanie odkopane czy to jest jakis podtekst? Czasem mam sny dziwne sny mega na wyrost sny! reallne o swiecei o mnie o prawdzie o tym kim jestesmy kim ja jestem o instynktach jakie posiadamy i jakimi sie kierujemy na codzien tak bardzo ze nawet o tym juz nie wiem cos jak wiazanie butow! Mysle ze nikt nie mysli o tym jak isc czy wiazac buty! ja czasami mysle o chodzeniu i wtedy chodzenie nie wychodzi! Idac do realna patrzac na tych ludzi mase ludzi tam zdaje sobie sprawe ze jestesmy tylko gatunkiem jak psy koty swinie krowy, jestesmy tym samym, i nie przeaza mnie to ale mam ta swiadomosc, nie łamie z tego powodu prawa nie mam ochoty zabic i zjesc czlowieka ale wiem ze nikt nie moze na mnie wplynac ani rozmowa ze nie musze nikogo słuchac ze nie potzreba mi rad ze jestem sam! Komunikujemy sie poprzez jezyk ale czy tak naprawde przynajmniej 1% populacji potrafi go uzywać? Mysle ze 99% otwiera jape i cos z niej "wypada" nie sa to słowa! Myslenie nas meczy zrobilsmy sie leniwi nawet na myslenie! Za jakis czas przestaniemy nawet mowić bo bedzie to bez sensu ale nei bedzie to dla nas dziene bedzi eto normalne! Mysle ze juz czasem to robimy! Nie jeden z nas probowal podswiadomie powiedziec cos komus i nagle okazalo sie tak jak chcielismy ale mowimy sobie w takiej sytuacji "nie nie zbieg okolicznosci".
Jetsesmy bardzo rozwinietym gatunkiem!Bardzo!
|
|
|
No chuck to chuck ale pomylcie o artystach radzieckich gdyby oni sie tym zajęli, co by dopiero mogło być.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
a słyszelicie, że Rama Bomjon (ten chłopak, Hindus, który medytuje pod drzewem bez jedzenia i picia w jednej pozycji, którego uważa się za wcielenie Buddy) zapowiedział przerwanie medytacji na... 2012 rok ;]
p.s. pamietajmy co napisane jest w apokalipsie na temat fałszywego proroka, antychrysta, który ma sie pojawić przed skończeniem wiata i sšdem ostatecznym na terenach Azji...
|
|
|
..."p.s. pamietajmy co napisane jest w apokalipsie na temat fałszywego proroka, antychrysta, który ma sie pojawić przed skończeniem wiata i sšdem ostatecznym na terenach Azji..."...
KK - wez Ty moze przeczytaj raz (chocby) Apokalipse !
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
tak tak, musiało mi się pomylić z którym widzeniem jakiego więtego, a apokalipse czytalem raz i napewno jest napisane o fałszywym proroku tylko nie ma mowy o azji...
|
|
|
:D
mieci z komputera
tom, pap 07-02-2006, ostatnia aktualizacja 07-02-2006 18:37
Dziennie wysyła się na wiecie 25 mld e-maili. 60 proc. z nich to spam - wynika z badań firmy Ferris Research opublikowanych przez "The New York Times". Według "NYT" spamu jest tak dużo, że dostawcy internetu i firmy prowadzšce konta poczty elektronicznej zastanawiajš się nad wprowadzeniem elektronicznego znaczka pocztowego. W USA taka opłata wynosiłaby ćwierć centa. Oznaczałoby to jednak ogromnš liczbę tzw. mikropłatnoci i firmy mogłyby mieć problemy z ich rozliczeniem. Jak pisze "NYT", brak rozwišzań antyspamowych spowoduje jednak, że ok. 2012 r. poczta elektroniczna przestanie działać - spam będzie stanowił 99,99 proc. przesyłanych wiadomoci.
|
|
|
Czyli jednak koniec wiata :)
|
|
|
konec wiata????pomylmy 2006,2012 aaaaaaaaa będę miał 18 lat ja nie chce ! poza tym ,,żyjcie chwilš,, nie przejmujcie sie tym co będzie ;]
|
|
|
Jak to jeden Java poiwedział: "wszystko przemija, piasek zostaje" I w zupełnoci sie z nim zgadzam:D
[%sig%]
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 2036 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |