| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Kiedy nastąpi koniec świata??? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505 |
|
Słyszałam wiele teorii na ten temat. Jedna głosi, że świat zginie, gdy umrze papież murzyn. Z tego, co wiem, po naszym papieżu Janie PawleII ma być jeszcze dwóch. Potem zabraknie miejsca w krypcie pogrzebowej(czy jakoś tak), gdzie chowa się papieży. Tak mniej więcej głosi przepowiednia Nostradamusa. A jakie jest wasze zdanie???
|
|
|
Powiem szczerze że koniec wiata nadejdzie wtedy kiedy ma nadejć!!!
|
|
|
Nie boje sie mierci. poniewaz kazdego to spotka. nawet swinie bo pojdzie na zarcie. a i jeszcze jedno: bush to zdechla morda. Zdradza swój naród dla żydów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Moim zdaniem zyjemy w okresie kiedy nadejdzie koniec swiata,gdy dojdzie do ingerencji Boga i raz na zawsze zapanuje pokoj i milosc i doskonalosc bo taki jest Bog
|
|
|
Jezeli wojna libanu z izraelem zaostrzy sie i przystapia inne kraje to bedzie to zapowiedz nadchodzacego kataklizmu ktorego rozmiary trudno przewidziec w koncowej fazie Rosja stanie przeciwko USA mudlmy sie o pokoj i w modlitwie oczekujmy przyjscia zbawiciela
|
|
|
Słyszałem w jakiej amerukańskiej stacji wupowiedż prezydenta Iranu.Powiedział,że za szesnacie dni będš mieli bombę atomowš.
|
|
|
teorii na temat końca wiata jest baaaaaaaaaaardzo dużo a ja dorzuce jeszcze jednš. słyszałam że rzymianie czy kto tam wymylił nasz obecny na całym wiecie kalendarz stworzyli go tylko do roku 2013 a byli oni wybitnymi astrologami... ale dosyć tej nauki. ludzie!!!!! czy wy wogóle mylicie??? "w 2013 roku ršbnie w nas wielki meteoryt i wyrzuci nas z orbity" ble ble ble... nie trzeba meteorytu wystarczy że wybuchnie połowa bomb atomowych na ziemi i polecimy sobie w nieznane. jestem katoliczkš i wierze w Boga ale... no cóż to się wydaje nieprawdopodobne po prostu. ale nie bójcie się- zmówie za was zdrowake ;)
|
|
|
W 2013 może i będzie meteroyt, ale pomylmy ! wszystko zależy od Boga, od przyrody i od ludzi!!! Pamiętajcie o tym!!!
|
|
|
Ja wiem kiedy będzie koniec wiata, jak się wypełni to co pisze w pimie, przeczytajcie to sami zobaczycie na samym końcu pisma. Objawienie więtego Jana polecam. Będš różne plagi i tak już sš ale potem to dopiero bęzie normalnie katastrofa. Jak kto chce porozmawiać o tym to polecam email: Joannadumkiewicz@wp.pl lub na emailu podam gg
|
|
|
to nic ci nieda że wierzysz w Boga, musisz zaczšć przestrzegać jego przykazań i narodzić się na nowo, bo jak tego niezrobisz to niepójdziesz do nieba. narodzić na nowo to znaczy przyjšć Jezusa do serca. Pomyl nad tym przeczytaj Apokalipse i zobaczysz co sie będzie działo z ludmi nienawróconymi.
|
|
|
Wiadomoć z oporu.Niesie przesłanie dla ludzi o zamydlonych oczach!
http://video.google.com/videoplay?docid=376715850169131516&q=message+from+resistance
|
|
|
chlopie ale błšdzisz!nie masz pojecia o czym ty wogole piszesz!bluznisz przeciwko Bogu....zobaczysz jak za to zaplacisz.nie jestem zadnym ksiedzem ani nikim podobnym...jestem zwyklym ziomkiem ktory przez 18lat wychowywal sie na najgorszej ulicy w Koszalinie...pelno przemocy cpunow i sexu...mimo to wierze w Boga!a wiesz dlaczego?bo trzeba sie znalezc w trudnej sytuacji zeby docenic jego obecnosc!ty widocznie jeszcze nigdy sie w takiej sytuacji nie znalazles a nawet jak sie znalazles to masz jakis tam zal ze zadna niesamowita moc ci nie pomogla!lale jak bys wzial Biblie do reki i mial troche oleju w glowie to bys sie dowiedzial ze tym swiatem rzadzi szatan a Bog jest w niebie i caly czas poddaje nam probom!ty juz pewnie jestes stracony skoro piszesz takie rzeczy!ale...masz jeszcze czas...wszystkie proroctwa z Biblii jeszcze sie nie sprawdzily.....zal mi twojej pustoty!
|
|
|
Tak tak Darky - zapłacisz za swoje pytania ;)
Już chaimy się o to postarajš.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Autor: chaime (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Te chaimy, to tacy "rzecznicy Boga", co to sobie Nim mordę wycierajš.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |