| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
ZAKLĘCIA
bluangel
10 godzin temu
Jestem tutaj cały czas ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Kiedy mogę liczyć Igorze na odpisanie na mój post? zapytanie? jestem tu nowa . Widzę że ludzie czekają na odpowiedzi ....
Nie wiem czy lepiej napisać do Ciebie maila czy może zadać pytanie tutaj na FORUM . Czy na każdy mail odpisujesz?
Bardzo mi zależy na Twojej odpowiedzi :) Pozdrawiam Cię serdecznie i mam nadzieję że uzyskam od Ciebie w tym Nowym roku wróżbę .Napisz tylko w jaki sposób ...(mailem post ) by uzyskać odpowiedź .
Pozdrawiam serdecznie
|
|
|
|||
|
Witaj Igorze,
Czy Marek wróci do mnie i zaczniemy wszystko od nowa?
Pozdrawiam :)
|
|
|
Igor,
Odpowiedz mi ,kiedy dostanę wreszcie tą nową robotę? Czy podołam i będę z niej zadowolona? Czy będzie to wreszcie jakieś duże i poważne konsorcjum o jakim zawsze marzyłam?
BUZIAKI
|
|
|
Witaj!
Chcicałabym zapytac o sprawy w moim zwiazku tzn jak sie to dalej potoczy? bedziemy razem?
|
|
|
Hej Igorku ,wrescie Cię tu widzę :)
odpowiedz mi prosze :) Kiedy poznam docelowego partnera ?
|
|
|
ZAKLĘCIA
bluangel
13 godzin temu
Na większość ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Igorku cieszę sie bardzo że pomagasz prawie wszystkim ! Rozumiem że
wymaga to sporo czasu .Mam cichą nadzieję ze nadejdzie też na moje pytanie czas :)
Kiedyś mi napisałeś że mam cichego wielbiciela po przejściach ,i to by się zgadzało . ( znam go tylko z widzenia )
Chciałabym wiedzieć czy tą osobę ( który jest moim wielbicielem) znam ? czy moze to zupełnie obcy facet który się poprostu mi przygląda .Czy mógbys mi w skrócie coś napisac o tym facecie?
Pozdrawiam :) Miłego dnia :)
|
|
|
Drogi Igorze.Pojawiam się po długiej nieobecności z zapytaniem do Twoich kart.Czy moja sytuacja osobista-uczuciowa ulegnie przemianie i poprawi się,czy na nowo założę rodzinę?
Przesyłam Tobie i najbliższym ciepłe pozdrowienia :)
|
|
Dobrze widzi się tylko sercem,najważniejsze jest niewidoczne dla oczu. |
|
Panie Igorze wcześniej powiedział pan że mąż wróci do mnie jak przejdzie mu choroba finansowa ale teraz jak był to mówił że rozwiedzie się ze mną jak wróci do Polski czy to prawda?Gorąco pozdrawiam.
|
|
|
witam serdecznie pisalam kilka dni temu ,ale nie otrzymalam odpowiedzi czy mam czxekac cierpliwie???czy odpowiedz przyjdzie tutaj czy na moj email???milego dnia Kasia
|
|
|
Witaj Igorku :)
Serduszko wybrało ale są trudności i kłopoty.
Czy oboje wyjdziemy z tego i ułożymy życie razem.
W obojgu nas są obawy i lęki wyniesione z poprzednich związków.
Wierzę, że będzie dobrze ale czasem lęki sieją zwątpienie.
:))) zostawiam.
P.S.
Jak zdrówko? :)
|
|
Aniele...Czy dasz rade ukryć pod swymi skrzydłami me łzy? |
|
Drogi Igorze pisałem do ciebie tydzień temu ale nie otrzymałem odpowiedzi. czy kiedyś w przyszłości weźmiemy ślub z moja dziewczyna?
|
|
|
Igorze, czy moglbys zapytac kart jaki bedzie dla mnie ten rok? co z zyciem uczuciowym, studiami itp?
|
|
|
Witam Panie Igorze;)
Na początku to życzę wszystkiego dobrego w nowym roku, dużo zdrowia,
błogosławieństwa Bożego oraz spełnienia marzeń.
Mam prośbę czy może Pan zobaczyć w kartach co mnie czeka w nowym roku w sferze uczuciowej, zawodowej no i zdrowotnej ;)
Pozdrawiam
m.
|
|
|
ZAKLĘCIA
madzikowa21
32 minut temu
Dziękuje bardzo i życzę tego samego ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Igor odpisuje na pytania? :)
wiem, wiem, wszyscy mówią mi, że jestem niecierpliwa...
|
|