| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Mam dziewczynę od 16 miesięcy. dzieli nas spora różnica wieku - 10 lat czy mamy szanse na wspólna przyszłość ?
|
|
|
Witam Igorze.
Powiedz mi proszę kiedy odezwie się do mnie Szymon?
|
|
|
jest cudownie.. jesli osoba jest Twoim bliżniaczym płonieniem..
czasem nie mowi się nic a ona i tak wie !
|
|
Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem |
|
Witam Igorze:)
dziękuję za odpowiedź
chciałabym życzyć Ci wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, dużo zdrowia, rozwoju i życia zgodnego z wolą Bożą
wracając do Twojej odpowiedzi, że nie umiem wyciągać wniosków... no cóż może tak, może nie ... raczej nie zauważam u siebie zapętlenia, lecz powolny ale mimo wszystko postęp
w problemie, o który Cię pytałam nie ma nic co zależałoby ode mnie więc nie mam możliwości wyciągnięcia w tym konkretnym przypadku wniosków
może więc zrobię coś co jest w tym momencie najbardziej logicznym rozwiązaniem i przestanę się miotać i po prostu zaufam BOGU:)
jeszcze raz wszystkiego dobrego, pozdrawiam cieplutko:)
|
|
|
|||
|
masz męża? 30 lat starszego od siebie?
poznałąś go tam. za granica?
a jak malutkie?
|
|
Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem |
|
Igorku prosze a wrecz blagam...rozloz dla mnie karty i powiedz mi co mowia.........czy czlowiek ktorego kocham czy choc troche nosi mnie w sercu? I czy wrocimy do siebie?????????
|
|
|
ZAKLĘCIA
ja11111
Wczoraj o 00:44
Dziękuję bardzo ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Witam
Mam pytanie ,czy mężczyźnie który się mi się intensywnie przygląda się podobam? czy odważy się odezwać ?
Moja data 4.01.1971
POzdrawiam i prosze o rozłożenie kart:)
|
|
|
Witaj Igorze, bardzo dziękuję za odpowiedz, z pracą już mi się spełniło, zaczynam od poniedziałku i jak tylko otrzymam pierwszą wypłatę zaraz podziękuję temu potrzebującemu biedakowi pod kościołem lub na ulicy,miałeś rację zabrakło dyplomacji ale co teraz mój ukochany do mnie czuje, co o mnie myśli,czy mnie miło wspomina, czy nasza zanjomość ma dla niego tak duże znaczenie jak dla mnie.Czy się odezwie ? Proszę o rozłożenie kart.(może sa jakieś zaklęcia)
|
|
mariadorota |
|
|||
|
witam chciałabym prosic o postawienie kart na mnie moja data ur.4.03.1972 ,chcialabym dowiedziec sie czy odnajde mezczyzne w swoim zyciu i kiedy z ktorym bede prowadzic wspaniale zycie rodzinne jak i milosne bo do tej pory nie udaje mi sie to.Jak rowniez o moje zycie zawodowe ,czy uda mi sie zmienic prace?pozdrawiam Kasia
|
|
|
Hej Igor,
Pozdrawiam w Nowym Roku,ale nie odpisałeś na moje pytanie z 15.12.2009 w sprawie założenia firmy z moim kolegą? Chyba się pomyliłeś i odpisałeś komuś innemu. Czekam z niecierpliwością na odpowiedź.
|
|
|
Witaj Igorze! Pisałes, ze w mojej sprawie wszystko wyjasni sie w grudniu. Cos sie wydarzylo,ale jeszcze nie wiem jak to interpretowac. Powiedz mi:
1. czy ja i on jeszcze sie zobaczymy?
2. czy on mnie nie oszukuje?
3. czy wyjedziemy w najblizszym czasie gdzies na weekend?
pozdrawiam i zycze szczesliwego Nowego Roku
|
|
|
witam.
Chciałabym wiedzieć, czy pogodzimy się z narzeczonym i weźmiemy ślub?
Biedny był zdziwiony ale podziękował :)
|
|
|
Igor dobrych wróżb w nowym 2010roku.
I duzo zdrowia dla Ciebie, abyś nam tu pomagał, dawal dobre wskazówki i wspierał radami jeszcze długo.
Dla Ciebie spozniony toast noworoczny. < szampan >
Przy ostatnich Twoich wypowiedziach nie bylo dla mnie odp. Wiec moze teraz przyjdzie moja kolejka na Twoją odpowiedz.
A moje pytanie brzmi:
Czy Darek zmieni do mnie nastawienie/podejscie w nadchodzącym czasie? (mam tu na mysli np. 3 miesiące do pol roku - na taki czas chce zebys postawil karty) Przestanie sie unosić honorem/dumą i nie bedzie mnie lekceważył/olewał gdy go o cos prosze?
dziekuje
|
|
|
Igorze,Czy między Szymonem a Basią to poważne?
Czy jeśli się rozstaną to kiedy?
|
|
|
Witam
Kiedy zagląda tutaj Igorek? Mam poważne pytanie i czekam i czekam :)
Igorze zajrzyj tu proszę :)
|
|