Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
2 0 1 2
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 2036

2012 - czy slyszeliscie cos na temat tej liczby? Czytalem interpretacje Wielkiego Kalendarza Majów... jak wiadomo uwazali oni go za najwieksze osiagniecie naukowe ich kultury. Jak wiadomo kalendarz ten przedstawial pewne cykle zyciowe, rowniez zawarte w nim byly wszystkie kombinacje lancuchow DNA i RNA czlowieka.. to juz samo w sobie jest zastanawiajace! Tak samo jest zastanawiajace istnienie wielkich ich budowli.. egipskich piramid.. wielkich ksiag. Interpretacja kalendarza zapowiada - przeliczajac na nasz system kalendarzowy - na rok 2012 tzw "przejscie swiata, w kolejny wymiar swiata" (5 wymiar) - wedlug nich. "To co bylo zakopane zostanie odkopane". Podobnie czytalem o przepowiedniach Nostradamusa... i tu kolejne powiazanie do tej sprawy.. rowniez jego przepowiednie polegaly na zauwazeniu pewnych cykli zyciowych. Data nie jest zbyt jasnie okreslona (moze to byc w przedziale 2009-2012)... zdaniem jasnowidza ma nastapic rowniez przjescie ludzi w inny wymiar... nastapi EPOKA PRAWDY. Nostradamus byl bardzo zaglebiony w ewolucje swiadomosci ludzkiej - jak wiadomo! Kolejne powiazanie jest do Biblii: zmarli powstana z grobow.. to nawiazuje do przepowiedni Majów! Kolejnym ciekawym argumentem, ktory laczy to w pewien sposob w calosc jest to, iz na rok 2012 naukowcy spodziewaja sie przelotu wielkiego materotytu... i juz zaczely sie spekulacje czy przypadkiem nie zawadzi o Ziemie... prawdopodobnosc trafienia to: 1/1000 000. Ale nie tym sie przejmuja... Zastanawiaja sie mianowicie: jesli w nas nie trafi.. i przeleci blisko obok naszej planety... czy nie nastapi czasem przemagnetyzowanie biegonow Ziemi!? Strach pomyslec jakie to niesie ze soba konsekwencje. Wydaje mi sie ze temat jest wystarczajaco ciekawy.. zwlaszcza ze wiele faktow z roznych miejsc na Ziemi wiaze to w jakas sensowa calosc. Jestem ciekaw czy posiadacie podobne informacje i rowniez dostrzegacie ta sprawe. Mozliwe ze dowiem sie od Was cos jeszcze wiecej. Pozdrawiam wszystkich i biernie obserwuje Wasze wypowiedzi ma plaszczyznie naukowej jak i religijnej!

rok 2012 to Będzie rok przełomowy dla ludzkoœci dojdzie do globalnego ocieplenia klimatu bo stanie się jak 'HENOST' Przepowiedział wielka woda zeleje wielkie połacie ziemi i przyjdzie to co miało przyjœć ziemia przejdzie w 5 wymiar i wielki duch ogarnie ludzi niewiem co to znaczy ale jednego jestem pewien coœ się stanie ale stanie się na lepsze

A co będzie, jak się nic nie stanie ? Jaki wtedy sens będzie miało to pisanie ? ps. puk puk, jest tam kto ?

wierzyc znaczy wiedziec :) @)!@

na rok 2012 ma przepowiednie ktore moga sie spelnic ale tylko wtedy sie spelnia jak bedziemy w nie wiezyc i myslec o tym bo to sie na wkreci w podswiadomosc a swiadomosc na to urzeczywistni przeczytajcie se ksiazke "potega podswiadomosci"Murphy Joseph jak ja przeczytacie to powiecie ze to byla najebsza ksiazka jak przeczytalem zobaczycie!!!

Ty się popej najpierw pisać naucz, a dopiero póŸniej kreuj rzeczywistoœć przy pomocy swej œwiadomoœci. Inaczej to "koszmara" wykreujesz. Pozdro

ufita do ciebie frajerze osrany nie piszę, nie zabieraj głosu bo jesteœ ciotš która wszędzie się wpierdala, zabieraj się stšd bo będziesz miał wjazd na chate kutafonie jeden!

Witam ponownie ! Szykuje w tej chwili portal na tematy zwiazane z : UFO, Channeling, Szaraki, Jaszczury etc... Oczywiscie bede pisal na tym forum rozne posty na rozne tematy i nie bede reklamowal swojego portalu na tym forum, nie o to mi chodzi. Jestem w trakcie tworzenia w dwoch kierunkach tresci portalu: ogolne informacje dla osob mniej zaawansowanych w tej tematyce i dla bardziej zaawansowanych. Obiecuje ze czesc tekstow opublikuje w formie postow na tym forum. Zycze wszystki otwartych umyslow na wydazenia z w/w tematow bo zaczyna sie wiele dziac w obecnych czasach. Nara, Arsen Fan

Naprawdę naukowcy z NASA obliczyli..? http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=28434&wid=8150097&rfbawp=1137049841.351

hehe ;] wlasnie chcialem z tym samym artykulem wyskoczyc :) naukowcy z nasa nie obliczyli.. uwazam takze ze i rozmowca nie ma dokladnego pojecia o tym.. a my otumanieni bajeczka o koncu swiata... ekhm, ktos mowil o koncu swiata? :D anyways. co bedzie to bedzie.. a co widac to widac...

arsen fan daj adres tej stronki jak bedzie gotowa:) [%sig%]

popei ma racja przeczytałem potęge podœwiadomoœci i jest berdzo pouczajšca ale zastanawia mnie jedno skšt się wzieła przepowiednia na 2012 i dlaczego akurat na ten rok a nie na inny swiat się zmienia wylšdowałiœmy na księrzycu niedługo wylšdujemy na marsje coraz więcej ludzi jest œwiadomych swoich morzliwoœciale jednego jestem pewien rok2012 będzie rokiem przełomowtm

ale wy pierniczycie koniec swiata jua miał byc 500 razy czy wy nadal wiezycie w to gown.... ten cały nostradamus to chyba gej a nie jakis dziwny magik <hahaha>

ale glupek buhaha

i chciałem dodać że was zajebie frajerzy, wogóle mi się wasze forum nie podoba, same geje i lesby, nie będzie końca œwiata, uwierzcie!! a tak wogóle to jutro shacze to forum, bo mam kolege hackera!!!

Naucz sie troche kultury kolego bo widac zr dobrym zachowaniem nie grzeszysz. Nikt tu nie mowi o koncu swiata tylko o przebiegunowaniu , widac ze nieuwaznie czytasz....

spiskowiec wywalaj stšd bo ci strzele z palca i odlecisz na marsa

Kolego nie wiem po co tu zagladasz skoro wykazujesz sie niewiedza w temacie i brakiem dobrego wychowania

jordi Nie zasłużyłeœ sobie na cierpnienie, ale jeœli dalej tak będziesz postępował w swoim życiu, to spotka Cie nieszczęscie, sam sobie programujesz przyszłoœć. Uważaj, komuœ podpadłeœ, a prawo Karmy jest nieubłagalne dla nikogo. Kara za grzech, za Twój ciężki grzech niebawem weŸmie swoje żniwo. Dobra rada: zmień swoje postępowanie Pozdrawiam

drodzy koledzy nie ma co się kłucić jordi widać z natury jest złoœliwy więc musi się wyrzyć ale nie przeszkadzaj ludziš cyliwizowanym w wymienianiu informacji

Jak można brać poważnie teorje hotelarza, ktorego ksišżki wydaje sie tylko po to by zarobić... który na dodatek nie ma wyższego wykształcenia i wszystko kojarzy mu sie z Obcymi, UFO (zwróć uwage ze rozdzielam te "zjawiska"), Atlantydš i liczbš pi. Czy naprawde nie posiadacie ludzie własnego systemu obliczeniowego który byłby w stanie stwierdzić że Erich von Daniken nie ma racji i/lub po prostu poddać w wštpliwoœć jego terje... Zastanówcie się czy wszystko co jest napisane to prawda? Kiedys na œcianie ktoœ napisał "DUPA" chcialem pogłaskać i mi drzazga w łapę weszła... NAPRAWDE zastanawiajcie sie nad tym co czytacie bo jesli będziecie œlepo wierzyć że jest tak jak ktoœ wymyœlił to nigdy nie będziecie w stanie sami coœ odkryć... po prostu dogmaty wam nie pozwolš...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 2036
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.