Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
silnik grawitacyjny.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3788

Szukam osoby interesujące się sposobem podróżowania . mam teorię na temat silnika grawitacyjnego, posiadam kilka elementów do zbudowania go. Z zawodu jestem elektronikiem. Posiadam generator funkcyjny , mogę mieć dostęp do rtęci metalicznej . Szukam kontaktu na temat silnika a.g. Marian.

Z rtęciš nie ma problemu z próbami, gorzej z promieniowaniem, trzebaby mieć jakiœ miernik coby potem nie œwiecić w nocy. Mówisz o gotowaniu, to może opary rtęci? Albo rtęć w postaci gazu i załšczyć pršd jak w neonówce, ciekawe co by się stało. a tak na prawdę to http://eti.ru/games/lamer.jpg

Niema sprawy w tym ze ktos psoci, myslalem tylko ze naprawde czytaliscie taka ksiazke, ja mialem wlasnie kupic ale leze chory a ten co sprzedaje obiecal mi ze jak nie sprzeda to mi posci taniej. Kniga ma taki oto tytuł: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=126990255 Pozdr awiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Goska napisal : "Gosiu! Zmień hasło! To jest silniejsze odemnie ;)." Probowalam zmienic haslo, ale nic mi z tego nie wychodzi. Nie chca sie ze mna skontaktowac wlasciciele forum. Jedno jest pewne, ze jak mnie HAARP wykonczy, to podszyta Goska mnie zastapi i nikt sie nie zorientuje, ze mnie juz nie ma. Tak sie robi ze znanymi osobami w internecie !!!

HAARP Cie nie wykończy, zobaczysz. no chyba ze posiadasz wiedze, ktora moze zaszkodzic USA ;)

Gosia to podaj mi Twoje hasło, a ja wejde na Twoje konto i spróbuje zmienić to hasło, może mi się uda, ok?

Witam jak tam wasze wnioski wydłubaliœcie cos czy nic nie myslicie ? Tutaj z tymi wlamaniami na konta to jakas obsesja, ale na innych forach jest podobno podobnie ;) No i jak towarzystwo szanowne zapatruje sie dalej na te kwestie, ja ostatnio do swojego eksperymentu jak mowilem wykozystalem baterie 9V, stary elektroparalizator, troche krzemu oraz gliniana mmiske i powiem wam ze zaczynam byc pod wrazeniem. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

off. Logujesz się, klikasz "Moje konto", a następnie zmiana hasła. TO DZIAŁA!

Zmiana hasla mi nic nie da, bo poslugujesz sie moim imieniem. Nikt z czytajacych nie bedzie sprawdzal mojego hasla. Kazdy czyta imie !!!

To znajdŸ sobie inne imie, pomogę ci w tym trochę.

może tak jak przez jakiœ czas? http://www.strykowski.net/jesienfotografie/Wrona,_zdjecie_wrony_-_fo tografia._838.jpg I nie zaœmiecajmy już tego wštku.

No i jak wasze myslenie myslicie co ? bo widze ze jakem chory to nic sie wam mozgownicami ruszac nie chce ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Ja robie proste eksperymenty stawiam pewne rzeczy na wage i dzialywujac na nie energia badam czy waga ich sie obniza ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Goska:
Zmiana hasla mi nic nie da, bo poslugujesz sie moim imieniem. Nikt z czytajacych nie bedzie sprawdzal mojego hasla. Kazdy czyta imie !!!
Ale ty bzdury piszesz Goœka, podobnie bzdurnie wnioski wycišgasz z materiałów o HAARP-ie. Nad niektórymi nie trzeba już nawet pracować. Żeby wejœć jako "Goska", to trzeba wpisać nick (w tym przypadku "Goska") i hasło. Login jest zwišzany z danym hasłem. Rozumiesz? Żeby być Goœkš, to trzeba znać Twoje hasło. Rozumiesz? I nie pisz więcej, że na tym forum działajš jacyœ agenci HAARP itp. A może jestem jednym z nich? Zaraz sprawdzę.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

No wreszcie zmieniłaœ to hasło.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Ale ty bzdury piszesz Goœka, podobnie bzdurnie wnioski wycišgasz z materiałów o HAARP-ie. Nad niektórymi nie trzeba już nawet pracować. wendol: Żeby wejœć jako "Goska", to trzeba wpisać nick (w tym przypadku "Goska") i hasło. Login jest zwišzany z danym hasłem. Rozumiesz? Żeby być Goœkš, to trzeba znać Twoje hasło. Rozumiesz? I nie pisz więcej, że na tym forum działajš jacyœ agenci HAARP itp. A może jestem jednym z nich? Zaraz sprawdzę. NO, NO, przyjemna strofa.

:-( wendol :-)

Igor:
Ja robie proste eksperymenty stawiam pewne rzeczy na wage i dzialywujac na nie energia badam czy waga ich sie obniza ;)
Możesz troszku się rozwinšć Igor? Jakš energiš i w jaki sposób oddziałowujesz? Ja próbowałem ze œwiatłem i całe urzšdzenie stawiałem na wadze, ale waga była do dupy bo za mało dokładna, a podejżewam że przy energi jakš wykorzystywałem wachania byłyby bardzo znikome.

Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa.

Jako ze chccacy czy nie zajmuje sie Religioznawstwem bo czytalem z tego tematu troche ksiazek, natrafilem w nich na opisy roznych opowiesci - opowiesci te jednak utwierdzily mnie w przekonaniu ze aby cialo X moglo swobodnie lewitowac musi zostac odizolowane od sily ciazenia. Jedna z opowiesci odnosnie budowania piramid w Ameryce polodniowej mowi o tym, ze budowniczowie za pomoca rak unosili ciezkie perzedmioty - lecz mi raczej chodzi po glowie skonstruowanie specjalnego nadajnika - ktory bedzie emitowal okreslona czestotliwosc fal - oraz specyficzne rodzaje fal - fale te musza miec specyficzne wlasciwosci to znaczy musza "same obejmowac przedmiot" to taka metafora - ale musza one byc leppie jak smar by oplotly caly przedmiot tworzac wokol niego okreslona otoczke. Ta otoczka nastepnie odizoluje przedmiot X od dzialajacego na nie pola grawitacyjnego. Wiec badam roznego rodzaju rezonatory jako wytwornice takiego pola, zasilam to roznymi rodzjami energii i patrze na wage - jak ciezar sie zmniejszy znaczy ze dziala jesli nie - teoria do kitu :( Pozdrawiam Igor ps. chodzi mi o zasade odwrotna niz w balonie na cieple powietrze - choc podobna :) to nie moze byc znowu takie trudne :) moze mi sie tak wydaje :)

Niech Moc Będzie z Tobą

Jednym słowem jak można by to było ujšć interesuje mnie zjawisko elektrodynamiki kwanowej - gdyż jak już wiemy to co stwozył Newton jest podstawš praw anlogicznych istniejšcych w innych wymiarach rzeczywistych. Wydaje mi się że jesteœmy blisko odkrycia podstawowej tzn. 1 zasady - teorii kwantowej pola zwanej teoretycznie - powszechnym prawem lub zasadš teorii pola. Wydaje się też bardzo uasadnionym, że sama kwantowa teoria pola musi się składać z trzech zasad podobnie jak dynamika Newtona. Dlaczego musi? Pojawia się pytanie a no dlatego, że jak każde prawo lub zasada teoria grawitacji kawantowej pola - odnosi się do parametru stabilnego - a jak wiemy geometrii parametr stabilizacyjny uzyskujemy przy zastosowaniu dopiero trzech zmiennych lub stałych :)
http://www.panex.pl/karmniki/stojak53.jpg
Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Thomas Alva Edison (1847-1931), amerykański wynalazca * Aby coœ wynależć wystarczy odrobina wyobrażni i sterta złomu. * Bezradnoœć i niezadowolenie to pierwsze warunki postępu. * Brak przemocy prowadzi do najwyższej etyki, która jest celem całej ewolucji. Dopóki nie przestaniemy krzywdzić innych żywych stworzeń, cišgle będziemy dzikusami. o Zobacz też: wegetarianizm * Geniusz to wynik 1 procenta natchnienia i 99 procent wypocenia. o Genius is one per cent inspiration, ninety-nine per cent perspiration. * Gramofon nie ma żadnej przyszłoœci handlowej. o Opis: wypowiedŸ z 1880 * Wielu życiowych rozbitków to ludzie, którzy nie zdawali sobie sprawy, jak bliscy sš sukcesu, kiedy się poddali. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3788
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.