| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| silnik grawitacyjny. | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3788 |
|
Szukam osoby interesujące się sposobem podróżowania .
mam teorię na temat silnika grawitacyjnego, posiadam
kilka elementów do zbudowania go. Z zawodu jestem elektronikiem.
Posiadam generator funkcyjny , mogę mieć dostęp do rtęci metalicznej .
Szukam kontaktu na temat silnika a.g.
Marian.
|
|
|
|
|
|
Niema sprawy w tym ze ktos psoci, myslalem tylko ze naprawde czytaliscie taka ksiazke, ja mialem wlasnie kupic ale leze chory a ten co sprzedaje obiecal mi ze jak nie sprzeda to mi posci taniej.
Kniga ma taki oto tytuł:
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=126990255
Pozdr awiam
Igor
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Goska napisal : "Gosiu! Zmień hasło! To jest silniejsze odemnie ;)."
Probowalam zmienic haslo, ale nic mi z tego nie wychodzi. Nie chca sie ze mna skontaktowac wlasciciele forum.
Jedno jest pewne, ze jak mnie HAARP wykonczy, to podszyta Goska mnie zastapi i nikt sie nie zorientuje, ze mnie juz nie ma. Tak sie robi ze znanymi osobami w internecie !!!
|
|
|
HAARP Cie nie wykończy, zobaczysz. no chyba ze posiadasz wiedze, ktora moze zaszkodzic USA ;)
|
|
|
Gosia to podaj mi Twoje hasło, a ja wejde na Twoje konto i spróbuje zmienić to hasło, może mi się uda, ok?
|
|
|
Witam jak tam wasze wnioski wydłubalicie cos czy nic nie myslicie ?
Tutaj z tymi wlamaniami na konta to jakas obsesja, ale na innych forach jest podobno podobnie ;)
No i jak towarzystwo szanowne zapatruje sie dalej na te kwestie, ja ostatnio do swojego eksperymentu jak mowilem wykozystalem baterie 9V, stary elektroparalizator, troche krzemu oraz gliniana mmiske i powiem wam ze zaczynam byc pod wrazeniem.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
off.
Logujesz się, klikasz "Moje konto", a następnie zmiana hasła. TO DZIAŁA!
|
|
|
Zmiana hasla mi nic nie da, bo poslugujesz sie moim imieniem. Nikt z czytajacych nie bedzie sprawdzal mojego hasla. Kazdy czyta imie !!!
|
|
|
|
|
|
No i jak wasze myslenie myslicie co ? bo widze ze jakem chory to nic sie wam mozgownicami ruszac nie chce ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Ja robie proste eksperymenty stawiam pewne rzeczy na wage i dzialywujac na nie energia badam czy waga ich sie obniza ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
|||
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
No wreszcie zmieniła to hasło.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Ale ty bzdury piszesz Goka, podobnie bzdurnie wnioski wycišgasz z materiałów o HAARP-ie.
Nad niektórymi nie trzeba już nawet pracować.
wendol:
Żeby wejć jako "Goska", to trzeba wpisać nick (w tym przypadku "Goska") i hasło. Login jest zwišzany z danym hasłem.
Rozumiesz?
Żeby być Gokš, to trzeba znać Twoje hasło.
Rozumiesz?
I nie pisz więcej, że na tym forum działajš jacy agenci HAARP itp.
A może jestem jednym z nich?
Zaraz sprawdzę.
NO, NO, przyjemna strofa.
|
|
|
|||
Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa. |
|
Jako ze chccacy czy nie zajmuje sie Religioznawstwem bo czytalem z tego tematu troche ksiazek, natrafilem w nich na opisy roznych opowiesci - opowiesci te jednak utwierdzily mnie w przekonaniu ze aby cialo X moglo swobodnie lewitowac musi zostac odizolowane od sily ciazenia.
Jedna z opowiesci odnosnie budowania piramid w Ameryce polodniowej mowi o tym, ze budowniczowie za pomoca rak unosili ciezkie perzedmioty - lecz mi raczej chodzi po glowie skonstruowanie specjalnego nadajnika - ktory bedzie emitowal okreslona czestotliwosc fal - oraz specyficzne rodzaje fal - fale te musza miec specyficzne wlasciwosci to znaczy musza "same obejmowac przedmiot" to taka metafora - ale musza one byc leppie jak smar by oplotly caly przedmiot tworzac wokol niego okreslona otoczke.
Ta otoczka nastepnie odizoluje przedmiot X od dzialajacego na nie pola grawitacyjnego.
Wiec badam roznego rodzaju rezonatory jako wytwornice takiego pola, zasilam to roznymi rodzjami energii i patrze na wage - jak ciezar sie zmniejszy znaczy ze dziala jesli nie - teoria do kitu :(
Pozdrawiam
Igor
ps. chodzi mi o zasade odwrotna niz w balonie na cieple powietrze - choc podobna :) to nie moze byc znowu takie trudne :) moze mi sie tak wydaje :)
|
|
|
Jednym słowem jak można by to było ujšć interesuje mnie zjawisko elektrodynamiki kwanowej - gdyż jak już wiemy to co stwozył Newton jest podstawš praw anlogicznych istniejšcych w innych wymiarach rzeczywistych.
Wydaje mi się że jestemy blisko odkrycia podstawowej tzn. 1 zasady - teorii kwantowej pola zwanej teoretycznie - powszechnym prawem lub zasadš teorii pola.
Wydaje się też bardzo uasadnionym, że sama kwantowa teoria pola musi się składać z trzech zasad podobnie jak dynamika Newtona.
Dlaczego musi? Pojawia się pytanie a no dlatego, że jak każde prawo lub zasada teoria grawitacji kawantowej pola - odnosi się do parametru stabilnego - a jak wiemy geometrii parametr stabilizacyjny uzyskujemy przy zastosowaniu dopiero trzech zmiennych lub stałych :)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Thomas Alva Edison (1847-1931), amerykański wynalazca
* Aby co wynależć wystarczy odrobina wyobrażni i sterta złomu.
* Bezradnoć i niezadowolenie to pierwsze warunki postępu.
* Brak przemocy prowadzi do najwyższej etyki, która jest celem całej ewolucji. Dopóki nie przestaniemy krzywdzić innych żywych stworzeń, cišgle będziemy dzikusami.
o Zobacz też: wegetarianizm
* Geniusz to wynik 1 procenta natchnienia i 99 procent wypocenia.
o Genius is one per cent inspiration, ninety-nine per cent perspiration.
* Gramofon nie ma żadnej przyszłoci handlowej.
o Opis: wypowied z 1880
* Wielu życiowych rozbitków to ludzie, którzy nie zdawali sobie sprawy, jak bliscy sš sukcesu, kiedy się poddali.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3788 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |